Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 9. heinäkuuta 2015

Koirankuonolainen, kirottu elikko.....The dog's muzzle, domestic animal cursed .....Hundens nos, tamdjur förbannade.....狗的枪口,家畜诅咒..........Морда собаки, домашних животных проклял ............Il muso del cane, animale domestico maledetto ..........Schnauze des Hundes, Haustier verflucht ............Le museau du chien, animal domestique maudit ..... .....Hocico del perro, animal doméstico maldijo .....

Kyllä minä taas  sauhua korvienvälistä päästin ja mieleni pahoitin kun meinasin koiranpaskaan polvistua.  Takapiha tai oikeastaan sivupiha on muodostunut päivälenkin aloituspaikaksi.  Sen kukista on hyvä katsastaa päivän ötökkätilanne kun kaupunki ei sitä hoida ja se on pysynyt luonnonmukaisena.  Vaistomaiseti eilenkin meinasin   kesäkukkien juureen kyykistyä maanläheisttä luontoa tarkkailemaa.  Mutta eikös juuri minun reviriilläni ollut koiran paska, se  oli ruohon  korrenpäässä etten siihen polvilleni mennyt.







Tällä alueella ei edes yhtään koiraa asu, ohi kulkijan paska tämä on



En sinänäsä koiria vihaa mutta niiden taluttimen toisessa päässä on näyttää olevan  ajatelemattomia pahkapäitä.  Suuri virhe se on ollut että moninpaikoin on koiraverosta luovuttu.  Syyksi porissa sanotiin että koiravero tulee liaan kaliiksi periä.  Ei vaan tullut poliitikolle mieleen että koiraveroa voisi nostaa niin korkeaksi että  että sen periminen kannattaa.  Koiralle vero merkki pantaan ja jollei veroa ole maksetuu niin.. Poliisi ottaa verottomasta  autostkin kilvet pois.... Todistettavastta koiran kakan roskapusiin keräämisestä voisi sitten antaa alentavia poonuksia koiraverosta.

 Koko päiväkävely meni pieleen kun aivot eivät suostuneet positiivisiin ajatuksiin eivätkä silmät ötököitä nähneet, ilkuvia koiranhäntiä vain silmissä vilkkui


Leppälintun pitää yötäpäivää konserttia, sillä alkaa toinen kierros pesinnässä ja siitä se laulamalla ilmoitaa.


Naapuriin rakenetaan uutta aitaa tontin ympärille. saapa nähdä  pysyykö omalla tontilla, raja ei ole niin suora miltä näyttää.   Pihanrkaennuksen yhteydessä on rajapyykejä hävinnyt.



Tyyntä myrskyn edellä


Ilmatieteenlaitos ennustaa että poriin saapuu ukkonen puoliltapäivin,  Monta vuotta siitä onkin kun viimeksi olen saanut salaman valokuvattua.



Microsoftin salon tehtaan lopettamiseen minulla ei ole muuta sanotavaa kuin se että  luuliko joku jotain muuta Elopin lähdön jälkeen.  Sitä kyllä ihmettelen että aina kun entisiä nokialaisia joutuu kilometritehtaalle heille  heitetään pelasturengas.  En minäkään mistään tukea uuteen alkuun saanut kun Heikki Laiho minut ulkoisti Työ-ja elinkeinotoimistoon



Salon kaupunki kertoi pian Microsoftin yt-pommin jälkeen, mihin toimenpiteisiin se ryhtyy irtisanottavien auttamiseksi.      

http://www.taloussanomat.fi/porssi/2015/07/09/salossa-paattyy-yksi-maamme-menestyksekkaimmista-teollisuustarinoista/20158690/170


Outi Heiskanen Teuvo oot aikas poika tarinoimaan. Ja vielä asiasta! Pistää miettii monen moista, erilaista. Kiitos taas yhen kerran.

 Päivänkakkara hento pieni, viitoittaa mun päivän tieni .
Kauneudellaan lumoaa, surumielen kumoaa.
Elämääni virtaa iloa tuoden, onnea rakkautta paljon suoden.
Ottakaamme vastaan uusi päivä, haihduttakaa pois huolen häivä.
Pienen aran kukkasen lailla, iloitaanhan huolia vailla. Ystävät mulle te niin aidot, pakatkaa reppuun; keinot niin aidot.
Niillä eväillä pitkälle kulkee, kunnes yö taas silmät sulkee.
Hyvää keskiviikko päivää kaikille teille, runosuontani innostaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti