Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Vihdoinkin normaali arki palaa....At last, the normal daily returns ....Äntligen de normala dagliga avkastningen......Enfin, les rendements journaliers normaux ...........Наконец, нормальные ежедневные возвращается ............Alla fine, i normali rendimenti giornalieri .........Endlich, die normalen täglichen Renditen ..... ....Por fin, los rendimientos diarios normales ....

On ollut niin monat arkipyhää että on hyvä että ne vihdoin loppuu vähäksi aikaa.  Jokainen  arkipyhäaatto on minulle ollut vähän kuin perjantai ja on tullut otettua vähän liikaa olutta.  Jospa se siitä nyt tasoituisi kun normaalit viikot alkaa.  Reilu kaksi ja puoli kuukautta on seuraavan arkipyhään, pitkäperjantai on huhtikuun kolmas.  Piti luntakin sataa mutei tänne noormarkuun / poriin  uutta lunta saatu.  Pakkanen vaan on kiristynyt  - 7.5 asteeseen aamupäivä kello 10.10 mittaus tulos.  Vähän puut ja lipputanko  huojuu tuulessa vaikkei se valokuvassa näykään.





Viimeinen kuva tämänkauden joulukuusesta.  Meiltä joulu puretiin lauantaina.  Olisi kyllä ollut hieno seurata joulukuusen kasvua kun se intoutui kerkkiä kasvattamaan.   Kuusenkerkät sopivat sellaisenaan salaattiin. Niiden mieto, makeahko maku antaa hienon vivahteen keittoihin, muhennoksiin tai siirappiin. Kuusenkerkistä voi hauduttaa piristävää teetä tai niistä voi tehdä kuohuvaa kuusenkerkkäjuomaa.  En vain saanut vaimoa innostumaan niiden talteen kerämiseen.


Kuusenkerkät sisältävät paljon hivenaineita, A- ja C-vitamiineja sekä runsaasti antioksidantteja. Kuusenkerkkästä valmistettua siirappia on käytetty perinteisesti yskänlääkkeenä sekä keuhkoputkentulehduksen hoitoon. Kuusenkerkkien pureskelun on uskottu vaikuttavan suun ja hampaiden hyvinvointiin sekä flunssaan.

http://www.suomenluonto.fi/sisalto/artikkelit/kuusenkerkat-ovat-parhaimmillaan/

Ei tullut paljon siivoamista tästä jolukuusesta ei edes kunnon kourallista neulasia lattialle tippunut.



Vaikka neulasia  näytti vähän olevan niin kyllä niitä varmaan vielä juhannuksenakin jostain löytyy jalkapohjaa pistämään.


Lauantaina käytiin taas Taiteilija Markku Mäkelän kanssa porin keskustassa talvinäyttely tiloja katsomassa.  Pensan hinta on porissakin jo laskenut 95  maksoi  1.35 euroa, disell 1,25 euroa


Porin keskustassa kävelykadunvarrela on monta vapaata liiketilaa, mutta mikä niistä olisi oikea taidenäyttelyn pitämiseen.   Vuokra pyynnitkin tuntuvat kohtuutomilta siihennähden   kun vuokrattavia liiketiloja  on niin suuri määrä.



Isokarhun nurkilla oli ihmisiä vähän enemmän liikkeellä


Isokarhussa oli joka kerroksessa ihmisä toisin kuin puuvilassa


Isokarhu on mielytävämpi paikka kuin puuvilla, täällä ei tarvitse yksin kävellä pitkää suoraa autiota käytävää, kaikki on ikäänkuin käden ulottuvilla.


Isokarhun värimaailaa on uudistettu rullaportaat on kivannäköiset  uudessa valasituksessa



Isokarhustta saa kaiken mitä ihminen tarvitsee pienellä kävelyllä





intersportin tiloissa oli joku jumppa tapahtuma


olisi tätä voinut vähän kauemminkin seurata mutta Markulla on aina niin kovin kiire



Kyllä Isokarhuun mieluimmin tulee ihmisten seuraan kuljeksimaan ja ikkunaostoksille kuin puuvillaan, tämä on  nasta paikka porissa


Markun kiiren syy selvisi kauppakeskus bepop arnoldsissa vaalenapunaisia donitseja hän vaimolle kävi ostamassa



Minä sain uuden facebookin profilikuvan bepopin kauppakäytävältä


Porin kävelykadulta lähdetiin vielä puuvillan galeriaa paremmin katsomaan kun se oli lauantaina auki


Tänne olisi helppo ripustaa Markun taulut esille, mutta löytääkö yleisö tänne?


Ensi viikolla varmaan selviää  tehdäänkö ripustus ja esille pano tänne puuvillan galleriaan.




Hauskaa lauantain jatkoa!
Blogissa...heiluu hapsuhame..
http://romulyyli.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti