Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Diabeetikko tarvitsee kunnon kengät…A diabetic needs good shoes ...En diabetiker behöver bra skor ...Un diabético necesita buenos zapatos ...Um diabético precisa de bons sapatos ...Ein Diabetiker braucht gute Schuhe ...Een diabeticus moet goede schoenen ...Cukrzycę potrzebuje dobre buty ...Un diabétique a besoin de bonnes chaussures ...Un diabetico ha bisogno di buone scarpe da ...Диабетическая нуждается в хорошей обуви ...糖尿病には良い靴を必要とします...糖尿病患者需要好鞋...Ένας διαβητικός χρειάζεται καλά παπούτσια ...Bir diyabetik iyi ayakkabı ihtiyacı ...

 

Diabetekseen liittyvien jalkaongelmien aiheuttajana ovat diabeteksen komplikaatiot, huono sokeritasapaino ja sopimattomat jalkineet. Niinpä minäkin hankin 150€ ECCO kengät ja oletin että ne ovat hyvät kengät valokuvausreissuille.

 

kengät sinivuokot muurahaisa 007

Tänä keväänä paljastui ettei ECCO kenkiä olekaan tehty käyttöä varten.  Kantapää kuluma oli jo syksyltä tuttu asia mutta se että päkiän kohdalta kenkä on poikki tuli yllätyksenä. Tämä rikkoutuminen paljastui siitä kun jalka kastui.  Eihän goretex kengän pitäisi vuotaa.

kengät sinivuokot muurahaisa 004

Siitä ECCO kenkä on ollut hyvä että sen pohja on olut hyvä Kallon kallioillakin liikkuessa, pito on riittänyt. Mutta kulutusta se ei ole kestänyt.  Ehkä se sitten vaan on niin että kuten formula-autoissa pehmeä rengas ei kestä kuin muutaman kierroksen niin kengänkään ei pidä miehen ikää kestää, mutta edes viisi vuotta.

kengät sinivuokot muurahaisa 006

 

Päälinahka on hyvä on ja muotokin on pysynyt hyvänä, nämä kengät voisi viedä suutarille, mutta.  Pohja on rakennettu siten ettei suutari sitä kykene edullisesti korjaamaan.  Koko pohja pitäisi uusia ja silloin uuden kengän hinta on jo kilpailukykyinen kunhan se ei ole ECCO

kengät sinivuokot muurahaisa 007

 

Uusi vastaava ECCO goretex  on nettikaupassakin kallis.  Eikä Diabeetikko voi kenkiä sovittamatta ostaa.

ECCO XPEDITION II MENS - BLACK/TITANIUM

 

€174.90

Postikulut
€0.00

  • 100% vedenpitävä rakenne
  • Loistava pito ja kestävyys
  • Jakinnahkaiset päälliset
  •  

  • Markku Mäkelä Ei saanu kenkiä eikä santaaleja Dressmannilta, ne piti muualta ostaa. Ne täytyykin aina hankkia jostain tavaratalosta, että saa rauhassa niitä töppössulkeisia pitää. Sitä sukkamehua viitti noille kenkäkauppojen myyjille haistatella..

  • Nähneet 15
  • Timo Uronen Miulla oli ihmeellinen onni tonkaltaisten kenkien kans. Ne on palvellu vuodesta toiseen, eikä pohjakaan ole kovin kulunut. Merkki on Klondyke ( siis niinku ei mikään...) ja hinta muistaakseni vähän alle satasen. Tosi hyvät, leveälestiset kengän tuolla metsässä rymyämiseen.

 

Mutta on sentään jotain hyvääkin.  Kevät edistyy ja eilen valokuvasin ensimmäiset sinivuokot tänä vuonna kotiseututalo Kaharin pihapiirissä.

 

kengät sinivuokot muurahaisa 008

 

kengät sinivuokot muurahaisa 010

 

kengät sinivuokot muurahaisa 016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti