Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Nyt sit varmaan pitää....Nu kommer jag att hålla .... Now I will keep ....Ahora voy a seguir ....Maintenant, je vais garder.....Teraz będę ...现在,我会继续........Теперь я буду держать ......... Ora voglio continuare ........Jetzt werde ich zu halten ....

Tässä on muutama aika mennyt siinä ettei mun ole tarvinnut oikein mitään tehdä.  Kaikki johtui siitä että Pertti Kurikan euroviisulaulu Aina mun pitää on antanut jonkinlaisen oikeutuksen  siihen ettei mun ole tarvinnut pitää väliä oikein mistään.  Mutta nyt kun muualla euroopassa ei oltu sitä mieltä että asiat sais jättää hoitamatta niin kai minun nyt pitää siirtää avomaankurkku parvekeelle.

Maaliskuulla istutetiin avomaankurkun siemenet ja  niisttä on sisällä kasvanut pitkät ja hontelot vähästä valostta johtuen, mutta nyt ne perkeleet ovat jo alkaneet kukkia vaikka ulkona on niille aivan sopimaton sää.  Eilen oli parvekeella  lämmin kun Aurinko vähän aikaa pilvettömältä taivaalta paistoi.  Kimalainen kävi orvokkeja  ja maahumalaa pölytämässä mutta en kyllä sitä olohuoneeseen hommiin päästä.  Pakko se nyt on kurkku pihalle siirtää.  Yhtään parvekeolutta en ole vielä tänä keväänä parvekeella juonut eikä tänäänkään sitä näytä että istutstöitä ilman paitaa porissa / Noormarkussa tehtäisiin.

Avomaan kurkku kukii Noormarkussa 20.5.2015Tänään pitää lukea myös eilen viimeistälukua vaille jäänen Juha Itkosen  Ajo romanin , Midsomerin murhia piti katsomaan mennä.  Itkosen romaanissa on jonkinlainen sukutarina siitä kun tuntematon voima ajaa ihmistä kohti tuntematonta.   Vaimokin pitää tyydyttää jos sitten taas tänään syödä.  Siivoamaan en kyllä ala.   Arkipäivä.  Keskiviikko arkipäivä, arkipäivän asiat.

Yöllä on satanut vettä ja piha on märkä, toivottavasti kuivuu  lauantaiksi kun A portaan väki järjestää pihakirppiksen

Eilen  Markun  kanssa porin mikkolan prismassa käydessä porin taivaalla lensi paha ääninen muuttolintu, mistä lie tullut
Uuden tegnologian avulla pitää päästä siihen, että yhden työ elättää puolitoista työtä tekemätöntä tai todennäköisesti usammankin.


Noormarkun VPK:n  uusi nettisivusto, minun kuvilla:


http://www.noormarkunvpk.fi/

Kunnasrinteen pihassa os. Laviantie 11 PIHAKIRPPIS la 23.5 klo 10.00 - 16.00 Tule tekemään löytöjäPäivi-haukka lentää yhä vain. Kolme Suomen mittaa kotiin.


Sarjassa seurataan Päivi-mehiläishaukan muuttoa Etelä-Afrikasta kohti Suomen pesimätanhuvia. Päivi on mukana satelliittiseurannassa, jossa selvitetään...
suomenluonto.fi


Suomen tie katkesi Euroviisuissa semifinaaliin.
iltalehti.fi


Tämäkin unohtuu taas pian niin kuin viime kesäinen  nikkelivuotokin ja taas kaikki on valtakunnassa hyvin, seuraava katasrofia odotellessa.  Ja mikä ihmeellisempää,  porin kaupungin ympäristöjohtajan toimii edelleen  Matti Lankiniemi  suomen suurimman nikkelipäästön jälkeen. Harjavallassa Satakunnassa sijaitsevalta tehtaalta pääsi heinäkun alussa 2014 66 tonnia nikkeliä Kokemäenjokeen.  
http://www.hs.fi/kotimaa/a1404873370157

Satamaito: Tuotanto käyntiin viikonloppuna, listeriamaitoa ei päässyt kuluttajille

Satamaidon listeriaepäily vahvistui tiistaina valmistuneissa viljelmissä. Bakteeria löytyi yli sallitun määrän yhdestä näytteestä.

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194981478347/artikkeli/satamaito+tuotanto+kayntiin+viikonloppuna+listeriamaitoa+ei+paassyt+kuluttajille.html
Pori Jazz uudistaa Kirjurinluodon festivaalialuettaan. Festivaalialueen merkittävin uutuus on noin 4 000 henkeä vetävä konserttiteltta, joka tulee sijaitsemaan...
satakunnankansa.fi

Auli Peltoniemi shared an article on Ilta-Sanomat.
Ei tässäkään taas oo mitään järkeä...


Työ- ja elinkeinotoimistosta oli neuvottu naista hakemaan työjakson aikana soviteltua työmarkkinatukea, kertoo Helsingin Uutiset.
Ilta-Sanomat
Teuvo Vehkalahti tämänkin päätöksen takana taitaa olla ihminen joka tekee vain työtäänTämä smartson testaajaksi haku taitaa olla huijausta kun pyysivät vastausta viimeistään  10. toukokuuta ja nyt on jo 20. toukokuuta eikä mitään tietoa ole valituista testaajista tullut.   No  ei silti paljon harmita, alle 600 euron objektiivit  varsinkin tamronin nyky tuoteet eivät kovin laadukkaita ole


Smartson
Tamron megazoom
Tuntuuko raskaalta, kun laukku on täynnä objektiiveja? Etsimme nyt Suomesta, Ruotsista ja Norjasta 15 testaajaa, jotka saavat arvioida Tamronin monipuolista megazoom-objektiivia, jossa on 18,8x zoom, 16-300 mm polttoväli ja vain 39 cm:n lyhin tarkennusetäisyys. Mitä kuvaat mieluiten?

Hae testaajaksi viimeistään 10. toukokuuta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti