Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 6. elokuuta 2015

Onkohan jäätelömyyjää tympinyt koko kesän?..Jag undrar om glassförsäljare irriterade mig hela sommaren? ..I wonder if the ice cream vendor annoyed me the whole summer? ...........Me pregunto si el vendedor de helados me molestó todo el verano? ...

Oletin että Markun  puutarha syndrooma olisi jo vähän parantunut kesän mittaan.   Oireet ainakin olivat helpottunet kun  maalauspeukaloakin oli jo alkanut syhyämään. Mutta sitten taas kaikki palasi entiseleen kun Markku voitti Kekkilä n valokuvakilpailun jossa oli palkintona jalallinen viljelylaatikko.   Jo helpottunut puutarha syndrooma sai siittä uutta voimaa ja eilen taas käytiin porissa kolmessa puutarhamyymälässä.  Kaikissa niissä oli jo hyviä tarjouksia loppuista kesäkukista.



Paras tarjous  purkilisista kesäkukista oli Siltaojan puutarhassa.  Siltaojalla olikin hyllyt hyvin tyhjentyneet hyvän tarjouksen myötä.





Siltaojan puutarhasta Porin Mikkolassa sai  Laatikollisen kesäkukkia kymmenellä eurolla ( 10€) Vaikutti että molemat osapuolet olivat tyytyväsiä niin myyjä kuin asiakaskin



Mikkolan prisman pihasta Markku osti vaimolle mansikoita.  Mansikoita ja herneitä meni hyvin kaupaksi mutta jäätelömyyjätär oli kovin tympääntenyyn näköinen kun hänen kauppapaiklla ei ollut jonoa asiakaista.  Perjantaina voi jäätelömyyjällekkin tulla parempi päivä kun lämpötila kohoaa Porissakin helteelle.

Markku ei tällä kertaa mansikoita hamastrannut  1 litra riitti.


Hetken vaikuttin siltä että Porin Mikkolaan levisi egyptin  8. vitsaus kun taivas pimeni siivekäistä



Kyse ei kuitenkaan ollut heinäsirkoista vaan valtava naakkaparvi Mikkolan taivaalla raakui


Naakoista on tullut porinseudulla jo ongelma, sille ei kuitenkaan voida mitään kun Naakka on rauhoitettu luonnonsuojelulain  (1096/1996) 59 §:n nojalla ja rauhoitetun naakan ohjeellinen arvo on 101 euroa


Kekkilän jalallin viljelylaatikko sai Markun toimesta toimia kukkalaatikkona johon eilen ostetu kukat saavat asettua.



Käytiin Teuvon kanssa asioilla Mikkolassa ja poikettiin kolmessakin puutarhamyymälässä, Hintakaaresta sain jonkun ulkolaisen isokukkaisen Keijunmekon neljällä eurolla, Siltaojan puutarhassa sai kerätä kympillä laatikollisen kukkia ja Hongkongissa oli päivänvarjo tarjouksessa. Istutin kukat tuohon uuteen Kekkilä n viljelylaatikkoon, laatikko on tietenkin tarkoitettu yrteille ym. laitan niitä ensi keväänä, nyt loppukesä mennään näillä kukilla, katsotaan riittääkö loppukesän lämpö kasvattamaan niistä minkämoisia, siinä on pari köynnöstävää kukkaa jotka kiinnostavat akvarelliaiheina.


Viime yö taisi olla ensimmäin kesäyö kun lämpötila  pysyi  porissakin  / Noormarkussa + 15 asteen tuntumassa. Aaamukahvin junnin jälkeen Noormarkussa oli + 16.9 astetta .  Tässä pihassa pihakirppis sunnuntaina 9.8 avoimienpuutarhojen päivänä Noormarkku Laviantie 11


Tänään pitää käydä apteekissa tyhjentämässä kaikki reseptilääkkeet, sikäli mikäli sähköinen resepti tänään toimii.  Ensi viikolla on vuoisitakistus päivä porin keskus-sairaalassa ja silloin saa taas vuoden lääkkeet uusittua.  Muutama lääkepaketti on vielä edelisestä kerrastta jäljellä eikäö niitä kannata apteekiin jätää kun nykyinen respti vanhenee ensiviikoll.


Teuvo Vehkalahti jakoi linkki käyttäjän Hanne Vehkalahti aikajanalle.

Diabetesliitto on jättänyt eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun ensi vuoden alussa...
potilaanlaakarilehti.fi





 Hyvää päivän jatkoa lukijoilleni



Tää oli hieno häppeningi Hymiö smile

Triathlon-innostus on viime vuosina ollut kasvussa koko maassa. Noormarkussa järjestettiin viikonloppuna perinteikäs Tarmo Triathlon.
luoteisvayla.fi

Stub velkainen ministeri

http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2015/08/06/stubbin-jattiasuntolaina-lyhenee-hitaasti/20159913/310

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti