Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 9. helmikuuta 2017

Pakettiautolle olisi tarvetta....Paket bil skulle behöva ....Package car would need ....Coche del paquete necesitaría ....Voiture Package aurait besoin ....Package Auto müsste ....Auto pacchetto avrebbe bisogno ....Пакет автомобиля необходимо будет ....34/5000 Tarkoititko: Pakettiautolle olisi tarvetta.... سوف حزمة سيارة بحاجة ....

Taiteilija  Markku Mäkelän  taidenäyttelyn alkuun on alle kuukausi ja kaikenmosista kuljetettava riitää.  Eilen haetiin etolasta isorulla  1m kertaa 150 metriä kuplamuovia taulujen pakkaamiseen.  Kuplamuovirulla ei ole kovin painava .



 Mutta tilaavuutta sillä on, saabin takaovesta on aika tunkeminen sen sisälle saamiseen.  Markun olsi pitänyt farmarimallin saabi ostaa niin olsi kätevämpää.  Kaikkein paras vaihtoehto olisi ollut pakettiauto. 






Joku kaveri kertoi ettei verenpaine laske ennen kuin stressi vähenee, ja sitten taas toinen kaveri kertoi kuinka helppoa on ihan kotikonstein saada stressi pois, paukuttellee vaan kuplamuovia niin kauan ettei enää stressaa, no, käytiin sit Teuvon kans Etolasta ostamassa mulle 150 metriä 100 cm leveetä kuplamuovia, tässä sitä muovikuplia nyt paukuttelen mut ei tunnu kyllään yhtään stressi helpottavan, onkohan mua jotenkin nyt jymäytetty :)



Tervetuloa Markku Mäkelän 30. Talvinäyttelyyn Mun Pori - ja vähän muutakin 4.-19.3.2017 Ateljee Puuvilla Kauppakeskus Puuvilla, Pori
youtube.com

 Auringonnousu tänään tiistaina 9.2.2017  Aurinko nousee kello  8:33. ja laskee   tänään 17:02. Päivän pituus on 8 h 29 min.



 Auringon sarastaessa aamu kahdeksan ( klo am 8)  aikaan Noormarkussa oli pakasta  - 16. 5 astetta


Suomi sata vuotta kunniaksi järjestetty valokuvakilpailu Minun Maisemani kuvakilpailu jatkuu lokakuun loppuun
Saa äänestää ja jakaa: http://kilpailu.minunmaisemani.fi/2819…

Kevättä Noormarkujoen Myllykoskella
kilpailu.minunmaisemani.fi

Noormarkun Neste huoltoasema  Länsituuli vaihtaa Shellin väreihinn


Ei koko hankeesta ole suuremmin huhuja kuulunut. Mahtaako kaikki nesteen asemat olla myynnnissä?

Jyrki Lepistö: Ei ole. Kaveri omistaa Shellin kankaanpäässäkin ja kai se sitten haluaa yhtenäistää tilaukset ym.



Luulin jo että maassa on joku 1970 luvun tapainen öljykriisi.  Vimme perjantaina 3. helmikuuta meidän taloyhtiöstä loppui lämmitysöljy. . Lauantaina polttoöljyä tuotiin pakettiautolla tynyyrillinen, se riitti maanantaiamuun, kunnes taas lämpöpatterit viileni.  Öljyautoa ei van kuulunt ja pakanen oli kirstymässä yötä kohden  talven huippulukemiin.   Viddoin ilta kymmenen aikaan ölyauto saapui, mutta ilan opastusta se ei meidän taloyhtiön pihaan osaanut.  Kuski kävi viereisen rivitalon pihassa karsomassa, mutta siellä on maalämpö eikä näin ollen ollut polttoöljun tarvetta siellä. 


Talonmiehen opastuksella öljyauto löysi lopulta  oikean osoitteen


Paluumatkalla ihmettelin mihin puolustusvoimien hankkinat mahtaa perustua kun ei enää usein näe Sisu kuorma-autoja puolustusvoimien väreissä?  Tämäkin Scania




Hyvää loppuviikon alkua lukijoilleni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti