Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 25. marraskuuta 2014

Näivetetäänkö Noormarkun tapahtumatori?.....Att köra ner Noormarkku Evenemang Marknad? .....Being run down Noormarkku Event Market?.....被车撞倒Noormarkku赛事市场?..........Будучи бежать вниз Noormarkku рынок событие? ...........Essere malandato Noormarkku Mercato Event? ..........Sein Noormarkku Event Marktheruntergekommen? ............Être renversé Noormarkku marché événement? .............Atropelamento Noormarkku mercado de eventos? ...... .....Estar descuidado Noormarkku Mercado Evento? .....

Tuli tässä vaan mieleeni että onko porin tarkoitus näivettää Noormarkuntori kun joulukuusi on sijoitetu uuteen paikkaan kiertoliittymän reunalle, pois tapahtumatorilta.  Myllykartanokin on myynnissä, siellä järjestetään maraskuun 29.-30. 2014  Noormarkun taideyhdistyksen joulumyyjäistapahtuma.Risteysalueella jopulukuusi on tietysti paremmin kaikkien ohiajavien näkyvissä, mutta ei se  jopulukaupankäyntiä tässä kohtaa virkistä.


Eilen oli senverran navakka tuli että sen vuoksi ei varmaan ei vielä eilen  kuusen valoja ripustettuPori haluaa  tälläkintavalla murtaa Noormarkkulaisttenn identiteetin siirtämälä kaikki jouluiset toritapahtumat porin Eetunaukiolle.


Kylaän ainoat valopilkutKaikki tärkeä löytty Finpyyntieltä


2011 marraskuun 30. päivä Noormarkussa oli lunta ja jouluvalot näytävämmät kuin tänä vuonna 2014Mikko Ekberg Nämä vanhat jouluvalot vaihtelevin kuvioin olivat minun silmääni paljon kauniimmat kuin nuo nykyiset.

Riitta Ranne Luulin jo että nämä ovat tämän vuoden jouluvalot, mutta sitten huomasin lumen!

Heli Halminen Joo, Pori varmaan pölli meiltä noi kellot ja kuuset kun ei oo näkynyt.. 

Eilen tuli mielenkkitoinen ohjelma teemalta, moititiin nyky rakentamista ja pieniä ikkunoita, toimitajan kotona testatiin viikon ajan  vähentämällä valoa asuintilasta ja samalla seuratiin miten valonväheneminen vaikutaa koehenkilöön. Ylättävää oli että perusterveen verensokeri kohosi viikon aikana 6.8 mikä on yli raja-arvon. Kaupungit ja kunnat säästää ihmisten terveyden uhalla valoissa ja maksavat siitten sairaanhoitokuluina enemmän kuin mitä sähkönsäästö tuotti.
Raija Malmi Muista Teuvo ne säästöt. Onhan kuvassa kuitenkin katuvalon valaisema kuusi. Valoisaa mieltä meille kaikille.

Miia Wikman Siis eikö nuo valot ole nyt päivitetty? Vai oliko viime vuonna jo pelkkiä tähtiä... Muistaakseni vielä viime vuonna lapset luetteli kylän raittia ajaessa: kuusi, kello, tähti, kuusi, kello, tähti... Nyt on pelkkiä tähtiä vaan..

Jorma Lindqvist eikö ne ole yrittäjät ja jotkut lions clubit, jotka yleensä jouluvalot ja kuuset toreille ja kaduille hommaa ja kustantaa. Niin ainakin Nakkilassa ja Harjavallassa,


Tuula Berg Kyllä , on meinattu näivettää Kemiäkin, vaan alkoivat tajuta ettei kaikkia voi muualle viedä ja lopettaa. Uusi ulkoinen asu ja valot piristää pienet liikkeet häviää , tehdään suuriahalleja joissa muutama pikku liike, näin on. kun katsoo valokuvia on muuttunut moneenkertaan .vanhat kuvat putkahtaa joltakin muistin pitää toimia mikähän tuokin liike oli kiva ,aikuisten muistia piristää illalla.Kyllä pitäis torilla joulukuusi olla kun yrittäjät joulun avaa ja koetaa kaupaa käydä. Suilloin ei mahdollinen vesisadekaan latistaisi tunnelmaa


Teuvon kuvat -Teuvo images: Noormarkun yrittäjät Ry:n ...

ttvehkalahti.blogspot.com/.../noormarkun-yrittajat-ryn-perinteinen.html
27.11.2011 - Noormarkun yrittäjät Ry:n Perinteinen joulunavaus valokuvia Noormarkun torilta. Joulupuuro syötiin vesisteessa. Noormarkku Yrittäjät Ry: ...


http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2011/11/noormarkun-yrittajat-ryn-perinteinen.html


Blokiin on tullut uusi vierailu 165. maasta


165 different countries have visited this site.Newest Country
Last Visited 10 hours ago

TEM: Työttömiä 320 000 lokakuun lopussa 2014


Satakunnan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen alueella oli työnvälitystilaston mukaan lokakuun lopussa työttömiä työnhakijoita runsaat 12 900, mikä on yli 200 enemmän kuin kuukausi sitten. Lomautettuna oli 1 200 henkeä, mikä on lähes 200 enemmän kuin kuukausi sitten.

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194943079263/artikkeli/satakunta+tyottomia+lahes+13+000+avoimia+tyopaikkoja+vain+1+600.html

 Nuorisotyöttömyys oli selvässä kasvussa. Nuorten eli 15-24 -vuotiaiden työttömyysaste oli 18,8 prosenttia, mikä on 2,3 prosenttiyksikköä korkeampi kuin vuotta aiemmin.


http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2014/11/25/nuorisotyottomyys-jo-liki-19-prosenttia/201416298/12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti