Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Eilinen päivä meni harakoille.....Yesterday we went to the go as well .....Igår åkte vi till språng samt .....Ayer fuimos a la marcha, así ... بالأمس ذهبنا إلى الذهاب وكذلك ..........昨天我们去了去,以及.........Вчера мы пошли на ходу, а также ..........Ieri siamo andati al movimento pure ........Gestern haben wir auch auf dem Sprung ging .........Hier, nous sommes allés à l'aller aussi bien .....

Aamu kahdeksalta eilen aloin odottamaan työvoimaviranomaisen soittoa.  Mollin sivulle laitetaan vain yhteydenottopäivämäärä johon asti työnhaku on voimassa ja oikeus saada työmarkkinatukea. Tyovomaviranomaisen pitäsi asiakaalle silloin soittaa ja sitä soittoa pitää kuuliaisesti odottaa, onhan kyse perheen taloudellisesta toimeentulosta.   Yhteydenotto päivä on niin stresaava ettei mistään muusta tahdo tulla mitään.  Minullakin meni koko torsatai päivä ihan harakoile kun en uskaltanut päiväkävelylle lähteä ettei vaan jää kuulematta puhelimen soimista.  Televisiosta sentään tuli jo ennen puolta päivää norjalainen luontodokumentti jossa  melotiin kanotilla ja pyydystetiin salamantereita, niitäkän ei suomessa esiinny.  Kukaan ei voi ymärtää kuinka pitkiä vastuuntunoisen ihmisen tunnit on kun odottaa toimeen tulon kannalta tärkeää puhelua.  Lopulta itapäivällä selvisi ettei puhelua tule.  Kello 17 mollin sivulla luki että yhteyden otto seuraavan kerran 16.5. 2016  Puolellatoista kuukaudella taas työvoimaviranomaisen yhteyden otto siirtyi.  Olen kuulut että monelle työttömälle on käynyt samoin  joten jo etukäteen voi epäillä että  manantaille  16.5 merkitty yhteydenotto siirtyy sekin. 

Pikuhiljaa alkaa tuntua että pitää alkaa noudattamaan Kiinalsien sananlaskun ohjeta "mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito eikä sekään ole kovin tärkeää"Tänään aamutelevvisossa politikot kiistelivat vihreiden tekemästä persutulo aloiteestta.  Kaikki muiden puolueiden politikot löysivät vikaa vihreiden aloiteesta.  Selvemmin vastaan oli SDP:N Kansanedustaja Tytti Tuppurainen (sd.) tyrmää suoralta kädeltä hallituksen ohjelmassaan kaavaileman perustulokokeilun.  Se ei ei tietysti ole ihme kun SDP on työväenpuolue joka vähät välittää työttömistä.  Eilinen päivä osoitti sen että vaikka perustulo olisi pieni rahallisesti mutta sillä olsi suuri vaikutus mielenterveyteen.  Ei tarvitsisi jatkuvasti  jännittää perheen vähimmäistoimeentulosta. 

Illalla sentään rauhoituin  ja sain syötäväksi vaimon valmistaman porilaisen, maustoin sen vähän pokeukselisesti.  Aiemmin olen porilaistamaustanut sipulilla ja sinapilla mutta eilen illalla rohkenin laittaa siihen ketsupiakin.   Palanpainikeeksi oli puolenlitran pullo saksalasita vehnäolutta.  Vähän sipuli leikkasi sen kukkaista makua mutta hyvää ja rentouttava oli.Tänään perjantaina 1.4.2016 aamu valkeni siittä mihin se eilen illalla auringonlaskettua jäi, sumuisena.   Aamu kahdeksalta oli asten verran lämmitäAuringonnousu tänään 6:55. Auringonlasku tänään 20:20. Päivän pituus on 13 h 25 min.  Tänään pitä ryhdistäytyä ja  mennä taas rannalle västäräkkiä bongaamaan, kyllä viikononlopusta varmaan hyvä tulee kun lauantaina pitäsi auringonkin taas pitkästä aikaa paistaa.


Lue myös

Teuvon kuvat -Teuvo images: Perustulo liian joviaali ajatus....

ttvehkalahti.blogspot.com/2016/03/perustulo-liian-joviaali-ajatus.html
1 päivä sitten - Vihreät esittää Suomeen 560 euron verotonta perustuloa, jolla korvattaisiin nykyiset vähimmäisetuudet. Suuniteltu perustulo on liian hyvä ...

http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2016/03/perustulo-liian-joviaali-ajatus.html


Kirkko ei enää avusta rahallisesti kantasuomalaisia  kun on tullut uusia tarvitsioita.  Kantasuomalasilta kirkko vaatii toimeentulotukipäätöksen ennen kuin avustaa taloudelisesti.  Siinä mielessä ristiriitainen asia että jos saa sosiaalitoimistosta toimeentulotukea niin eihän sitten enää muualta tarvitse taloudelisttatukea saada.
Hyvää päivänjatkoa lukijoilleni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti