Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 3. joulukuuta 2012

Henkilöauto ja jalankulkija Rekan alle Noormarkussa…Passenger car and a pedestrian hit by a truck Noormarkku ...Personbil och en fotgängare påkörd av en lastbil Norrmark ...

 

Noormarkun keskustassa sattui raju kolari maanantaina puoli neljän aikaan iltapäivällä. Osapuolina ovat kuorma-auto, henkilöauto ja jalankulkija. Kuorma-auton lastina oli metsätyökone.

onnetomuus 052

Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Palokunta irrottaa heitä parhaillaan pahoin vaurioituneesta ajoneuvosta. Liikenne Laviantiellä oi poikki ilta kuuteen asti. Poliisin mukaan henkilöautossa olleiden kolmen henkilön ja jalankulkijan vammat ovat vakavaksi luokiteltavia eli murtumia. Kukaan ei ole hengenvaarassa. Lavettiauton kuljettaja selvisi lievin vammoin.

 

onnetomuus 049

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194781020051/artikkeli/henkiloauto+ja+rekka+tormasivat+noormarkussa+nelja+loukkaantui+vakavasti.html

Uusi tiedote Porin Noormarkun liikenneonnettomuudesta

03.12.2012

Porin Noormarkussa Laviantien ja Makkarakoskentien risteyksessä tapahtui maanantaina 3.12.2012, noin kello 15.30, kuorma-auton ja henkilöauton sekä jalankulkijan liikenneonnettomuus.

Lavettikuorma-auto, jonka lavetilla oli metsätyökone, tuli Laviantietä Noormarkun keskustan suuntaan ja henkilöauto Makkarakoskentielta Laviantielle, jolloin risteyksessä tapahtui ko. ajoneuvojen yhteentörmäys. Ajoneuvot suistuivat Laviantien yli kevyenliikenteenväylälle, jota pitkin kulkenut jalankulkija jäi ajoneuvojen yliajamaksi.

Kuorma-autoa kuljetti vuonna 1979 syntynyt noormarkkulaismies, henkilöautoa kuljetti 1944 syntynyt pomarkkulaisnainen ja henkilöauton matkustajina olivat vuonna 2001 ja 1998 syntyneet noormarkkulaistytöt, jotka ovat henkilöauton kuljettajan sukulaisia.

Autojen alle jäänyt jalankulkija on vuonna 1946 syntynyt noormarkkulainen mies.

Kaikki viisi henkilöä kuljetettiin Satakunnan keskussairaalaan. Kuorma-autonkuljettaja selvisi lievimmin vammoin, muilla on murtumavammoja. Murtumia saaneiden tila on vakava mutta sairaalan mukaan hengenvaaraa ei heillä ole.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua esitutkinnassa.

http://www.poliisi.fi/poliisi/satakunta/home.nsf/PFBD/4F1DD394B05C0D5BC2257AC9005BCA5C

 

onnetomuus 038

 

onnetomuus 041

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti