Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 29. elokuuta 2016

Oikein vuosikalenterista piti katsoa.....Correct the calendar year had to look .....Korrigera kalenderår var tvungen att titta ...Исправьте календарный год должен был смотреть ............Korrigieren Sie das Kalenderjahr zu suchen hatte .....

Työelämään on tulossa muutos, kuntouttavantyön jatkosopimus tuli postista, siihen oli merkitty, että työkokeilu jatkuu 2 pv/vko maanantaina ja tiistaina.   Tänään on maanati mutta onneksi vielä elokuuta.   Uusi kuntouttavatyö sopimuksenaika alkaa 1.9.2016 ja jatkuu 31. 12.2016 asti.   Puhelimessa sovin että työpäivät olisvat oleet  tiistai ja keskiviikko.   Tässä sopassa on niin monta kokkia että näyttää siltä ettei asiat välity sopiapuolten väliltä eteenpäin ymmärettävästi asiasta lopullisen päätöksen tekijälle tai sitten päätäjällä ei ole halukakaan kuulla asiakaan  mielihaluja.  Periaateesa ei tietenkään ole väliä minä päivinä käy töissä, mutta minulla on usein viikonlopun jäljiltä valokuvia joista bolgipäivitys piitäisi tehdä.  Kuvamateriaali käy vanhaksi  kun niitä vasta seuraavanviikon puolivälissä  blogiin päivitää, olen aiemmin pitänyt tärkeänä että päivitykset ovat realiajassa.  Tänään  ehdin vielä maanantai päivityksen tehdä kun vuosikalenteri kertoi että vielä eletään elokuuta.

Toinen merkitävämpi muutos kuntoutavassatyöpaikassani on se, että  Syyskuun alusta Noormarkun Kotiseututalo Kaharin museo menee kiinni.  Kesä-opaan työsopimus lopuu eikä minulla enää ole ovet  valmiiksi auki kun aamupäivä yhdeksäksi menen töihin.  Olisi kiva tietää mitä mieltä oikeusoppineet ovat siitä, että käyn kuntouttavassa työpaikaassa omilla avaimilla ja olen sitä myöten vastuussa koko museonmäestä KELA:n  yhdeksän euron ylläpitokorvauksella?

Noormarkun kotiseutuyhdistys ry.n Puheenjohtaja Jaakko Rainiola luovutti minulle Kotiseutalo Kaharin avaimet.
Olen jo pariviikko odotellut vastaustausta lancetti valmistajata kun reklamoin virheelisestä lancetista.   Sataa olla että vastinetta saa vielä muutaman päivän odotella kun ydysvaltalaiset lakimiehet taitvat vasta syyskuun alussa lopiaan lopettaa.  Saisivat kyllä välittää puolan tehtaalle ettei asikaalle asti saisi tällaista kaksipäistä neulaa päästää.

Sieni aika on parhaimillan, Kermainen kantarellikastike  silakkapihvien päällä mainio herkku, uunilohkoperunat ja porkkanat , maalaislimpun päällä runsaasti voita kun se on osoittautunut terveeliseksi.  Vuositarkastuksessa  kolestrolini oli laskeut 5.5:teenPerjantaina Noora-Liina  poikkesi kotona pitkän ulkomaan matkan jälkeen ja heti joutui töihin.   Osterin pihassa myytiin Naperoisen luomukananmunia, kolmenkymmenen munan kenno maksoi neljä euroa


Noormarkun markkinoihin on viisi päivää, porin kaupungin puistotyöntekijöillä alkaa olla kiire mikäli  meinaavat lauantaiksi saada koulukekusen ja piilitien uuden päiväkodin ympäristön edustuskuntoon.  Aiempina vuosina markkina yleisö on parkeerannut piilitien pientareelle, nyt varmaan markkinaparkkipaikana toimii piiliten päiväkodin uusi tilava parkkipaikka.Lauantaina muualla suomessa myrskysi, Noormarkussa ja Porissa oli kaunis syysää.  Aurinko paistoi kumpupilvien lomasta.


Tuuli kyllä oli rivakkaa, Isokoivukajan koivut huojuivat lennokaasti mutta lehdet pysyivät vielä oksissa kiinni.

Noormarkussa K-market Osterin vieressä osoitteessa Finpyyntie 5 sijainnut Postin kirjelaatikko on kateissa. Kirjelaatikko siirrettiin vähän matkaa uuteen...
luoteisvayla.fiMaamme hallituksen kaavailema diabeteslääkkeiden korvausten alentaminen kurittaa eniten niitä, joilla jo nyt on vaikeuksia maksaa lääkkeitään. Diabetes-lehden haastattelema "tupladiabeetikko" Sari on yksi heistä:
– Joudun joka kuukausi laskemaan, mitkä lääkkeet pystyn kustantamaan ja mitkä on pakko jättää hankkimatta, Sari kuvailee.
Lue juttu ja allekirjoita adressimme!


Säästöpolitiikka kurittaa monisairasta Avoin arkistoHoitoMuut sairaudetYhteiskuntaSosiaaliturva29.8.2016 Kuva: Ella Manninen/Kaarina Marttila Teksti: Mari Vehmanen Hallituksen kulukuuri on osunut kaikkein kipeimmin niihin suomalaisiin, joiden tilanne on muutoinkin tukala useiden sairauksien vuoksi.…
diabeteslehti.diabetes.fi

Hyvää päivänjatkoa lukijoilleni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti