Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kävin vakoilemassa tulevaisuuteen ....I went to spy out the future ....Jag gick att spionera ut framtiden ....Fui a explorar el futuro..... ذهبت ليتجسسوا المستقبل .........我去窥探未来........Я пошел, чтобы высмотреть будущее .........Sono andato a esplorare il futuro ..........Ich ging um die Zukunft zu erspähen .... ....Je suis allé à explorer l'avenir ....

Eilen pääsin käymään Poriin keskustassa ja samalla tutkin missä mahtaaa olla Antinkatu 16 b jossa sijaitsee aikuissosiaalityön toimisto johon minut on kutsutu aktivointi suunitelmaa tekemään. Työttömyyttä  hoidetaan suomessa väärästä päästä. Työttömiä painostetaan tekemään aktivointisuunitelmia,  minuakin on  viimeisen puolenvuoden aikana työvoimaviranomaisen toimesta  kiusattu ja nöyryytetty jo niin monta kertaa että vainon tunnusmerkit alkavat pikkuhiljaa täyttymään, vain hihamerkki puuttuu.  Se ei työttömyttä vähennä jos työttömiä turhaan monenihmisen voimin turhia paperita pistetään täyttämään.  Yrityksiä  tässä pitäisi aktivoida, toimitusjohtaja ja tuotantopääliköt pitaisi kutsua työvoimaviranomaisen  luokse aktivointisuunitelmaa tekmään.  Siellä sitten tentatsisiin ja kuulusteltaisiin toimitusjohtajalta miten hän aikoo paremmin toimia että hänen yrityksensä kykenisi työlisttämään.Hyvin suuniteltu on puoliksi tehty ja siksi kävin eilen vakoilemassa tulevaisuuteen.  Selvitin missä porin aikuissosiaalityön toimisto sijaitsee.   Kun en ole postimies niin ei minulle pelkkä osoite Antinkatu 16 b mitään sano.   Teljäntorin alakerrasta ilmeisesti  oikeaan paikkaan pääse.  Samasta hissistä pääsee uusipori lehden toimistoon, siellä voi samalla reisulla käydä valokuvia myymässä.Tästä ovesta pittä uudeleen maanataina 25.4.2016 kello 13.00 mennä Minnaa tapapaan


On kumma ettei se riitä kun työnantaja irtisaano kolmenkymmenenneljän yhtäjaksoisen palveluvuoden jälkeen kun sairastuu sokeritautiin ja vielä yhteiskunta nöyryyttää..

Perjantai on arkipäivä mutta kovin vilkas liikenne ei porin sosiaalitoimiston ovissa käynyt.

Markku ihmetteli sitä että kuinka monella luukulla köyhän pitää posissa käydä eikö yksinkertaisempaa ja helpomaa tapaa löydy köyhien ylläpitoon, vaikka perustulo sen ansiostaa voitaisiin monta luukkua sulkea ja porin kaupungiltakin säästyisi monen tilan vuokrarahat.


Teljäntorin kaupakäytävällä ei ole osoitetaulua porinsosiaalitoimiston sijainnista, se on kätketty porraskuiluun


Aiemassa blokipäivityksessäni luettavissa  koko tarina työvoimaviranomaisen toimista minua kohtaan


Teuvon kuvat -Teuvo images: Jo liian hyvä palvelu

ttvehkalahti.blogspot.com/2016/04/jo-liian-hyva-palvelu.html
13.4.2016 - Jo liian hyvä palvelu. Porin kaupunki ilahdutti taas eilen kirjeellä., Se sisälsi kutsun aktivointisuunitelman tekoon aikuissosiaalityön toimistoon ...

http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2016/04/jo-liian-hyva-palvelu.html


Kyllä on porin kaupunki hiljainen kaupunki, ei paljon  puolenpäivän jälkeen kävelykadulla ja eetunaukiolla liikettä ollut. Yksi ainoa väriläiskä petonnisessa katukuvassa. 
Tänään lauantaina 23. huhtikuuta kylmä sää jatkuu porissa / Noormarkussa aamu aukesi pilvetömänä mutta päivän mittaan taivaalle kertyy pilviä.  Ilmatieteen laitoksen sääenustuksen mukaan aurinko paistaa päivällä pilvien lomasta ja lämpötila nousee noormarkussa / porissa  plus kahdeksaan asteeseen.


Auringonnousu tänään 5:46. Auringonlasku tänään 21:18. Päivän pituus on 15 h 32 min.

Maanataille ilmatieteenlaitos enustaa poriin  sadetta kaikissa muodoissa vettä ja räntää, eikä ole plusasteita kuin pari.

Vaimo valmisti simaa ja tänä aamulla se pulotettiin, mahtaako se ehtiä viikossa valmistua?Oneksi tänään on saunapäivä, hetkeksi aikaa saavuttaa onnelisemman olotilan. Tulevaisuuden vakoilu ei ole helppoa mutta jos ennustamaan aletaan niin ei hyvältä näytä.  Miksi on niin vaikea tietää millaisista asioista pitäsi olla kiitollinen.  Se mikä tänään on suuri taakka voi olla huomenna pelkkä vappupallo, jonka kanssa kulkeminen on kevyttäkin kevyempää, koska nyt joutuu raahaamaan  norsun kokoista, lyjyäkin tiheämpää murhetta.

Jakki Finni: Samoi ihmisii ollaa vaik mitä ajatellaa ei työttömyys mikään ihme ole kun kaikki työ menny halpamaihi.jos ny joku yleisill aloil pullistelee nii vähä on työtä tehnyt kuiteski eläissään,siis todellista työtä mistä myös hikikin tulee. näitä puhujia sitten riittääkin todella paljon


Jorma Lindqvist ihmettelin viime viikolla tulleen verolappuni palkanmaksajien luetteloa. Mutta Uusi Porihan se mulle jonkun euron siirsi. Että siitä vaan "koittamaan".
Mutta siitä saa pirunmoiset sanktiot jos menee työttömänä töitä tekemään ja tienaamaan rahaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti