Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 13. toukokuuta 2017

Palo-auton moottoriöljyä Finpyyntiellä .....Fire truck oil on the roadway ....Firetruck olja för lane vägen ....Aceite de camión de bomberos para el camino del carril....消防车油车道........Firetruck масло для полосной дороги .........Olio Firetruck a corsie della strada .... ....Feuerwehrauto Öl für einspurige Straße .........Huile firetruck pour la route de la voie ....

Eilen Perjantaina 12.5.2017  Noormarkussa Finpyyntiellä päättyi Satakunnan pelastuslaitoksen Noormarkun Nosturi paloauton matka mootoriöljyen valuimisesta ajoradalle.   Onnetomuus tapahtui vähän jälkeen kello yhdentoista .


Sammutusautosta valui Finpyyntielle sen verran öljyä, että paikalle jouduttiin hälyttämän toinen yksikkö ohjaamaan liikennettä ja puhdistamaan öljyt tieltä.  Palo-autosta oli öljynsuodatin hajonnut, joten taisi kaikki moottoriöljy tielle valua.  Satakunnan pelastuslaitokesen  SA 5112 matka päättyi entisen kirjaston kohdalle Finbyyntielle.Satakunnan pelastulaitoksen pitää alkaa hankkia rahoitusta uudelle nostokoriauton hankinattan.  Paloauton rikoutuminen olis ollut huono ja nolo asia jos olisi sattunut hälytysajossa. 

Kova työ on valuneen moootoriöljyn siivoamisessa, välittömässä läheisyydessä on hulevesiviemärikansia, 1980 luvun scania kuorma-auton mootorin öljyntilavuus on vähän alle 47 litraa.   Onekksi oli kuiva aurinkoinen sää ettei mootoriöljy viemäriin valunut. Satakunnan Kansa uutisoi parilla rivillä tapahtumasta, mutta ei kuvaa käyttänyt vaikka sen uutisena lehteen lähetin.  Satakunnan kansa talous taitaa piiputtaa kun ei  enää freelanserin valokuvia käytä.  Satakunnan kansan verkolehtikin on retuperällä kun ei ole lukijankuvakaan vaihtunut vapun jälkeen.

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/paloautosta-valui-oljyt-tielle-noormarkussa-200133938/


Eilen oli Snellmanin päivä eli Suomailaisuuden päivä jota liputetiin  Eilen Päättyi yksi yhteiskunta rauhan ajan  aikakausi Presdentti Mauno Koiviston kuolemaan  93 vuotiaana .Presidentti Mauno Koivisto Noormarkussa Krister Ahlströmin vieraana 1990 luvun  alkupuoliskolla


Eilen porin kaupunki liputti Myllykartanon lipputangossaPokkaa ei liputtajata puutu kun ruosteiseen lipputankoon lipun nostaa.  Maalipurkille olisi tarvetta.  Mutta eihän porin puistotoimi uhraa edes ajatusta Noormarkujoen rantojen ympäristön huolehtimisesta.


Tänään lauantaina 13.5. 2017 on taas  harmaa päivä kello 9 ulkolämpömittari näytti + 6,2 astetta.   Päivemmällä sataa kyllä aurikokin paistaaAuringonnousu tänään 4:49. Auringonlasku tänään 22:12. Päivän pituus on 17 h 23 min.

Minun maisemani Suomi 100 vuotta kuvakilpailun valokuvani on saanut tähän menessä 4914 ääntä.

Tänää saa taas käydä äänestämässä minun suomi 100 vuotta kuvakilpailun kuvaa. Kiitos!!

KILPAILU.MINUNMAISEMANI.FI


Hyvää Äitienpäivä vikonloppua lukijoilleni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti