Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 24. joulukuuta 2010

Uusia jääkukkia meidän ikkunoissa Nya vackra blommor till våra lådor is Our apartment windows, beautiful new Arctic Mesh Meie korteri akendes, uued ilusad jääkukkia Unsere Wohnung Fenster, schöne neue Arctic Mesh Παράθυρα διαμέρισμά μας, όμορφη νέα Αρκτική Mesh Наша квартира окна, красивые новых арктических сетки

 

Taloyhtiössämme on tehty alakerran huoneistoon pientä pintaremonttia ( kylpyhuoneesta piikattiin seinälaatat  Vasaralla ja taltalla, kesti noin kaksi viikkoa.  Sitten tuli Tehokuivaus ja poisti poraamalla lattia laatat, Tehokuivauksella olikin jo niin tehokkaat laiteet että lattiaan tuli pään mentävä läpi reikä.  Onneksi alla oli pyörä kellari eikä toista asuntoa.  Seiniäkin kaadettiin ja kulmahiomakonetta käytettiin ahkerasti. Työ on nyt kestänyt kaksi kuukautta ja  kun remontin toimenpiteistä on valitettu, niin seurauksena oli se että remonttimies kävi vielä eilen aamu seitsemältä poraamassa pari reikää ja lähti sen jälkeen pois, kuhan kävi herättämässä talon asukkaat.  Ilmastointi hormeista on poistettu supistajat,  jolloin koko ilmastointi sekosi ja sitä jouduttiin käyttämään täysteho asenolla että betoni ja maali käryt olisivat poistuneet.)  Loppu tulema oli se että ilmastointi laitteesta rikkoutuivat laakerit ja nyt ilmastointi ei toimi ollenkaan.  Tästä taas seurasi se että nyt meidän huoneiston kaikki viisi ikkunaa ovat saaneet kauniita jääkukkia.

Housing companies have been made to the downstairs apartment as a small surface repairs (bathroom  wall tiles with hammer and chisel, it took about two weeks. Then came the Power Drying and removed the drilling floor tiles, Tehokuivauksella was already so powerful equipment in the floor became a head to go through the hole. Fortunately, throughout the bike cellar and a second homes.  overthrown and angle grinder was used diligently. The work has now lasted two months and when the renovation measures have been appealed, the result was that the decorat wall or was yesterday morning at seven drill a few holes and left the post away, pike-perch was awakening in this house. Airconditioning  Reducer has been removed, and the entire air-conditioning went crazy and it was necessary to use full power  the concrete and the pain ventilation tubest fumes would have full power been eliminated.) Final interest to notice was machine the fact that the air conditioning broke  bearings and now the air conditioning did not work at all. This again was followed by the fact that now our apartment, all five windows have beautiful Arctic Mesh.

 

 

 

 

päivän jää kukat 010

 

päivän jää kukat 011

 

päivän jää kukat 018

 

Asunnon kylpyhuoneen lattiasta poistettiin  kaakelit, seurauksena pään mentävä läpi reikä. Työn suoritti  Tehokuivaus

reikä 008

1 kommentti: