Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Suomi 100 vuotta minun maisemani kuvakilpailun kuvani...Finland 100 years of my competitive landscape image pictures ...Finland 100 år av mitt landskap konkurrenskraftig bild ...

Suomessa menossa Minun maisemani valokuvakilapailu joka kestää lokakuun lopuun asti.  Kyseessä on siis melkoinen turnee.  Kuvalle voi jokainen antaa äänensä.  Täsä kuvakilpaulls on taas sellaien ilmiö että jotkut kuvat saa kerran viikossa rypään ääniä, monta sataa ääntä yhdellä kerralla.  Itse kun kotona koittaa welanilla ueammalla laitteela ääni omalle kuvalle antaa niin ei onnistu.  Joku muuta manipulointia jotku kilpailuun osallistuvat käyttävät.

Alla olevasta linkiiä ja kuvaa klikaamalla  pääsee Minun maiemavalokuvaa äänestämäänKiitos!



Tuhannen äänen rajapyykki ohitettu. Kiitos siitä Teille kaikille: Saa äänestää ja jakaa minun suomi 100 valokuvakilpailun kuvaa. Kiitos!

Kevättä Noormarkujoen Myllykoskella
kilpailu.minunmaisemani.fi
 http://kilpailu.minunmaisemani.fi/2819?search=teuvo+vehkalahti&order=top&p=1


Tänään 29 tammikutta 2017 on taas harmaa sää Noormarkussa.   Pihalle katsoessa minulle tuli mieleen että kun Suomen talvet on nykyään vähälumisia  ja liukaita niin eikö kannattaisi pihat ja pihapolut sähköistää?  Ei tarvitsisi enä hiekoittaa eikä keväällä hiekaa pois harjat.  Vähäiset lumetkin saisi sulatettua ilman aurauskyuluja.   Vakuutusyhtiöt voisi kannustaa alentamalla taloyhtiöiden vakuutusmaksua kun liukastumiset vähentyisivät.





Sähköä ei tarvitsisi koko ajan päällä pitää, tolpan sähköä voi käyttää kaksi tuntia vuorokaudessa halutuun aikaan, silläkin näyttää jää pysyvän poissa tällä leveysasteella.


Kulkureittien sähköistämien vähentäsi ainakin turhia liukastumisa ja lonkkaleikkauksia





Pian silti Aurinko on jo niin korkealla että se lämmitää ja sulattaa, ainakin silloin kun satuu olemaan pivetön päivä.  Eilen oli ja Aurinko pääsi paistamaan täydeltä terältä.  Valoa on jo päivin niin paljon että pitää visiin käydä parturissa karvoja lyhentämässä jotta kehtaa päivisin pihalla kulkea.  Eilen lauantaina 28.1.2017 olin tänä vuonna ensi kertaa " rantavahtina"




Noormarkku 29.1.2017 klo 9.10 + 0.3 astetta. Auringonnousu tänään 9:02. Auringonlasku tänään 16:30. Päivän pituus on 7 h 28 min.

Aamun säävalokuva






Eilen  Noormarkun taivaalla lensi lentokone, vähän oudosta suunnasta tuli ja meni


Jorma Lindqvist jos tämä, niin Oslosta Souluiin:

https://www.flightradar24.com/KAL542/c4ba202


Flightradar24 is the best live flight tracker that shows air traffic in real time. Best coverage and cool features!
flightradar24.com|Lisääjä: Flightradar24

 Mieteitä viikon varrelta


Ennen muinoin sai kierrätyspaperistakin pennut ( lue lapset)  vähän karkkirahaa, jäljellä on enää toimiva pullonpalautus josta pantin saa. Kierrätystä pitää kehittää siten että kuluttaja saisi raaka-aineestaan korvauksen ..


Yritystukia saaneille yrityksille pitää laittaa ilmoistusvelvollisuus kolmenkuukauden välein työpaikkojen kehityksestä, jollei tuesta huolimatta työntekijöiden määrä ole lisääntynyt niin yritystuet pitäsi palautaa.

Ei ol mikään oikeastaan 110 sadassa vuo´dessa muuttunut yhteiskunnassa: Kyösti Wilkuna Vaikea tie 1915 " Viimeiset parikymmentä vuotta oli eletty kiduttavan painostuksen alla. Vieras sortovalta lepäsi koko yhteiskunnan yllä kuin tukahduttava painajainen. Se pimitti kaikki laajemmat näköalat ja tukki yhteikunnaliset ilmatiehyeet. Henkinen elämä ja kaikenlainen yritelijäisyys oli lamassa ja mieltä jäyti yleinen epävarmuuden tunto. "

Mennä viikolla keskusteltiin Bernerin autoveron poistamiseta, Sipilä tyrmäsi idean lennosta

Ei tässäkääm mitään järkeä ole että 11 vuotta vanha auto maksaa uuden hinnan suomessa


 Vähän outo maku viilimiehelle, tulee Islanista jonka ruokavalio on todettu maailman terveelisemmäksi, miesten eliniän odotus 85 v Kaikenlisäksi nälkä pitäsi tulla seuraavankerran vasta parinpäivän päästä