Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Nyt loppui insuuliinin säästäminen....Now ran out of insulin Saving ....Nu har slut på insulin Spara .... Ahora se quedó sin la insulina Ahorro.... ركض الآن من الأنسولين إنقاذ ..........现在跑出来的胰岛素保存的.........Теперь выбежал из инсулина Saving ........Ora a corto di insulina risparmio .........Jetzt lief Insulin aus Saving ..... ....Maintenant manqué de l'insuline Enregistrement ....

Sipilän hallitus leikkaa kaikkein pienituoisimilta indeksiin sidottuja etuuksia.   Tämä kaikki leikkaa kulutusta ja tuo kaupanalalle lisää työtömiä.  Juha Sipilän säätämä laki  lääkeiden omavastuun, 50 euron maksusta sai minut ajttelemaan että nyt lakkaan insuliinin säästämisen.   Harvoin insuliinia saa pistettyä niin tasan että kynässä ei enää olisi insuliinia. Olen nämä insuliinikynän jämät pistänyt iltaisin pois, esim. kuvasta olevasta insuliinikynästä olisi vielä saanut 10 yksikköä ja sitten uudella kynällä toisella pistoksella  loput 26 ykksikköä.  Nyt lopulta päätin että lakaan insulin säästämisen, kompensoin sillä Sipilän halituksen taloudelisia etuuksien leikkausta.  Pienistä puroista syntyy iso virta niin jos jokaisesta insuuliinikynästä jää 10-15 yksikköä pistämättä niin kyllä se vuodessa jo jonkinmoisen  summan lisäkuluja kelalle tuo.  Taitaa silti tämä protesti Sipilän hallitusta kohtaan olla kovin vaatimaton.


Lopuunkäytetty Levemir insuulinuikynä


Eilen A-studiossas SAK:N mies piti halituksen leikkauspolitiikkaa kaikkein vähäosaiilta  oikan suuntaisena.  Se oli taas todiste siitä että SDP ei  vähäosaisten asiaa aja.  No työväenpuolue se onkin.

Herkko Vehkalahti Taitaa tulla suurempi lasku, jos jättää välttämättömän insuliinin kokonaan ottamatta ja ostamatta. frownhymiö

 Sää sentään tänään näyttäisi selkenvän aamupäivällä kello 9.50 ulkolämpömittari näyttää + 7.3 astetta


Tänään varmaan voisi taas mennä rannalle västäräkkiä bongamaan.  Eilen en toimertuntu ulkona käymään niin kai tänään on jo vähän pakko ulos mennä.  Toivottavasti tänään tulee useampi kuva päiväkävelyllä otettua kuin maanatiana 4.4.2016.  Silloin otin ainoastaan yhden kuvan ja luulin ettei sitäkään olsi tarvinnut ottaa, mutta se sentään päätyi televisoon  sääkuvaksi, joka näytettiin telkkarissa Lounais-Suomen uutisissa!

Ihan vielä ei pelloille pääse kevättöihin, märkää onTäälä mun sääkuva: http://areena.yle.fi/1-3393979


Raunolta sain Zenit EM järjestelmäkameran lisäksi Konica pop mini kameran

Konica POP Mini  35mm Point-and-Shoot Flash Film Camera


Sen valmistusvuota en mistään saanut selville mutta kai sejo 1980 luvun muovi tuote on.  Joku oli ostanut samanlaisen  kolmella eurolla ja nettiin sillä otamiaan kuvia laittanut.

 http://www.lomography.com/magazine/252482-konica-pop-mini-a-perfect-point-and-shoot-cameraKodak Advantix F 600 APSAdvantix F600 on osa Kodak Advantix valikoima APS kameroita sen valmistus alkoi  vuonna 1999. Se on 2x zoom 30-60mm F4.5-f8.5 Ektanar objektiivi 87-vyöhykkeen automaattitarkennus, ja elektroninen suljin alkaa 1 / 4-1 / 360s.  APS-filmi tuli markkinoille vähän ennen kuin dikitaalisuus valokuvauksen mullisti.  APS filimikameroilla sai otettua kolmea erikokoa kuvia. APS-filmi on 24 millimetriä leveää ja siinä on kolme erikokoista kuvaformaattia.
  • H eli "High Definition" (30,2 × 16,7 mm; kokosuhde 16:9; 4×7" kuvat)
  • C eli "Classic" (25,1 × 16,7 mm; kokosuhde 3:2; 4×6" kuvat)
  • P eli "Panoraama" (30,2 × 9,5 mm; kokosuhde 3:1; 4×12" kuvat)
"C" ja "P" -formaatit muodostetaan rajaamalla. Koko kuva muodostuu filmille, ja samaa kuvaa käytetään kaikkiin kamerassa valittavissa oleviin kuvakokoihin. "C" käyttää samaa kuvasuhdetta kuin 135 filmin kuva. Useimmat APS-kamerat käyttävät kaikkia kolmea edellä mainittua formaattia, joista valokuvaaja voi valita mieleisensä kutakin filmirullan kuvaa varten.


Kaiken muun kurjistanmisen lisäksi Sipilän hallitus säätä kunnille lain jotta ne joutuu palvelumaksuja nostamaan.  Toistaisesksi kirjastosta saa vielä ilmaiseksi kirjoja lainata.


Manantaina kävin kirjat kirjastossa vaihtamassa ja nyt lainasin sieltä Matti Remes Pako jossa Ykityisetsiva Ruben Waara kaipaa elämäänsä naista.  Se ei ole olenkaan kumma juttu kun eilen jukistetiin seksitutkimus  jossa todetiin että suomalaisten rakasteluväli on pidentynyt ja sinkku ihmiset ovat pariasuhteessa eläviä huonommassa asemassaparisuhteessa eläviä kohtaan.  Suomalais miehet on tyytyväisiä jos kerran viikossa saavat seksiä. Tulokset kuitenkin kertovat siitä, että seksiä toivotaan kaksi kertaa enemmän, kuin mitä käytännössä toteutuu. Jos ottaisikin nyrkkisäännöksi, että aktivoituisi sen verran? Kumppanikin olisi tyytyväinen, tutkimusprofessori Osmo Kontula Väestöliitosta vinkkaa.http://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/kerran-viikossa-ei-riita-suomalaisille-mika-olisi-ihanteellinen-maara-harrastaa-seksia/5743536


Roope Lipastim Linnan Juhlat "Ihmisten auttaminen olisi helpompaa, jos Ihhmiä ei olsi"


Lukuurakan alitin Markku Ropponen  Kuhala & jokimurhat.  Yksityisetivä Kuhala pestataan varjostamaan myymälävarasta mutta päätyy tukimaan kahta murhaa.  Kirjassa on 363 sivua joita olisi voinut karsia turhista sidelauseita joissa koira tekee jotain  tai muuten vin ihmettelee. 

 Tänään 6. huhtikuuta on päivällä vähän enmään lukuaikaa kun ykköseltä ei tänään tule vanhaa kotimaista elokuvaa vaan  MOT: Historian suuri tietovuoto - osa 1 Veroparatiisien salaiset kansiot avautuvat. Aineistossa maailman poliittisia johtajia, suomalaisia yrityksiä ja satoja yksityishenkilöitä.

Toinen ohjelma joka elokuvapaikan varastaa on välikysymys kolutussäästöistä. Hallitus vastaa koko opposition yhteiseen välikysymykseen korkeakoulutukseen ja opintotukeen kohdistuvista määrärahaleikkauksista. Suora lähetys.

Kuka näitä ohjelmia katsomalla viitsii päiväänsä pilat , areenassa nuo pitäsi näyttää. 

Se on ytten sitten vähäsen kesään kun Västäräkit saapuivat Noormarkuun tänään 6.huhtikuuta Noormarkun uimarannale  Kuvasta tuli vähän ylivaloinen kun kamera olit taaivas-säädöissä mutta kyllä västäräkit on tunnistettavuissa.

Vastavaloon taivassäädöllä oteetu lentävän lokin kuva, muutolintuja nekinHyvää päivän jatkoa lukijoilleni 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti