Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Kolmen kuukauden projekti .....Projektet tremånaders .....The three-month project .....El proyecto de tres meses.....三个月的项目...........Три месяца проект ...........Il progetto di tre mesi ...........Die dreimonatige Projekt ...... .....Le projet de trois mois .....

Satoi se vähän lunta Noormarkuun / poriin ja Markku odotti jo kovasti pääsyä Pirulanvuorelle talvimaisemakuvia  ottamaan maalauaiheiksi.   Mutta ei taida lumi havupuun oksilla pysyä.
Ei tarvittu kunnolla kahta astetta ilmanlämpötilaksi siihen kun lumet  havupuunoksilta suli vesipisaroisiLehtipuun oksille ei lunta kertynyt senkään verataa että mainita voisi.  Talvimaisema maalauksissa pitää puiden oksilla olla lunta.

Männynoksien alla seitessä  tuntui kuin olisi vesisateessa seissyt


Putoavaa pisaraa en saanut kuvatuksi kunoli noon hämärä sää ja valotusajat jäi liian pitkiksi.  Eikä sekään asiaa helpottanut kun olen viimepäivät pitänyt kamerassa kiiniin käsitarkenteista  Sigma zoom -k  1:4-5.6  70-210mm  objektiviia joka on valmistettu josku 1980 luvun puolivälin tienoilla.Jos talvimaisemien löytäminen ollut tänä talvena kiven alla niin kyllä on kestänyt naapurin uuden roskakatoksen tekeminen kauan.  Joskus viime lokakuun lopusssa (2014)  sen rakentaminen alkoi ja nyt tammikuun lopulla 2015 se sai katon. Kolmenkuukauden projekti  se oli.  Ei siis   ole mikään  ihme että monituhatkertaisesti isompi raknnustyömaa, Eurajoen  olkiluoto 3  ydinvoimalan rakennus kestää vielä parivuotta, sehän aloitetiin vasta  vuonna 2005. Olkiluoto 3:n rakennustyöt saatetaan saada  loppuun vuoden 2016 puolivälissä.
Juuri ja juuri aurattavaksi asti  Noormarkussa lunta satoi, harvoin sitä saa seurattua kahden työn edistymisttä.  Voi ainakin sanoa työvomaviranomaiselle, seuraavallakerralla kun se soitaa että kyllä olen katsonut töitä.


Monta lumiauraa on Sisu kuorma-autoon ympätty, mahtaako vain voima riittääTänään keskiviikkona 28.1.2015 ulkolämpömittari Noormarkussa näyttää, vahän yhdeksän jälkeen aamulla  +.02 astetta


Huonekalumyynti P Lehto  Teuvalta oli Harjakankaalle päin menossa, ei tullut googlaamalla  montaa osumaa.On se vähän kuma juttu että merenranta ja satamakaupunki kuihtuu eikä ole vetovoimainen.


Ennakkotietojen mukaan Satakunnan väkiluku väheni viime vuonna hieman edellisvuotta voimakkaammin. Vähennystä oli 510 henkeä.

Ajankohtaista aluetietoa Satamittarin nettisivuilta.

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194956667161/artikkeli/vaki+kaikkoaa+satakunnasta.html


Paljon on Markulla ollut ja on puuha ennen maaliskuun talvinäyttelyä
On se kova työ keksiä tauluille nimiä, tämän aiheen nimesin "Kesäpäivä rannalla, varrella virran". Originaali öljyvärimaalauksesta on saatavana pikkutaulu 69 €, löytyy verkkokaupastani http://www.taidemaalari.net/kauppa/product_info.php…


http://www.taidemaalari.net/kauppa/product_info.php?cPath=63&products_id=726


Romulyylin arvontaan pääse osallistumaan alla olevaa linkkiä klikaamalla
Saksa on vielä sotavelkaa Kreikalle


Samainen saksalaislehti julkaisi vuonna 2013 laajahkoa kohua ja kuohuntaa aiheuttaneen kirjoituksen Kreikan valtiovarainministeriön "salaisesta selvityksestä", jonka mukaan Saksalla olisi yhä rästissä nykyarvoltaan yli 160 miljardin euron korvaukset viime sodan miehitysvuosien aikana Kreikalle koituneista vahingoista.

Periaatteessa Syriza ei ole ainakaan toistaiseksi vaatinut edes vaalilupauksissaan Kreikalle sen enempää kuin samanlaisen tilaisuuden uuteen alkuun, jonka Saksa sai toisen maailmansodan jälkeen.


http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2015/01/28/velka-armahdus-loi-saksan-talousihmeen/20151118/12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti