Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Ei kuki juhannusruusu....Ingen midsommar ros blommar ....No midsummer rose blossoms ....Sin verano flores de rosa......盛夏不开花上涨..........Нет летнюю не выросли цветы .........No mezza estate rosa fiori ..........Kein Hochsommer Rosenblüten .... ....Pas de milieu de l'été rose fleurs ....

Perinteisisti   on tullut  tavoiteltua juhanukseksi juhannusruusun valokuvaa.  Joskus olen jopa saanut juhannusruusu valokuvan  paikallislehden kantenkin myytyä.   Tänä armonvuonna 2015  ei  juhannusruusu kuki ainakaan porissa / Noormarkussa.


Juhanusruusun nuput eivät ehtineet avautua juhannukseski porissa


Juhannusaaton sää näyttää Noormarkussa kostealta, tumma sadepilvi valuu pomarkusta.  Niin pimeää on että teksi mieli sähkövalo sytytää sisälle.

 Juhannusaaton sääkuva 2015  Noormarkku / pori + 13 astetta ja märkää


Sade saapuu Noormarkkuun Havulinnanmäen takaa pomarkustaEilen sain vielä pari uutta ötökkä / hyönteisvalokuvaa


Lehtipistiäinen Tenthredo colon  vahteran lehdellä.  Musta ruumis ja valkoiset tuntosarvien päät

Vähän isompi hyttynen joka ei sentään  ole verenhimoinen  Vaaksiainen  Nephrotoma lunulicornis


Vahtera siementää tänävuonna runsaasti
Aivan ilman tuomenkerääväjä toukkia ei tänäkään vuonna selvitty, mutta ei kovin rusaslukusesti taida niitä kuitenkaan tänä vuonna esiintyä.  tämä oli ainoa pesä jonka Myllykoskelta eilen löysin.


Noormarkuun Finbyyntielle tule joku uusi opastin Lamboudinsillan kupeseen.  Noormarkun keskustassa on kyllä jo muutenkin oikein liikennemerkki viidakko.


Tänä kesänä ei ole vielä julkisteetu mitään ruokolahden leijona tyylistä kesä juttua mutta eilen kuulin radiosta että suomen valtios sijoitaa satamiljoonaa euroa Talvivaraan, painotus sanalla sijoitaa.   Tämä oli hauska kesäjuttu kun talvivaraan rahaa laittaminen on sama kui että ne laittaisi kankkulan kaivoon

Vuoden 2012 juhanusruusu valokuvan myötä oikein hyvää juhannusta kaikille lukijoilleni

Tas yksi EU moka suomen lainsäädössä

Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd.) vastaa kannanotossaan kipakasti venäläisten tonttikauppoja koskeviin lausuntoihin tasavallan presidentin...
uusisuomi.fi
  • Suomettuminen jyllää; aikanaan eduskunta mokasi / johdettiin harhaan, kun EU:hun liittymisen yhteydessä oli muutettava lakeja mm sallittava vapaa maanosto EU- maiden kansalaisille, niin lakia muutettiin niin , että vapaa maanostooikeus avattiin kaikille ulkomaalaislle ilman mitää syytä tai erityistä perustelua. Vähintä olisi ollut, että olisi vaadittu vastavuoroisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti