Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 4. toukokuuta 2017

Varis ihmettelee uutta viiriä....Crow wonders with new hosts ....Crow undrar av de nya hushålls vimplar i Finland ....

Vappupäivän iltana kävin laskemassa lipun Kotiseutumuseo Kaharin salosta ja suomenlipun tilalle nostin Noormarkkuviirin.   Viiri  on uusi, sen lahjoitti Noormarkun Lionc Clup  Suomen 100 vuotta juhlavuoden kuniaksi.  Uusi  Noormarkku viiri loistaa uututtaan nyt Kaharin taivasta vasten, vanha viiri olikin jo kauhtunut.   Uusi viiri on niin ihmeelinen asia, että tiisataiaamunan variskin oli pysähtynyt sitä katuvalon päältä ihailemaan.
Vappupäivän iltana viiriä nostettaessa läntisellä taivaalla oli kasvava kuu.   Kuu kasvaa toukokuun kymmenenteen päivään asti ja se tietää kylmeneviä öitä.
Kotiseututalo Kaharin  ikkunoita koristaa uudet pelargoniat, Muesonhoitaja Sinikka  osti ne porin puutarhamessuiltaUusi kesäopas tulee opiskelamaan Kotiseututalon historiaa  22 päivänä toukutaa ja Noormarkun kotiseututalo Kahari avautii Kesäkuun alussa yleisölle.


Komiasti  Noomarkku viiri liehuu ilta-aurngossa
Tästä torstai päiväastä tulee kuluvan viikon Aurinkoisin päivä.  Aamu yhdeksältä ulkoläpömittari näyttää jo  plus 5 astetta.

 Auringonnousu tänään 5:14. Auringonlasku tänään 21:47. Päivän pituus on 16 h 33 min.
Parveke on pesty talven jäljiltä, tänään vois avata terassikauden ja  nauttia yhden hyvän oluen kirjaa lukiessa parvekeella.   Raparperikin voi hyvin vaikka ihan pakkasöitä on ollut.  Kolmas kesä sillä alkaa.  Hyvin raparperi on ämpärissä viihtynyt.

Hallitus tarjoaa taas uutta keppiä Päävalehtelija Sipilän johdolla
 suomen työttömille.
Kaikkien työttömien pitää alkaa lähettämään Päävalehtelija Sipilälle ja työministeri Lindströmmille avustajantyöpaikka hakemuksia paperiversiona ja kirjattuna.  Pakko Sipilän on palkata uusia avustajia jos se saisi 300  000  työpaikkahakemusta kuukaudessa.  Niin nähdään koska typerät aloiteet loppuu.  Sipilän hallituksessa on uusien nimitysten johdosta nyt 17 ministeriä, joten hyvin täyttyy  12 työpaikan haku vaatimus.  Mulla tavoin ei työtön voi pullikoida yhteiskunnan säädöksiä vastaan kuin nöyrästi totella  mitää eteen tuodaan ja toimia niin  kuin pyydetään ja lähetää niitä työpaikkahakemuksia ja eduskunta on siihen hyvä kohde kun siellä on ennestäänkin melkoinen määrä avustajia. Töihin eduskuntaan

https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/Organisaatio/eduskunta.../default.aspx

Tietoa eduskunnasta » Eduskunnan hallinto » Töihin eduskuntaan ... Kansanedustajan avustajientehtävänä on avustaa kansanedustajia valtiopäivätoimintaan ...


Avustajille neuvoteltu työehtosopimus on hyväksytty eduskunnan kansliatoimikunnassa 14.4.2016. Tammikuun loppuun 2017 voimassa olevan sopimuksen johdosta avustajien palkkoja korotetaan työmarkkinoiden yleisen vuoden 2013 työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisilla yleiskorotuksilla. Yhden kansanedustajan avustajalle korotus on 59 euroa ja kahden edustajan avustajalle 63 euroa. Korotusten jälkeen yhden kansanedustajan avustajan bruttopalkka on 2.418 euroa kuukaudessa ja kahden kansanedustajan avustajan 3.208 euroa. Muilta osin työehdot säilyvät pääosin ennallaan.

https://www.yhteiskunta-ala.fi/uutiset/kansanedustajien-avustajille-tyoehtosopimus/


Minun maisemani suomi 100 vuotta valkuvakilpailun minun valokuva on saanut tähän menessä 4587 ääntä

Tänää saa taas käydä äänestämässä minun suomi 100 vuotta kuvakilpailun kuvaa. Kiitos!!

KILPAILU.MINUNMAISEMANI.FI

  Hyvää viikonlopun odotusta lukijoillen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti