Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 28. huhtikuuta 2017

YLE fem teema ohjelmavalinta huono...YLE fem teema program selection bad ...Yle Fem tema program val dåligt ...YLE внут тематическая программа выбора плохой ...

Kukahan mahtaa  nykyisen fem teema kanavan ohjelmat valita?   Eilen uudelta yhditetyltä fem teema kanavalta tuli parhaaseen katseluaikaan   Japanilainen  Akira Kurosawan seitsemän samuraita, ei ollut  se mikään seitsämän veljestä joka olisi mitenkään palvellut  suomen 100 vuotta juhlavuden ohelmana.   Mihin on unodettu kotimainen tarjonta, paljon parempi olsi se, etä fem teemaa esittäsi  Rauta-aika televisosarjan uusintana.  Sitä esitetiin TV2 kanavalla 1982.  Nykyään TV 2 on urheilukanava ja sen ohjelmat voisi minun puolestani siirtää valataosin  maksukanaville. Rauta-aika ei kai ole suoraan kalvalsta, vaan kanasalliseepoksen aineksia hyväksi käyttävä itsenäinen taideteos.   Mutta paremmin se sopisi Suomen 100 vuotta ohjelmaksi kun joku  seitsämän samuraita joka viljelee väkivaltaa mahtipontisesti.  Japanilainen Samurai kultuuri on aivan eri asia kuin Suomen Kalevalaineen Rauta-aika kultuuritteko. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/12/13/rauta-aika.   Tänään perjantain  fem yle   on myös pettymys kun batman sarja on siiretty alkavaksi vasta kello kaksikymmentä.

"Unohtakaa Kalevala", kuului käsikirjoittaja Paavo Haavikon neuvo ohjaaja Kalle Holmbergille. TV2:n komea suursarja ensiesitettiin vuonna 1982.
YLE.FI

Yle voi tietysti lähettää mitä haluaa kun YLE-vero on pakollinen maksaa vaikkei katsoisi olenkaan televisoita.  Systeemi on siittä huono ettei asiakas voi äänestää jaloin ja lähteä muille markkinoille joissa oli paremmin itseä tyydyttävää tarjontaa.   YLE-veron rahoitamiella varmaan päävalehtelija Sipilä luuli että hän voi määrätä mitä uutisoidaan ja mitä ei.  Suomen vapaus lehdistön sanan vapaudella on menetetty vaikka kuinka sipilä tekojaan katuisi.


Eilen oli taas Kauppapäivä. Markun  kanssa käytiin porissa isoila kaupoilla.  Satakunnan osuuskaupalla on myös 100 vuotisjuhlavuosi ja se tarjosi myymälöissään kakku kahvit.   Markku nautti ne terrassa.  Minä jätin väliin, tekosyyllä ettei minulla ollut insulinia matkassa mukana.   Massatutettu täytekakku ei varmaankaan olisi tuonut mitään makuelämystä, kahvikin oli kuumaa.


Taiteilija Markku Mäkelä kakkukahvilla Porin terrassa.


Markku Mäkelä ollaan Porissa, kaikki hymyilee sisäänpäin
Porin Tikkulan abc saneeraus kiinniti huomiota kun kaksi miestä rautakehikolla kiipeili.Satakunnan osuuskauppa on säilyttänyt vanhan tulitikkutehtaan logon jossa karhu pitää palavaa tulitikkua käsissään.

Remontti on laajentunut kiinteistön ulkopuolelle, tarkemmin sanottuna kattoremontti on aloitettu, Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalotoimialan johtaja Jussi Kaartinen sanoo.

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/tikkulan-abcn-remontti-nakyy-jo-ulospain-200112587/


Tänään perjantaina on hyvä ulkoilu sää.  Apteekissa pitäsi käydä ja hoitotervikeetkin olis terveysasemalta haettavissa.  Saunajuomakaupassakin pitää pokiketa, alko on vappupäivänä, maanataina  1.5 kiinni. 

Päivitys klo 11.311

Kävin apteekissa, poika kysyi "otatteko kukauden vai kolmenkuukauden lääkkeet" vastasin, että kyllä aion vielä kolmekuukautta elää..
Noormarkku 28.4. 2017 klo 10.05  + 4.9 astetta- Auringonnousu tänään 5:31. Auringonlasku tänään 21:31. Päivän pituus on 16 h.


Minun maisemani suomi 100 vuotta valokuvakilpailun valokuvani on saanut tähän menessä 
4376 ääntä 
Tänää saa taas käydä äänestämässä minun suomi 100 vuotta kuvakilpailun kuvaa. Kiitos!!

KILPAILU.MINUNMAISEMANI.FI
Jos KELA:n tuet muutetaisiin yhdeksi tukirahaksi, esim. kansalaispalkka ja robotti suorittaisi maksun niin kelan palkoista säästysi kansalaispalkan maksuun melkoinen summa. Vuoden 2014 lopussa Kelassa oli töissä 6 008 henkilöäHyvää viikonloppua ja Vappua lukijoilleni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti