Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 19. helmikuuta 2016

Käsipesuaineen eko innovaatio idea.....Handen detergent eco innovation idé .....Hand detergent eco innovation idea.....手洗涤剂生态创新理念..........Рука моющего средства экологически инновационная идея ...........Detergente mano l'innovazione eco idea ..........Handreinigungsmittel umwelt Innovation Idee ...........Détergent à la main de l'idée de l'éco-innovation ...... .....Mano detergente idea innovación eco .....

Käsiä tulee pestä aina kun se on mahdollistta, sinä kuluu väistämättä käsienpesuaineta melkoisa määriä.  Diabeetikon pitää käytää nestesaipuaa kun siitä ei jää verenmittauksen kanalta haitallisia aineita sormiin niikuin useinmiten palasaippua tekee.   Nestesaippua pumppupuloon kaupasta löytyy täyttöpulloja mutta kun ne tyhjenee niin niitä ei voi kierrättää muuten kuin asianomaiseen kierrätyslaatikoon viemällä jolloin annetaan uusiokäyttäjälle ilmaiseksi muoviraaka-ainetta jonka itse on maksanut.  Muovinen täyttöpullo on kuitenkin aivan ehjä ja uudel.een kayttökelpoinen.  Harvalla kuitenkin on mitään käyttöä muoviselle pesuainetäyttöpulolle.


Tästä välähti mieleeni, samoin kuin pelle pelottomalla lamppu pään päällä, käsienpesun eko innovaatio idea.   Kaupaketjuen pitäsi tehdä omalle tuotemerkeilleen  isompi  käsienpesuaineiden täyttösäiliö jossa olisi  kraana / ventiili  alaosassa josta voi valuttaa käsienpesuainetta pienempään täyttöpulloon.  Nykytekniikalla täyttöastiaan saisi tehtyä mittalaite joka tulostaisi  asiakaalle kuitin.  Näin kertakäyttöinen  täyttöpullon käyttöikä jatkuisi, eikä kuluttajan tarvitsisi sponsoroida muovin kierrätys firmaa.  Samalla maailma ja meret  saisivat vähän vähemmän muovia rasiteekseen.Idea on tässä pääpiirteisesti, joku joka asiasta kiinnostuu voi viedä sitä eteenpäin vapaasti.
Paljon on muitakin nestemäisiä aineita joihin voisi samaa eko innovaatio ideaa käyttää.Voiko enää selvemmin kerjätä verta nenästään.  Eipä amerikkalaisia näkynyt  auttamassa suomea toisessamailmansodassa niin mikä hiku niillä tänne nyt on tulla ja miksi Puolustusministeri Niinistö ne tänne haluaa ja  päästää.  Täst'ä ei seuraa muuta  se että Putin suivaantuu ja pakolaisvirta venäjänvasaiselta rajalta kiihtyy ensikesännä.

Puolustusministeri: Yhdysvaltain panssarit harjoittelemaan Suomeen

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) ei osannut sanoa, onko Suomen maaperällä ensi kertaa yhdysvaltalaisia vaunuja.


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001121175.html


Suomen hallitus näyttää mallia moraalitomuudesta, joten ei ole mikään ihme että kansa koetelee rajoja liikenteessä. Kukaan ei uskalla muuten hallitusta vastaan nousta mutta ratin takana voi kiukutella itsekseen ja lakeja venutella. Valtateillä pitäisikin saada väljemmät ajonopeudet mutta Taajamien 40km/h pitäsi ottaa vakavasti ja peltipoliiseja lisätä.  TTV

Tunukseton polissiauto pysäytti Laviantiellä Ylöjärvelle matkaava auton ylinopudesta lauantaina


Nyt se on selvitetty - bemarikuskeilla rytisee eniten

Ennen vuotta 2004 käyttöönotettujen autojen ryhmässä Bemareille sattuu myös eniten henkilövahinkoihin johtaneita onnettomuuksia autojen määrään nähden.

http://m.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/44125-nyt-se-on-selvitetty-bemarikuskeilla-rytisee-enitenYlinopeusrajan alentamiseen tähtäävä STM:n esitys tyrmätään: ”Rahastamisen makua”

http://www.satakunnankansa.fi/Kotimaa/1195018907570/artikkeli/ylinopeusrajan+alentamiseen+tahtaava+stm+n+esitys+tyrmataan+rahastamisen+makua+.html


So, this is the new ‪#‎FW38‬! May it be an absolut beast. How do you like it?
Tässä meidän uusi auto tälle kaudelle, FW38. Mitä tykkäätte? 😉
Eugen Schaumanilla olisi tilausta.
Se, että Soini uutisissa sanoi olevan *hyvä* asia, että Lontoo City "pelastettiin" taloudellisesti brittien EU-jäsenyysneuvotteluissa tarkoittaa käytännössä sitä, että niin ulko- kuin valtiovarainministeriömme on judeoangloamerikkalaisten finanssioligarkkien ohjauksessa frownhymiö
Mikä taas tarkoittaa sitä, että nuo johtajamme ovat surutta valmiita uhraamaan Suomen kansan Moolokin kitaan samaan tapaan kuin uhrattiin Libyan, Syyrian ja Ukrainan kansa.
Ehkäisyvalistusta, kondoomeja ja E pilereitä tarvitaan väestönksvun hillitsemiseen. Lisä ruoka vaan lisää väestönkasvua.”Afrikan väestönkasvu on otettava vakavasti”

Sampo-Rosenlewin toimitusjohtaja Jali Prihti lähtee hakemaan porilaista kokonaisratkaisua haasteeseen.

http://sponsoroitu.satakunnankansa.fi/sampo-rosenlew/afrikan-vaestonkasvu-on-otettava-vakavasti

Kyllä pitäsin suomenkin jotai asialle tedä. TAgreement done. Drama over.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti