Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 9. helmikuuta 2016

Taas maalaispoikaa vietiin.....Again, a country boy was taken to .....Återigen var en lantis som vidtagits för att...... مرة أخرى، أجري صبي البلاد .............同样,一个国家的男孩被带到了............Опять же, это страна мальчик был доставлен в ............Anche in questo caso, un ragazzo di campagna è stata presa per ..........Wieder wurde ein Junge vom Land genommen ...........Encore une fois, un garçon de la campagne a été transporté à ...... .....Una vez más, un chico de campo fue llevado a .....

Eilen oli kaupunkipäivä,  Taiteilija Markku Mäkelän   talvinäyttely lähestyy kovaa vauhtia ja kutsutkin on vielä tekemättä.   Markku on aiemmin valmistuttanut kutsut aliahkkijalla mutta kun Vetelin oma poika Pääministeri Juha Petri Sipilä on saanut suomen masennukseen jonka seurauksena  yksityinen kulutus supistuu ja elinkustannukset nousee eikä työmiehellä enää ole oikein muuhun varaa kuin päivittäiseen puurolautaseen niin Markku  päätti hankkia värilasertulostimen.   Sitä Kaupungista lähdettiin eilen noutamaan.

En ole tällä vuosikymmenellä uutta viihde elektroniikka ostanut eikä näin ollen ole tullut sitä myyvissä liikkeissä käytyä.  Koko seinällinen siellä oli taulutelevisoita seinälle ripustettuna .  Markun kanssa ihmettelin  sitä mitenkä noista sen parhaan kuvalaadun omaavan laiteen löytää, ja mitenkä myyjä sen noutaa jos se on vaikka ylärivin kolmas vasemmalta.


Lasertulostimissa olis valinanvaraakin ollut, mutta Markku valitsi canonin kun kaikki muutkin kuvaus ja kuvankäsittelylaiteet hänellä on canonejaPorin expertissä oli hyvä palvelu  eikä asikkaita ollut liiaksi eikä hintakaan ollut ihan apteekkihinta


 Ainoa puute isossa kauppa hallissa oli se ettei kukaan nuorista miespuolisista myyjistä tullut tavaran uloskannossa avustamaan.  16 kiloa tulostin paketti painoi.


Markku Mäkelä

Siinä se päivällä ostamani Canonin värilaasertulostin nyt komeilee puhtaana ja valkoisena, ( vielä ) ja virran kun pistää päälle alkaa sen moinen kitinä ja kolina että tuntuu kuin talitiaiset tulisivat ulkoa ikkunasta väkisin sisälle.
Kaksi tuntia yritin ladata ajureita Canonin sivulta, sitten pyysin kaveriani apuun, kesti 30 sek kun kone toimi, kiitos Ville.

Tarkoitus oli tulostaa tämän vuoden talvinäyttelykutsut laaserilla ihan kotioloissa ilman mitään kalliita painokustannuksia.
Vaan olisi pitänyt taas uskoa vanhempia ja viisaampia ihmisiä joiden mielestä köyhän ei kannata halpaa ostaa.
Mitä minä nyt teen kun en kehtaa teille mitään Canonin suttukutsuja lähetellä?

PS. Eikö olekkin minulla konttori- maalaushuoneessa siistit paikat

Tästä tuli mieleeni että taas maalaispoikaa vietiin kuin litran mittaa vai oliko se kuin pässiä narussa.   Kyllä pitäsi laajemmin  kaikenlaisissa kaupoissa käydä katselemassa ja "shoppailemasa"  että pysyisi edes vähän kartalla siitä mitä ihminen nykypivänä tarvisee.    On se varmaan ihan pakko saada 550 euron radio....


Kyllä on uudet kamerat mustankiiltäviä, koin tyytyväsiyyden tunteen kun näistä uusista järjestelmäkameroitaa halvin maksoi 400 euroa  ja itse löysin tamikuun alussa rajalasta  D 200 rungon 60 eurolla.


Porissa kaikki näyttivät lidistä tulevan 


Porin Pick n Pay pävittäistavarakaupan tarjoukset on huonontuneet ja se näkyy parkkipaikalla, tilöaa on hyvin je mekin päästiin ihan ulko-ovelle pysäköimään.


Tukit / puut  on tänä talvena kulkeneet ihmeen hyvin Sisulla on mäntytukki kuorma.


Lämmintä +3,1 astetta ja vettä sataa tihuuttaa. Liukasta on edelleen, mutta pikkusen alkaa jo santakin näkyä kun jää on sulamaan päin. Rekka vei taas äsken suurta tukkikuormaa tästä ohi. Kyllä sieltä perämettästä suuret määrät tuli puuta, kun reilut kaksi viikkoa on jo rekatkin työllistyneet sen johdosta, eikä vieläkään ole puut loppunu tienvarresta. Pankista soittelivat eilen ja pyysivät sijoitus neuvotteluihin, kunneivat tiedä minne mun rahat sijoittaisivat. Kai niillä tilan puutetta siellä on? Hymiö wink Eilen ehtoolla olin niin väsyny, etten jaksanu edes nukkua, joten täyty huilata esti. Mutta nyt olen pirteenä, tällä kertaa kevyesti nukutun yön jälkeen. Nyt pitää alkaa keitteleen aamu kahvetta, ku en oo vielä palkannu piikaa.


Säävalokuva Noormarkku 9.2.2016  vettä sataa ja kolmeastetta on lämmintä
Varkaita Noormarkun yhtenäsikoulussaMilla Salo
1 t
Hei Noormarkun yhtenäiskoulua käyvien lasten vanhemmat!
Oonan (6lk.) repusta katosi tänään aamulla Sony xperia m4 aqua -puhelin luultavasti musiikkiluokan edestä. Puhelin on valkoisessa kotelossa ja kotelossa on myös kirjastokortti josta löytyy omistajan nimi.
Puhelimen on joku ottanut tai löytänyt ja pitänyt itsellään, sillä puhelimella on kirjauduttu katoamisen jälkeen whastappiin, mutta sitä ei ole palautettu omistajalle eikä viety opettajille. Myöskään koulun alueelta puhelinta ei etsinnöistä huolimatta löytynyt.
Olisitteko ystävällisiä ja tarkistaisitte lastenne reput, jos puhelin olisi epähuomiossa mennyt väärään paikkaan tai unohtunut viedä löytötavaroihin? Toivoisimme, että puhelin löytyisi tämän päivän aikana, ilman tarvetta tehdä rikosilmoitus.
Kiitos ja saa jakaa!

Porissa epäillään taas päväkodin huona ilmanlaatua

Ei ole mikään ihme että porin koulut ja päiväkodit oirehtii mikäli niissä kaikissa ilmastoinnin päälläolosta säästetään. Ainakin Noormarkun yhtenäiskoulussa ei ole kesäaikaan ilmastointi päällä. Tämä on käynyt syksyisin ilmi Noormarkun markkinoiden aikaan kun toimintaa on luokkahuoneissa. Pakko on ollut ikkunoita auki pitää että on jaksanut päivän siellä olla, yhtään ei koulussa ilma kierrä. Luultavasti tämä ilmastoinnin säästö koskee myös muita lomia ja ehkä viikonloppujakin.


Päiväkoti Pohjatuulesta löytynyt kosteusvaurioita

Päiväkoti pohjatuuli 004
SATAKUNTA 20Jorma Lindqvist Yksityinen palveluntarjoaja avaa pian Tiilimäellä päiväkodin, pari vuotta suljettuna olevan Eskon tiloihin. Miten tulee käymään, kun ilmastoinnit ovat siellä varmaankin olleet sammutettuina ja joku 10-15 asteen peruslämpö päälllä. Kun se nopeasti laitetaan lämpimämmäksi niin saattaa Satakunnan Kansa viimeistään syksyllä saada uutisaiheekseen jotain sisäilman laatuun liittyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti