Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 12. lokakuuta 2019

Bongaa linja-auto pysäkki.... Spot the bus stop ....Hitta busshållplatsen .... Encuentra la parada de autobús ... Найди автобусную остановку ....Local da parada de ônibus ....

Noormarkussa on jouduttu siirtämään entinen Osterin linja-auto pysäkki Finpyyntien pientareelle kun Rakennettiin uusi K-marketti.    Ennen osterin seinän vieressä oli katoksellin linja-auto pysäkki jota pidettiin Noormarkun pääpysäkkinä, siinän pysähtyi kaikki linja-autot niin porinlinjoen  paikallisliikenne kuin   kaukoliikenne .  K-market  kuitenkin ahneuksissaan perusti koko tontinkatavan parkkipaikan  eikä siinä ollut   enää sijaa joukkoliikenteen pysäkille.




Bongaa linja-autopysäkki



Kyöllä se siellä puskan takana on, vaikkei levennystä ole tehtykään.      Ajoittain on vähän ahdasta kun kaksi linja-autoa  osuu kohdakkain Finpyyntiellä.    Tosin  se tuo turvallisuutta kun kaikki muu liikenne joutuu pysähtymään matkusajien kyytiin oton hetkellä.



Uudelta pysäkiltä puuttuu katos sekä roskakori.    Olisi pysäkillä paljon mukavampi bussia odotella  sateen suojassa pysäkillä.



Tämä  linja.auto pysäkin siirto on tehty hutiloiden niinkuin muutkin porin uudistukset.  Pori ei tahdo tukea muuta joukkoliikennettä kuin Porin kaupugin johtajan lenolippua  11 000 000  eurolla.

Tien toisella puolella on uusi   Noormarkun pitkänmatkan linja-autopysäkki , ei sekään kovin edustava kuvaa anna porin joukkoliikenteen suosimisessa.


Pysäkin kohdalla on normaali taajamanopeus rajoitus.  30 km  / h  nopeusrajoitus pitäisi olla finpyyntiellä  kiertoliittymästä museotien risteykseen , lähes kaikki koululaiset  kulkee tällä aluella


Noormarkussa ei kylän raitilla enää politikkoja pori liitoksen jäkeen ole sattumalta tavannut , että olisi voinut kohdatessa  epäkohdista keskustella.

Tähän   porin vs.   rakennusyksikön päällikkä Sanna Välimäki  on tedennut Noormarkku viikon  avajaisissa  " suunniteilla on "
  Taitaa olla ns. vaiheessa kun uusi pysäkki on ollut jo reilu kaksivuotta heitteillä


Tänään lauantaina 12.10, 2019  on varmaan koko päivän sateista mutta melko lämmin keli, ei tuule  ja ulkolämpömitari näyttää  + 7.5 astetta.  Voi jopa vähän nousta päivemmällä



Tänään porin laidalla on Veteraanikuorma - auto ry; loska - ajot  2019

Linkistä näkee ajon aikataulun  ja paikat : https://www.vetku.fi/8-tapahtumat/201-loska-ajot-2019


Pori kiisttää sen että jokainen istumapaikka lentokoneessa maksaa 300 euro  / lento porin kaupugille


https://yle.fi/uutiset/3-11015274


9 kommenttia:

  1. Kari Alajärvi: Nyt, kun Noormarkku on paljon tehty teitä viime aikoina, niin hyvä jatko olisi, että tehtäisiin oikein kunnon pysäkki linja-autolle, jossa olisi vielä katos. S-Markettia vastapäätä on usein nuoria ja, tiedetään nuorten "kisailu", niin pelkään aina, että joku horjahtaa auton alle, kun ollaan aivan jalkakäytävän reunalla. On kuitenkin luullakseni Noormarkun vilkkain pysäkki.

    VastaaPoista
  2. Pirjo Lilja>: Tuo on kyllä aika ahdas paikka, olen nähnyt siinä kaksi linkkuria peräkkäin. Autot ja koululaiset sikin sokin maantiellä

    VastaaPoista
  3. Eila Katajainen: Hienoa kun on edes pysäkki , toivottavasti myös linja-autokin kulkee joskus ja vielä pysähtyy siihen ! Se on ylellisyyttä meille maalla asuville !

    VastaaPoista
  4. If you are going for finest contents like I do, simply pay a quick visit this web site daily since it gives quality contents, thanks

    VastaaPoista
  5. Saved as a favorite, I like your website!

    VastaaPoista
  6. I feel that is one of the most important information for me.
    And i am glad reading your article. But want to commentary on few normal things, The site taste is wonderful, the articles is in point of fact nice :D.
    Excellent process, cheers.

    VastaaPoista
  7. I just like the helpful info you provide on your articles.
    I will bookmark your blog and check once more right here regularly.
    I'm moderately sure I will be told lots of new stuff right here!
    Best of luck for the next!

    VastaaPoista
  8. Saved as a favorite, I really like your website!

    VastaaPoista
  9. WOW just what I was looking for. Came here by searching for best beauty tips

    VastaaPoista