Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 4. tammikuuta 2013

Voiko Nokia Lumia 920 puhelimella tosiaan soittaa?…Can Nokia Lumia 920 phone call? ...Kan Nokia Lumia 920 telefonsamtal? ...¿Puede Nokia Lumia llamada telefónica 920? ...Pode Nokia Lumia telefonema 920? ...Kann Nokia Lumia 920 Anruf? ...Can Nokia Lumia appel téléphonique 920? ...Can telefono Nokia Lumia 920 chiamata? ...Может ли Nokia Lumia 920 телефонный звонок? ...ノキアLumia920電話はできますか?...諾基亞Lumia920電話嗎?

 

Alku käynnistys Nokia Lumia 920 Puhelimella ei ole yksinkertainen toimenpide jollei aiemmin ole Windows pohjaista kosketusnäyttöälypuhelinta käyttänyt. Siksi suosittelen että mikäli  olet aikeissa ostaa ensimmäisen älypuhelimen niin ota siihen uusi liittymä ja säilytä vanha puhelimesi, jos vaikka tarvitsisi saada johonkin puhelinyhteys.

lumia 002

Kun on saanut syötettyä puhelinnumeron puhelimeen niin mistäs sitten painetaan että saa soitettua. Soittaminen ja vastaaminen onnistui sitkeän koettamisen jälkeen.   Mutta muu toiminta vaatiikin sitten kaikenmaailman uusien Hotmail-tilien avaamista. Ja eikö henkilökohtaiset tietosi ole sitä todennäköisemmin väärissä käsissä, mitä useammissa tileissä olet kirjautunut.

lumia 005

Valokuvan ottaminen Lumia 920 puhelimella on helpompi toimenpide kuin soittaminen.

maisema lumia 018

Siihen se helppous sitten loppuukin mikäli haluaa valokuvia muualla katsoa kuin puhelimessa. Minä haluaisin kuvat tietokoneessa olevaan kuvaskansioon josta voin ne blogiin siirtää vaivattomasti, ilman muita linkkejä. Niin sanotusti yhden siirron taktiikalla. Enkä halua myöskään minnekään pilveen kuviani tallentaa kaapattavaksi.

Vanhasta Nokia puhelimesta saa siirrettyä valokuvat tietokoneelle ubs kaapelin avulla. Nokia Lumia 920 ups kaapeli on samalla laturin johto, liekö tällainen yhdistelmä edes olla suomessa laillinen. Mitä sanoo Tukes

 

maisema lumia 021

Nokia Lumia 920 sanotaan älypuhelimeksi mutta kaukana se siitä on kun kaikki yksinkertaisemmatkin toimenpiteet sillä joutuu tekemään vaikeimman kautta. Nokia Lumia 920 on tehty älykköjä varten, urpot älköön vaivautuko. Jos haluaa tallentaa sellaisen kaverin puhelinnumeron joka ei ole facebookissa niin ei onnistu, Nokia Lumia 920 ilmoittaa ettei yhteistietoja ole saatavissa.  Kaikkien facebook kaverien naamat vaan pyörii puhelimen näytöllä eikä facesta pääse kirjautumaan ulos.

Sitten pitää myös Nokia Lumia 920 valmistusmateriaaliakin moittia.   Muovikuori on naarmuuntumis herkkä eikä kameranlinssin edessä ole muuta suojaa kuin tämä olematon muovikuori. Mahtaako Carl Zeissin kameran linssitkään olla muuta kuin muovia? Eikä vakiovarustukseen edes pehmeä kankaista pyyhinliina kuulu jolla kameranlinssin saisi sormenjäljistä puhtaaksi pyyhkiä.   Kertakäyttö kamaa sanon minä. Ei ole Nokia Lumia 920 kestävänkehityksen tuote.

 

Punaisen Nokia Lumia 920 muovinen takakuori

lumia 003

 

 

 

Inha tieto Nokialle – Amerikan Windows ei myy

Microsoftin Windows Phone -järjestelmää käyttävien älypuhelinten markkinaosuus on jatkanut laskuaan syys-marraskuussa. Puhelinvalmistaja Nokia käyttää Windowsia Lumia-älypuhelimissaan.

 

http://www.taloussanomat.fi/informaatioteknologia/2013/01/04/inha-tieto-nokialle-amerikan-windows-ei-myy/2013176/12

 

Facebookissa 920 älypuhelimesta keskustellut ja neuvojakin saatu

Harri Laakso Zunella kuvat siirretään. Sitten asetuksiin sopiva kansio. Tosin ei pääse sääteleen niinkö käsin siirtelee kuvia. Toisin sanoen arkistojärjestys täytyy tehhä käsin prkl. http://www.xbox.com/fi-FI/live/zune

Zune Music + Video - Xbox.com

www.xbox.com

Xbox 360:n Zune Music and Video -palvelu tarjoaa teräväpiirtoleffoja, TV-ohjelmia ja suosituimpia biisejä suoraan olohuoneeseesi.

 

 

Erkki K Kangas Siis vanhassa puhelimessa siirrät yhteystiedot SIM-kortille ja operaattorisi myymälässä kopioivat ne siitä SIM-kortista 920:n micro-SIM-kortille. Sitten uusi kortti uuteen puhelimeen ja sen asetuksista kopioit ne tiedot puhelimen muistiin. Mikään älypuhelin ei säilytä niitä tietoja SIM-kortilla enää. Jatkossa sitten synkronoit ne tiedot Microsoft-tilillesi ns. pilveen.

 

Paula MattilaPaula Mattila Mää putosin kärryiltä heti alkumetreillä! Mulla on vaan tavallinen kännykkä, jolla voi soittaa, johon voi vastata ja jolla voi lähettää tekstiviestin. Mahdollisesti voisin ottaa sillä valokuvankin, jos perehtyisin asiaan. Taidan olla melko lailla ajastani jäljessä

 

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash3/c14.14.173.173/s160x160/15926_397997143614039_1384412070_n.jpgPertti Kultalahti Peruskännykkä, se on mun juttuni!

 

Erkki K Kangas Ei ainakaan tosta kohtaa. Jos toi tuntuu vaikeelta, arvaas miksi se käy kaupaksi vain Suomessa...

 

Pekka RajamäkiPekka Rajamäki Sain työpuhelimeksi Lumian, aika hankalaa oli alussa, nyt tykkään kyllä.Jos ei siitä muuta hyvää keksi, niin on ainakin kohtalainen kamera käytössä. Jos ei sillä muuta tee, niin ajankuluksi voi lukea Iltistä kun odottelee emäntää jossakin kangaskaupassa

 

Merituuli SalamaMerituuli Salama Just..menee koko kuukausi opetteluun

 

 • Kari Kinnunen Siis, eikö Windows Phoneen saa luotua lähiverkkoyhteyttä ja käsitellä työtiedostoja kuten normaalisti lähiverkossa?
  Mitä ...tun iloa siitä sitten on? Itse harkitsin Windows Phonea koska juurikin olen kuvitellut, että puhelin näkyisi yhtenä työasemana verkossa.

   

 • Kari Kinnunen Eli noin niiku puhelimen käyttikselle kerrottaisiin mitkä kansiot on jaettu ja ne sitten näkyy verkon muille koneille. Niinkuin ainakin meidän kotiverkossa.

  Kari Isokivijärvi Olen iloinen, että en omista älypuhelinta.

   

 •  

 • Saara Kivelä Os Illikainen Omistan lumia 800, ja tykkään kovasti siitä. Facesta kyllä pääsee kirjautumaan ulos
  Taskulamppu siihen kyllä piti ladata erikseen, mutta oli ilmainen
  Soittaminen ym. on helppoa.

   

  Saara Kivelä Os Illikainen ... niin ja kokeilin sitä 900 ja 920, olivat aikalailla samanlaisia, mutta tämä oli sopivampi käteen.

  Matti Heiskala sen kun vaa paat soittae

  Minulle L920 on ensimmäinen älypuhelin ja ensimmäinen windows-puhelin. Aikaisemmassa luurissa ei ollut edes nettiä.
  Joten aika uuteen maailmaan sain tutustua. Minusta puhelin on todella helppo käyttää. Soittaminen: paina luuri-ruutua, paina ihmiset, valitse henkilö, paina Soita. Minusta aika loogista ja helppoa sekä nopeaa.
  Uuden numeron lisääminen yhtä helppoa. Paina Ihmiset, paina +, näppäile tiedot ja tallenna. Se, onko henkilö FB:ssa tai ei, sillä ei ole mitään merkitystä.
  Lumia 920:ssa on älypuhelinmarkkinoiden paras kamera. Jos se ei sinulle kelpaa, niin olet aika vaativa ;)
  Kuvat siirtyvät helposti USB-kaapelin kautta ja samalla puhelin latautuu tietokoneen kauttaa. Helppoa sekin.
  Pakko kysyä, luitko käyttöohjeet?
  Lumia 920 on kerrassaan upea puhelin. Vaihtamalla ei parane.
  Toivottavasti opit käyttämään puhelinta paremmin. Tsemppiä!
  Saara

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti