Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 4. toukokuuta 2015

Aivan mieletön toiveajattelu autoveronlasku....Just mindless wishful thinking ....Bara tanklösa önsketänkande ....Sólo una ilusión sin sentido.......只是盲目的一厢情愿.......Просто бездумное принятие желаемого за действительное ..........Pio desiderio Basta insensata .........Nur geistlose Wunschdenken ..... ....Juste un vœu pieux aveugle ....

Kaikkea hullua sitä tuleekin mieleen.  Parevekekukkalaatikossa oli itänyt koivu, toinen koivuntaimi tuli sinivuokkojen seassa.  Puuntaimissa oli pelkät sirkkalehdet kun istutin ne pieniin taimipurkeihin ja siirsin ne sisälle eteläikkunanvaloon ja lämpöön.   Sisällä ne ovat kasvaneet vähän pituutta  ja ensin sisälle siiretyssä on jo hyvin koivuksi tunnistettavat lehdet.  Alustta lähtien toiveena on että koivuntaimet kasvaisivat parvekeella sen kokoisiksi että saisin joskus niistä tehtyä oman  sauna vihdan, omasta koivupuusta.   Taitaa kuitenkin olla mieletön toiveajattelu, elinvuosia ei kuitenkaan minulla taida olla tarpeeksi jäljellä  että näksin nämä koivuntaimet isoksi puuksi kasvaneena.

Lunnosta saa nopeammin saunavihdan  tehtyä, Isokoivukujan  koivut on jo isoilla hiirenkorvillaVaahteratkin avaava  kukkansa ja silloin saa taas kilmalaisia valokuvat kun ne pörräävät vaahterankukissa


Mehiläset ovat heränneet talviuniltaan vaikkei luonnossa vielä ole paljon kukki pölytettäväksi.  Tämä yksilö löysi valkovuokot joista saa mettä ravinoksi


Kamerassa oli kiinni AF SNikkor 16-85mm 1:3.5 -5.6 G ED DX objektiivi sen lähin tarkennusetäisyys on 38 cm eikä se oikein makro-objektiivi ole mutta näytää silläkin lähikuvia mehiläisen lennosta saavan.


Mehiläinen valkovuokossa


Kärpänen pölytää leskenlehteäTiira  oli pysähtynyt sähkölangalle huutelmaanMyllykosken rannalla kukki Pikkukäenrieska (Gagea minima)  ja Villakärpänen nautti sen mettä


Pikkukäenrieska on luontomme pienin lilja ja kimalaisen kokinen Villakärpänen näyttää  sen rinalla isolta.


Villakärpänen imee pikkukäenriaskan mettäMyllykoskella rentukat kavaa kovaa vauhtia, pian varmaan ensimmäiset nuput avautuvatMyllykosken rannata vihertää. Lähetin tämän kuvan televisioon säävalokuvaksi  Även här grön synsAamun uutisisa heräteltiin toiveta taas autoveron poistamisesta,  Se on aivan mieletön toveajattelu,  Autoveron poistamin nostaa käyttön verotustta ja lopputulema +- 0  Tärkeämpää olisi laskea ruuan vero vanhojen EU-maiden tasolle.  Englanissa ruoka ei veroteta olenkaan, myös alkoholimonopooli  pitää purkaa.

Jorma Lindqvist Jos kärryihin laitettaisiin apumoottorit, niin kustannukset siirrettäisiin tietenkin asiakkaiden maksettavaksi.  Yhteiskuntasopimus on uusi nimi kepun työreformille, joka karkotti aikoinaan äänestäjät. Kyllä siitä vielä poru syntyy kun hallitusneuvottelut ovat ohi.


Nyt sen sanoo ministeriö: EKP ja euro ovat kriisin syypäitä

Eurokriisi ei ole Kreikan tai muiden kriisimaiden syytä, vaan syypäitä ovat euro, EKP ja komissio. Tällainen tulkinta ei ole yhtä yllättävä kuin sen esittäjä: ei radikaali Syriza-puolue Kreikasta vaan valtiovarainministeriön ylin virkamies Suomesta.        


http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2015/05/06/nyt-sen-sanoo-ministerio-ekp-ja-euro-ovat-kriisin-syypaita/20155713/12


30. huhtikuuta lähellä paikkaa Helsinki ·


Hyvä tuleva pääministeri Sipilä.
Jotain pitäis vissiin tehdä !
Näin ilmastopakolaisena tulee aina välillä vierailtua myös täällä kotikonnuilla. Aina kaupassa käydessä on tullut ihmeteltyä tätä Suomen hintatasoa ja tilastokeskuksen hintavertailuita.
Noh ! Tänään kauppareissulla löysin taskusta toissapäiväisen Espanjan kauppakuitin ja päätin ostaa täsmälleen samat tuotteet. Tosin säästösyistä valitsin vain kaikkein halvimmat vastaavat tuotteet. Määrät samoja.
Espanjassa kuitin summa oli 26,83 € ja Suomessa vastaava luku 71,38 !! Tosin, jos joku katsoo että viini ei ole elintarvike, niin summat ovat 22,53 ja 51,88. Alkosta valitsin kaksi halvinta Rioja viiniä. Eli vastaavat tuotteet.
Prosentteja miettiessä tulee jo paha olo. Suomi on vain 266 % kalliimpi, tai kauniimmin sanottuna Espanja on 62% halvempi.
Voidaan tietenkin miettiä myös keskipalkkoja ja verotusta.... Mut se ei kyllä poista ylihinnoittelun tosiasiaa.
Jaaha. Tuontiskumpat kantoon ja nauttimaan hyvästä seurasta Mantan lakitukseen.😎
Hauskaa vappua myös Keskolle ja Alkolle !!
Olen jakanut tätä saksan marketin linkkiä jo ennen vaaleja muttei täällä facesa kukaan mitään ymmärrä. Täällä pitää vaan toivottaa hyvää huomenta ja päivää jne. höppäjuttuja niin sitten tykätään, mutta jo tänne jotain yhteiskunnallista tai muuta vakavampaa lataa niin kaikki on hiljaa. Suomessa valtiovalta ei voi muulla kaupankäyntiä helpotaa kuin alentaa ruuan arvonlisävero vanhojen eu-maiden tasolle ja purkaa monopooli. https://www.reichelt-berlin.de/angebote#lightbox

Ukk´ram salaperäien alus on aidattu, alkujaan siitä piti tulaa kokoontumis ja leikki paikaa Toisaalta eihän Noormarkussa enää mikään säily ehjänä  Koulukeskusen lähiliikuntapaikan  penkkikin on pitänyt rikkoa, se sijaitsee sadanmetrin päässä ukkramistaNyt sen sanoo ministeriö: EKP ja euro ovat kriisin syypäitä
http://kekkonenolut.fi/#
Hyvät facekamut, toivon sydämestäni, että olette minun tangomatkalla mukana huomisesta eteenpäin. Eli huomenna noin klo 14:00 alkaa ensimmäinen äänestys vaihe sivustolla yle.fi/tangomarkkinat. Äänen voit käydä antamassa kaikilla talosta löydettävillä älylaitteilla yksi ääni per laite ja 14 päivää! Kaikkien teidän tuki on todella tärkeä ja kiitän jo valmiiksi teitä antamastanne tuesta. Tangon täyteistä kevättä - Rami -Veikko toivottaa toistaiseksi viimeisen kysymyksen myötä hyvää kevättä ja kesää.
MaaseutuMedia ja lukijat kiittävät runsaista asiantuntevista vastauksista.
http://www.maaseutumedia.fi/tukikysymykset-veikko-vastaa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti