Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 29. joulukuuta 2012

Lumia 920 tehty Kiinassa halvalla, mutta Raku Raku tulee Japanista…Lumia 920 made ​​in Chinaat a low price, but the Raku Raku comes from Japan ...Lumia 920 tillverkas i Kina billig , men Raku Raku kommer från Japan ...920 Lumia hechos en China barato pero el Raku Raku proviene de Japón ...Lumia 920 gemaakt in China, maar de Raku Raku is afkomstig uit Japan ...Lumia 920 made ​​in China, aber die Raku Raku stammt aus Japan ...920 Lumia fabriqués en Chine, mais le Raku Raku vient du Japon ...920 Lumia fatto in Cina, ma il Raku Raku viene dal Giappone ...Lumia 920 сделан в Китае, но Раку Раку поставляется из Японии ...

 

Ei olisi Telakkamiehille pitänyt tulla yllätyksenä se ettei laivoja suomessa enää tulevaisuudessa rakenneta kun paljon nuorempikin teknologia tuotteen valmistus on viety suomesta pois.  Itse asiassa koko Euroopasta, Nokian Lumia 920 on valmistettu Kiinassa.

postireissu lumia 020

Lumia 920 pitäisi olla Nokian huipputuote, maailman innovatiivisin älypuhelin

mutta kovin vaatimattomassa halvan oloisessa pakkauksessa sitä myydään.  Kun tuo Lumia 920 ei ole mikään muotoilun mestarituote niin olisi edes myyntipakkaukseen voitu kiinnittää enemmän huomiota. Varsinkin kun tämäkin yksilö on markkinointikamppanjan palkinto.  Lumiasta ja tusinatuotteen maku.

postireissu lumia 019

Alkoholijuomiakin saa hienoimmissa, arvokkaamman oloisissa pakkauksissa kuin Nokian Lumia 920 puhelimen.

kuura maisemaa minä 019

 

 

 

 

Siitä ei vielä ole tietoa että voiko tällä soittaa ja vastata puheluihin kun Lumia tarvitsee toimiakseen Mikro SIM kortin.  Vanhan puhelimeni SIM kortti ei siis Lumiaan sovi eivätkä vanhassa puhelimessa olevat puhelinnumerot siirry automaattisesti tähän uuteen vaan ne pitää syöttää sille manuaalisesti.  Kova homma kun vanhassa puhelimessa on satoja nimiä ja puhelinnumeroita. Alku tuntuma on että vanhassa on vara parempi, saattaa tämä Lumia 920 jäädä pahvilaatikkoonsa odottamaan parempia aikoja.

.

 

lumia 002

Nokia Lumia 920

www.nokia.com › Nokia SuomiTukiNokia Lumia 920

Tämä laite on suunniteltu käytettäväksi vain mini-UICC-SIM-korttien (mikro-SIM-korttien) kanssa. Mikro-SIM-kortti on tavallista SIM-korttia pienempi.

 

 

Edellinen puhelimeni on sentään valmistettu Suomessa

postireissu lumia 021

 

Japanista kantautuu lohdullista tietoa vanhemmalle puhelimen käyttäjälle, netistä luin että:

Japanilainen laitevalmistaja tuo Euroopan markkinoille eläkeläisten tarpeisiin suunnitellun kännykän.

Fujitsu aikoo ryhtyä myymään ulkomailla Raku Raku -nimistä älypuhelintaan. Laite on suunniteltu eläkeläisten tarpeisiin. Puhelimessa on suuret näppäimet ja iso näyttöruutu. Äänen voimakkuuden voi säätää tavallista korkeammalle.

 

 

 

 

 • Jukka Keskinen Odotellessa Made in Kenya.

   

 • Heidi Odell Yritettiin ostaa 67-vuotiaalle äidilleni juurikin tollasta yksinkertaista ja isomman näytön + näppiksen omaavaa kännykkää, josta olis kaikki ns. turhat palvelut pois. Ei löytynyt - tai se ainoa joka löytyi, oli musta ja hemmetin ruma. No eihän se kelvannut. Koskakohan joku huomaa alkaa tehdä vanhemmalle väelle tuunattuja hyvännäköisiä puhelimia? Ostajia riittäisi varmasti!

   

  Erkki K Kangas Siis vanhassa puhelimessa siirrät yhteystiedot SIM-kortille ja operaattorisi myymälässä kopioivat ne siitä SIM-kortista 920:n micro-SIM-kortille. Sitten uusi kortti uuteen puhelimeen ja sen asetuksista kopioit ne tiedot puhelimen muistiin. Mikään älypuhelin ei säilytä niitä tietoja SIM-kortilla enää. Jatkossa sitten synkronoit ne tiedot Microsoft-tilillesi ns. pilveen.

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti