Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 16. huhtikuuta 2015

Ensiapua hortonomi syndrooman hoitoon..... First aid horticulturist syndrome treatment.....Första hjälpen trädgårdsodlare syndrom behandling .............Erste-Hilfe-Gärtner-Syndrom Behandlung...急救园艺综合症的治疗..........Первая помощь синдром садовод лечение ...... ...Primo Soccorso sindrome horticulturist ...........Premiers secours traitement du syndrome de horticulteur .........Síndrome horticultor de primeros auxilios tratamiento ..... ....Första hjälpen trädgårdsodlare syndrom behandling ....

Kunnon kesä antaa vielä odotuttaa itseään mutta monella multasormella sormet syhyä multaa tonkimaan.  Markulla  on ollut kova kuume alkaa tehdä kasvihuoneta, mutta matkanvarella se on muuttunut kivikkopuutarhan.   Markun tuska puttarhahommiin  on on ollut niin kova että keksin uuden sairauden Hortonomi Syndooma.  Siinä sivussa kun Markku on kiertänyt puutarhakauppoja on meillekkin pikkuhiljaa kertynyt  kesää varten  parvekepuutarhan kaikenlaista.  Viimeisin hankinta on uusi kasvihuone parvekeelle, Hintakaaresta sen sai 24,90 eurolla.   10 litran orthex  muoviämäreitä sai Terrastta  euron kappale, lattialla oleva sininen ämpäri on Porin kaupunginkirjaston tempaukseta  1.4.  jolloin porin kirjastot jakoivat yhteensä 500 ämpäriä.  Äpärien lisäksi ostin eilen Fiskarssin solid  pienen puutarhalapion se olikin suhteessa arvokkain ostos tähän mennessä millä Hortonomi syndooma saa ensiapua,  fiskarsin lapio maksoi  5 senntiä vaille kuusi euroa.


Miniä toi meille siemenitä kasvattamiaan taimia ja vaimo jatkoi istuttamalla pionoiskasvihuoneesee avomaankurkkua  ja muita yrttejä.  Idätysmultana GreenCare  luomu taimimulta, kaksi  viidenlitran multapussia maksoi alle viisieuroa. Samaan hintaan sai biolanin puutarhan mustaa multaa 55 litran säkin.  Vähän puhalsin kun sen kolmanteen kerrokseen kannoinAuli Peltoniemi Voi sinua oisit jättänyt sen mustan mullan sinne Terraan,,,on huonoita multaa mitä saa,,,,(mun mielipide ja aikas monen muunkin)

Teuvo Vehkalahti sitä ostetiin mitä hortonomi käski


Hanne Vehkalahti No kyl se meijän kasveil käy.Marrku on jättänyt kasvihuoneen rakennuksen tuonnemmaksi ja perustaa uutta kivikkopuutarhaa.  Terrasta sai  kivikkokko kasveja  alkaen 1.59 euroa


Se on nyt sitten taas tätä koko alkukevät, kuulin kun pihasammakot jutteli keskenään, että - Äijä sekos taas. On tämä hortonomi syndrooma paha tauti, tiedätte sen jos itse sairastutte tähän. No, leikki sikseen nyt vaan odotellaan Lehtikankaan multakuormaa, sora pitää aluskatteen sen aikaa paikoillaan. Onneksi entinen omistaja, talomme rakentaja on rakennusvaiheessa kerännyt takapihalle aimo kasan kiviä, ei ne ainakaan lopu heti.

 Lääkkeitä hortonomi syndrooman hoitoon, ilman kelakorvausta, mutta saahan näistä bonusta, ja mitä enemmän ostaa sitä enemmän bonusta, järkevää eikö....?
Terrassa oli kauiinvärisiä pieniä  kovamuovisia kastelukannuja, ja kuten kuvastta näkyy niin  olisi parvekeelle löytynyt vähän komeampikin kasvihuone


Saapa nähdä kuinka Markun kivikkopuutarhan perustaminen edistyy kun eilen kotiin palatessa tuli uusi idea.  Noormarkun kunnantalon sanerauksessa on uusittu tiilivuorausta ja vanhoja kunnantalon tiiiliä  on saatavanaKaikkia hullutuksia sitä ihmisen mieleen voikin tulla. Tänään hain tuolta Noormarkun kirjastotyömaalta entisen Noormarkun Kunnantalon seinätiiliä. Ajattelin muurata meille palan vanhaa Kunnantalon seinää ja laittaa siihen tuon oravavaakunan, ihan vaan muistoksi.Markku Mäkelä Siellä on komeita tiiliä vaikka ulos tekis pihakeittiön, päällikkö sanoi että kaikki saa viedä. Jos haette niin kysykää silti häneltä lupa.

Sauli Mansikka Miettikääpä sitä. pihakeittiö Noormarkun raunioista. Saa siinä mielessään ajatella vanhoja päättäjiä lämmöllä ja niitä toisia grillata mielessään.Tänään torstaina 16.4 harmaa sää jatkuu porisssa jä näyttää pikkaisen  vettäkin satavan.  Jospa tuo hortonomi syndrooma pysyi nyt vähän aikaa kurissa kun siihen on saatu vähän  ensiapua. 
Lämpöä taloon ja torppaan, sininen kuljetus matkallaan. Ford traktori

Matalapaine pyörii Suomen yllä ja epävakaisessa säässä mennään tänään. Yöllä ja huomenna poutaantuu -MattiHuu


Hyödyllinen linkki jos aikoo kivikkopuutarhaa perustaa 

Kalliolle kukkivalle: Istuta unelmien kivikkopuutarha - Suomela

www.suomela.fi/.../Kalliolle-kukkivalle-Istuta-unelmien-kivikkopuutarha...
Kalliolle kukkivalle: Istuta unelmien kivikkopuutarha. Kustavilaisen yksityispuutarhan korkeuseroja tasoittaa kallion päälle perustettu luonnonkivimuuri, jonka ...

http://www.suomela.fi/piha-puutarha/Puutarhasuunnittelu/Kalliolle-kukkivalle-Istuta-unelmien-kivikkopuutarha-51290


Nokian osake  laskee  yli 6% lasku 

Nimi Viimeisin Muutos Vaihto  
NOKIA CORPORATION
7,22
-6,23%
145.197.060,40


http://porssi.taloussanomat.fi/markets/index.html?&START=1Ei taida keikkamuusikoillakaan hyvin pyyhkiä 

Mitä ihmettä: Danny myy puhelimessa vessapaperia

danny
SATAKUNTA 0Facebookista poimittua 
Ohoh, tietooni saatettiin että Sturgill Simpsonin kitaristi Laur Joamets kehuisi meikäläistä uudessa Guitar Player Magazinessa. (Jos nyt tällanen pikku oman hännän nosto näin iltatuimaan sallitaan...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti