Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Halpa voi saa kaupan käymään...Cheap grease may be marketed to visit ...Billiga fett får saluföras för att besöka..... قد يتم تسويقها الشحوم رخيصة لزيارة ........廉价的油脂可能被销售给参观.......Дешевые смазки может быть на рынке, чтобы посетить .........Grasso a buon mercato può essere commercializzato da visitare ........Günstige Fett kann zu besuchen vermarktet werden ........Graisse pas cher peut être commercialisé pour visiter .... ...Grasa barata puede ser comercializado para visitar ...

Jotain hyvää EU on tavaliselle ihmiselle sentään tuonut.  Vielä 1980 luvulla suomesta käytiin ruotsissa voita ostamassa kun siellä oli ruuanhintataso puolet suomen hinnoista.  Enää ei tarvitse Noormarkusta poria pitemälle voita ostamaan.  Porin pick n pay myi eilen voita 99 sentiä paketti, ostorajoitus sentää oli, kaksi pakettia per. ostokerta  voita sai ostaa.  Halpa voi on hyvä sisäänheittotuote varsinkin kun se on kaupan peränurkassa, ostoskärryyn kertyy matkan varella paljon  muutakin mitä ei ostoslistassa lue.




Kyllä pitäsi Noormarkussa Osterin alkaa euron voita myymään niin muukin kauppa piristyisi eikä Noormarkusta tarvitsisi poriin asti rasvaostoksille lähteä.   Osterin pitää muutenkin  varautua kiristyvään kilpailuun kun Noormarkuun tulee kaksi uutta K-kaupaa siwojen K-ketjulle siirtymisen johdosta.


Eilen ei Rauhalammintien siwan ulkoasu vielä keronut k-ketjuun siirtymisestä



Kesko joutuu osan siwoista ja valintataloita myymään.  Noormarkun molemat siwat jää keskolle.  Parempi olisi asiakaan kannalta ollut että tämä Rauhalammintien siwa olisi myyty Lidille.   Se olis oikeanlaista kilpailua ruokakaupassa Noormarkuun tuonut.


Halpahallin pihassa ihastuin mopoautoon Casalini  opera Luxe


Mallista riippuen, kalleimmassa kaikki; Ilmastointi, ABS-jarrut, Radio, CD-soitin, navigaattori, etu-, ja takapysäköintitutkat sekä peruutuskamera, ekonahkapenkit. Moottorina markkinoiden suurin 635 cc Mitsubishin diesel.  kaikki tämä vain 17 000 euroa


Autossa on Mitsubihi diesel 635 cc Moottori  Mitsubishi motors takaa mopoautolle mitä parhaimman polttoainekulutuksen,laadun ja tehon. Moottori on suunniteltu niin, että se tuottaa vähemmän melua, tärinää ja samalla täyttää tiukimmatkin päästönormit. Näin sanoo mainos. Mitsubishi dieselmoottori, 2-sylinterinen ja 635 cc,  CVT automaattivaihteisto,  se on sen polttoainetehokkuutta, koska  sillä ajaa yli 25 kilometriä litralla dieseliä- ja ympäristö säästyy  CO2-päästöt alle 100 g / km.  Siis  kulutus 4 litraa/ 100km  Ei mopoauto mikään halpa kuluvälinen ole kun sen vakuutusmaksutkin ovat korkeammat kuin vastaavankokoisen pikkuauton.


Eilen Markku joutui taas kiipeämään tikkaille



Markku Mäkelä paikassa Pori.
9 t
Vauvalahjaa ostamassa, puhelin soi, siihen on vastattava saman tien, koskaan ei tiedä mikä hätä jollain voi olla, tai sitten maksava asiakas, pienyrittäjän arkea tämä vain on, ihan kivaa sellaista kun pystyy vielä yli kuuskymppisenä tikkailla seisomaan.


Irwin on aikoinaan tehnyt laulun suomalaisten voin käytösä

Irwin Goodman - Balladi voivuoresta


 https://www.youtube.com/watch?v=C_CXF93YQ3Q


https://www.youtube.com/watch?v=C_CXF93YQ3Q


Eilen valvottiin valtakunnallisesti ajonopeuksia mutta kyllä pitäsi pyöräilyynkin puutua , Noormarkusta ei puutu kuin Noormarkku Söörmarkku väliltä pyörätie. Keskusta-alueella kevyenliikenteen väyliä pääsee kaikialle mutta se ei näytä kaikkia koskevan


Eilen televisosta tuli salakuljetajan laulu elokuva jossa pää osaa estitii Tapio Rautavaara.  Ihmisen pää on kumma kun tätä katsellessa nosui esiin selvä muistikuva siitä kun Noormarkussa 1970 luvun alkupuolella belatiin bingoa Työväentalolla ja yhden kerran sinne oli kutsuttu vetovoimaksi Tapio Rautavaara, yhden miehen orkestei.  Rautavaara kehui että hän on kerran aiemminkin NoormarkunTyöväentlolla käynyt silloin ei vielä ollut oksat lankkulattiasta kulunut.



Tännän perjantaina 22. huhtikuuta aamu valkeni aurinkoisena ja nyt kello 9.07  lämpömittari näyttä + 3.7 astetta.  Kovin lämmin päivä ei ole tulosssa alle kymmenen asteen jäädään, pieni sadekuurokin kolmen jälkeen saapuu


Auringonnousu tänään 5:49. Auringonlasku tänään 21:16. Päivän pituus on 15 h 27 min.

Hyvää vikonloppua lukijoilleni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti