Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 21. joulukuuta 2010

Porissa tänään Tuomaan markkinat Björneborg, var i dag den traditionella Tomasmarknaden Pori, today was the traditional St. Thomas Christmas Market Poris oli täna traditsioonilised Tooma turg Pori, wurde heute das traditionelle St. Thomas Weihnachtsmarkt Πορί, σήμερα ήταν η παραδοσιακή του Αγίου Θωμά Χριστουγεννιάτικη Αγορά Пори, сегодня был традиционным Сент-Томас Рождественская ярмарка ポリは、本日、従来のセントトーマスクリスマスマーケットでした

Olin liikkeellä Porin kävelykadulla jo ennen kello kymmentä, mutta silloinkin oli jo aika paljon ihmisiä liikkeellä  perinteisillä Tuomaan markkinoilla.  Tavaraa oli myynnissä kaikenlaista “tarpeetonta” heräteostettavaa.  Joulupukki jakoi lapsille ja lapsenmielisille makeisia   ja lunta satoi hiljakseen.

Pori tuomaan markkinat 048

 

Pori tuomaan markkinat 039

 

Pori tuomaan markkinat 006

 

Pori tuomaan markkinat 057

Pori tuomaan markkinat 009

 

Pori tuomaan markkinat 040

Sauna vihdat kuuluvat Suomalaiseen Joulusaunaan

Pori tuomaan markkinat 047

Valokuvausliike  www.rajala.fi   vei minun rahat kun ostin uudeksi kameraksi Nikon 200 d MB alaosalla ja 4GB muistikortilla.  Nämä kuvat on vielä otettu Nikon D1 H:lla.   Aika näyttää onko 12.3 miljoona pikkelssiä paremmaksi kuviksi kuin entiset 3 milj.  Ikkuna hinta kameralla oli 470€ ja muistikortti  30€. Tingityksi    jouluhinnaksi tuli 420€ .

Pori tuomaan markkinat 019

 

Tämä testi kuva Nikon 200 D  sama optiikka kuin edellisissä

Pori tuomaan markkinat 026

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti