Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tulee kevät, eli ei mutta me rakennetaan pesä….Come spring, that is, but we do not build housing ....Kom våren, det är, men vi bygger inte bo ....Al llegar la primavera, que es, pero no construyen nido ....Chegada da primavera, que é, mas nós não construir ninho ....Im Frühling, das ist, aber wir bauen keine Nest ....In het voorjaar, dat wil zeggen, maar we bouwen geen nest ....Przyjdź sprężynę, która jest, ale nie budują gniazdo ....Au printemps, que c'est, mais on ne construit pas le nid ....Vieni primavera, che è, ma non si costruisce nido ....Приезжайте весной, что есть, но мы не строят гнездо ....春が来ると、それはですが、私たちは、巣を構築していない....来春,那就是,但我们不建巢......Ελάτε άνοιξη, που είναι, αλλά δεν χτίσει τη φωλιά ....Bahar, gel, ama biz yuva kurmak yok ....

 

Varis pariskunta pesänrakennustarvikkeiden haussa,  kotikoivusta riipivät oksia

varis riipii koivun oksaa 001

 

Kovaa hommaa tämä oksien riipiminen koivusta.

Varis riipii koivun oksia pesätarvikkeiksi

varis riipii koivun oksaa 004

 

varis risut 008

Variksella nokantäydeltä pesänrakennus koivun oksia

varis risut 044

Matkaan jo käy

varis risut 045

Komeat siivet

varis risut 047

Täältä näkee hyvin ja on hyvät puolustus mahdollisuus

varikset 002

 

varikset 004

Mä oon ylpeä pesänrakentaja

varikset 006

Tämä ei muuten ole oikea pesänrakennuspaikka, tähän laitettiin hämäykseksi vain pari oksaa.

 

 

 • Kari Isokivijärvi Minäkin olen muuten katsellut tässä parin viime päivän aikana, että variksilla on ollut aika usein kantamuksia nokassa.

   

 • Leila Kaikkonen Kuuntelin kans tänään variksia, varmaan olivat pesänrakennuksessa nekin. Äänet on pehmeämpiä kuin yleensä, kai se on variksen lemmenlaulua? Korpinkin kuulin, sen ääni on soinnukkaampi ja mielestäni kaunis, kuten variksenkin kevätääni.

   

 • Kari Isokivijärvi Minä kävin "kytiksellä" kotkan havaintopaikalla tänään. Noin 20-25 korppia oli paikalla, sekä variksia ja harakoita. Korpit ovat tainneet tapella paljon. Monilta puuttui sulkia, kun katselin niitä liitelemässä.

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti