Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

My Little Pony

 

My Little Pony on Hasbron luoma sarja muovisia leluponeja. Yleensä ponit ja niiden harjakset ovat olleet pastellivärisiä: valkoisia, keltaisia, pinkkejä, punaisia, vihreitä, sinisiä ja liloja. Ponien takamuksessa lautasen kohdalla on piirrettynä jokin kuvio. Joillakin poneilla tällainen "söpöyskuvio" voi olla myös kolmiulotteinen kohokuvio tai jalokivi.

 

my litel pony 015

 

Hasbro aloitti muovisten ponien tuottamisen vuonna 1981. Aluksi valmistettiin kolmea isoa My Pretty Ponya ja vuotta myöhemmin pienempiä muovisia poneja, jotka saivat nimekseen My Little Pony. Näillä poneilla oli joko yksiväriset silmät tai sitten jalokivisilmät. Näitä ensimmäisen sukupolven poneja valmistettiin vuosina 1981–1995 satoja eri malleja useissa maissa. Valmistusmaita olivat muiden muassa Hongkong, Kiina, Macao, Argentiina, Italia, Kreikka ja Brasilia.

my litel pony 020

Nämä meillä olevat My little ponyt ovat Hongkongissa valmistettuja 1982.

Hasbron tuottamat ponit ovat saaneet aikaan maailmalla laajan keräilyinnon. Valtaosa on aikuisia, mutta joukossa on hyvinkin nuoria keräilijöitä. Halutuimpia ovat Kreikassa, Brasiliassa ja Argentiinassa valmistetut ponit. Myös MOC-ponit eli paketissa olevat ensimmäisen sukupolven ponit ovat keräilijöiden keskuudessa arvostettuja.

my litel pony 003

 

Myrskyttären Poni sivut: http://www.elisanet.fi/myrskytar/

 

my litel pony 017

 

my litel pony 003

My Little Pony

Face book sivuilla on 170 000 tykkäysttä:http://www.facebook.com/mylittlepony?sk=wall

My little ponit tulivat ajankohtaisiksi kun vaimo oli jostain lukenut että keski-ikäiset miehet ovat suurin joukko joka on niistä face Bookissa tykännyt ja tämä asia taas herätti ajankulumisen nopeuden huomion kun siitä on jo kaksikymmentä vuotta kun näitä tyttärelle http://nooranelamaa.blogspot.com/ollaan ostettu. Pitää varmaan hakea loputkin esiin jostain kellarin pahvilaatikosta.

 

Kreikan tukipaketit ei pelasta Kreikkaa vaan Pankit

http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/02/19/kriisiin-uppoaa-enemman-kuin-kreikalla-oli-velkaa/201223505/170

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti