Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 28. maaliskuuta 2013

Miten BD insuliinikynän neulan reikä tehdään?….How to BD insulin pen needle hole made? ....Hur BD insulinpennan nål hål som gjorts? ....Cómo agujero BD insulina aguja de la pluma hizo? ....Como BD buraco da agulha de insulina caneta feita? ....Wie BD Insulin-Pen-Nadel Loch gemacht? ....Hoe kan BD insulinepen naald gat gemaakt? ....Jak insuliny BD pióra otwór igły wykonane? ....Comment l'insuline BD stylo trou d'aiguille fait? ....Come all'insulina foro dell'ago della penna BD fatto? ....Как BD инсулина отверстия иглы пера сделал? ....BDのインスリンペンの針穴にどのように作ったのですか?....如何BD胰岛素笔针孔吗?Nasıl BD insülin kalem iğne deliği için yapılmış? ....

 

Ei niin pientä putkea etteikö reikä ole keskellä, mutta mitenkä oikein pieni reikä tehdään? BD insuliinikynänneula on 0.25mm paksu ja valmistaja kehuu että entistä ohuempi putken seinämä helpottaa insuliinin läpivirtausta. Mutta miten noin pieni reikä ruostumattomaan teräkseen  tehdään?

insuliinikunän neula 011

Joku näppärä on hienot neulan pään teräväksi

insuliinikunän neula 002

Yhden neulan hinta 1 kpl = 0,09 € joten ei yhden neulan  valmistukseen saa kovin paljon aikaa tuhraantua, se on massa tuote.

insuliinikunän neula 003

Läpireikä on, yhtään tukkoista neulaa ei ole tullut vastaan sinä neljänvuodenaikana jota olen joutunut insuliinia käyttämään.

insuliinikunän neula 007

Kuvaus objektiivi Sigma 70mm 1: 2.8 DG macro EX

 

 

http://www.bd.com/

Tuolla niitä reikiä varmaan valmistetaan,.Becton, dickinson  and Company Franklin Lakes NJ 07417 USA

http://catalog.bd.com/bdCat/displayTop3Categories.doCustomer?categoryID=0

Pääsiäisen ajan Päivystys. Satakunnan sairaanhoitopiirin yhteispäivystyksen puhelinneuvonta palvelee pääsiäisen aikaan numerossa 02-6276868 kiirastorstaista kello 15 alkaen tiistaihin kello 8 saakka. Satakunnan sairaanhoitopiirin päivystys on avoinna ympäri vuorokauden. Hätätapauksissa voi soittaa yleiseen hätänumeroon 112. Lasten ja nuorten puhelin päivystää pe–ma kello 14–17 maksuttomassa numerossa 116 111.

 

Hyttysellä on kyllä vielä pienempi imuputki, mutta niin vain senkin läpi veri virtaa hyttysen vatsaan. Sen on valmistanut Luoja joten hyttysen imuputkenreikää ei tarvitse sen kummemmin ihmetellä.

kukka hyttynen 013_thumb[7] mun hyttynen

 

 • 31 minuuttia sitten · Tykkää · 1 · Poista esikatselu

 • Jukka Keskinen http://www.youtube.com/watch?v=lueB6RvqMSo

  SEAMLESS STEEL PIPE MANUFACTURING PROCESS

  This video taken from You Tube only for the best marketing publicity

 •  

 • Helena Mäkelä Mikroskooppihommia:)

   

 • Olle Berglund Otetaan sopivan paksuinen lanka ilmaa ja muotoillaan sen ympärille..?

   

 • Pekka Rajamäki Muistan kuulleeni sanonnan: Ei niin pientä putkea, ettei reikää keskellä, mutta noin pienen reiän teko on jo henkimaailman hommaa...

   

 • Pasi Kaapeli Kuulin aikoja sitten tälläisen tarinan. Britit olivat ylpeitä kun olivat mielestään tehneet maailman ohuimman langan ja lähettivät sen saksalaisille ylpeilläkseen. Muutaman viikon päästä lanka tuli takaisin onttona

 • Raimo Kulola Poraamalla.

 •  

 • Erkki Laine Ensin on ollut reikä , sitten metalli on laitettu reiän ympärille.

 • Kari Tetri noita olisi mennyt aika monta 70 luvulla käytössä olleiden neulojen reikään sisään

 • Peter Von Freitag Kaikkea ne robotit osaavatkin nykyään ja se on hyvä se.

   

 • Tapani Kaijanmäki putkea vetämällä, tietysti kone auttaa

 • Mika Pirhonen Pena on sen sorvannut krapulamaanantaina.

  Kari Isokivijärvi Eipä tuo vielä mitään! Sen minä haluaisin tietää, että kuka poraa makaroniin ne reiät? Etenkin kun ne on vielä kaarevia!!

  Sakari Timonen Helppoa se on tuon neulan tekeminen. Otetaan vain juuri oikean kokoinen reikä ja tehdään siihen reunat ympärille. Sama pätee makaroniin ja yleensä kaikkiin putkiin.

  Tapani Kaijanmäki mutta se reikätehdas onkin varmaan etevä laitos

  Mika Pirhonen Ei se reikä, mutta ne reunat.

  Jukka Ruskeeahde jaa-a, nyt on todettava työelämäni tänäkin vuonna luultavasti käynnistyvän seuraavasti; putkella siementä reikään... metsänistutuksessa...

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti