Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Marraskuun maisemakin voi olla kaunis...... November landscape can be beautiful ......November landskap kan vara vacker.......十一月的风景可美了............Ноябрь пейзаж может быть красивой ...........Paesaggio Novembre può essere bello ...........November Landschaft kann schön sein ..............Novembre paysage peut être belle .............Novembro paisagem pode ser bela ...... ......Paisaje noviembre puede ser hermoso ......

Tuli eilen käytyä vähän pitempi tesitajo Markun  udella Saabilla.  Kuskatiin Markun veljeä Pekkaa Nakkilaan Volvon jarruvaraosia ostamaan.  Paluumatkalla kävimme Porin Mäntyluodossa ja Kalossa merimaisemaa pikaisesti katsomassa. Mäntyluodossa  Kallon pengertien kainalostta avautuu näkymä   Eteläselälle.   Aurinko oli jo aloittanut kuvanottohetkellä laskunsa.  Pilvi taivaanrannassa harmitti, mutta taisi olla lopulta parempi että pilvi pehmensi laskevanauringon valoa.  Porin päivän pituus oli eilen  6 h 59 min.  Kuva on otettu puolikolmen aikaan iltapäivällä.
Calle Carling Great photo!!! lovely view and colours!!!
Eila Helmi Hyvän kuvaajan käsittelyssä taideteoksia.


Noormaalisti ajaessa maisema ei niin kovin kaunis ole vaikka onkin suojelualueJorma Lindqvist aika irvokasta, että koiraranta on luonnonsuojelualueella :))


Anne-Marie Palmu · 
Lähellä asutaan tätä paikkaa.Taitaa olla meen Karin ottama kuva.


Taitaa Anne-Marin Kari mies mennä tuossa meidän edellä ruohonleikkurilla.  Jos joku epäilee ettei  valokuva ole miun ottamani niin voi kysä Taiteilija Markku Mäkelätä  asian laatua, hän oli silminäkiä tilanteessa.


Kallo on niin moneen kertaan koluttu ettei sieltä tahdo millän enää saada uusia, uudenlaisia valokuvia.


Taas tuli jostain karvoja objektiivin etulinsiin vaikkei mitään karvaistta pitänyt päällä olla, no ei siitä suurta vahinkoa ole, hyvin kelpaa plokiin ja facebookiin.  Mutta mitä kuvia saisikaan aikaiseksi jos jostain saisi vielä uuden ja puhtaakennoisen kameran.  Saataa olla että haaveeksi jää näillä vuosilla.

Kallon kalliot 17.11.2014  taustalla Säppi


Nakkilan autohajottamosta Pekka löysi edulliset takajarrut Volvo V 40 autoon.


Valokuvaajan silmään autohajoittamon autot olivat kaikki vähän nuoria, yksi kaksiovinen volvo  142 oli portilla.


Vagon Saabista Markku ensin haaveili,  Nakkilan autohajottamolla sellainen olisi ollut


Nakkilan kirkonvaiheilla


Nakilan K-supermarketti Onnipekastta otin kuvan kun Noormarkuun suuniteltiin  K-market Osterin remontia, sen piti olla lokakuussa jo hyvällä alulla mutta varmaan Kauppakeskus Puuvillan valmistuminen sevoitti keskon suunitelmia eikä Noormarkun K-market Osterin remontti ole alkanut.  Mutta jos alkaa niin tällainen Onnipekan kaltainen Noormarkkun pitäisi saada, olisi paremmat tarjouksetkin ja tulis kilpailua S.marketin kanssa.   Aijoin laittaa tämän kuvan muistoja noormarkusta sivustolle mansikan kiusaksi mutta maltoin vielä mieleni. https://www.facebook.com/groups/185290234940919/


Noormarkun K-market Osteri 19.11.2014  ei ole asikaitakaan  puolenpäivän aikaan niinpaljon kuinn Nakkilan Onnikpekassa.  Osretin viereisellä tontilla on aikoinaan  ollut  Shellin huotoasema, nyt se on tyhjä tontti.  Siihen pitäisi saada tuollainen kylmäasema kuin Nakkilassakin on, saataisiin vähän kilpailua polttoaine myyntiinkin.


Satakunnan ja varsinkin porinseudun  tiet akavat olemaan alarvoisessa kunnossa  Valtatie 2 on esimerkki siitä kuinka huonosti tiet on tehty, pohja pettää ja tie on kuin aalloilla ajelisi.. Miten on sitten kun uudet 80 tonniset  ja 33 metriä pitkät super-rekat  saapuvat näille teille


http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ensimmainen-superrekka-jo-tien-paalla---lisaa-jattilaisia-tulossa/2405232Valtatie 2:tta elvytetään Ulvilassa  urapaikkauksillaVielä ei vatatie 2:lla superrekkaa tulut vastaan, sentään vähän iäkäämpi nokallien Volvo  multalastissa


Tänään keskiviikkona 19.11.2014   Noormarkussa / porissa  on  asteen verran pakkasta ja  kura on laskeutunut Hvulinnanmäen  männiköön.  Aurinko ei taida tänään ehtiä paistamaan  kun se laskee tänään jo  kello 15:45.Jos kopioit ja jaat  valokuvia niin mainitse lähde ja valokuvaajan nimi

Helsingin lastensairaalan suosiminen ärsyttää

Satakunnan sairaanhoitopiiri aikoo valtiolle tehdä uuden anomuksen Poriin rakennettavan lasten- ja naistentalon rahoittamisesta. Satakuntalaiset katsovat, että rahaa pitäisi riittää muuallekin kuin Helsinkiin.

http://yle.fi/uutiset/helsingin_lastensairaalan_suosiminen_arsyttaa/7638216


Myllykartanon Joulu  29. - 30. 11.2014


Jorma Lindqvist

OHO!
Löysin jotain uutta...
eikä ihan huonoakaan. Piti oikein blogikirjoitukseksi saakka alkaa
http://linkerquu.blogspot.fi/2014/11/varteenotettava-menetelmaloyto.html
Pikkasen ihmettelen sitä että ihmiset eivät ymmärrä sairastavansa kuolemansairautta sairstutuaan vähän ikäämpänä  1typ sokeritautiin.  Tämäkin Tuuli elää niinkuin ei mitään rajoteitta elämään olisi sokeritaudin myötä tullut.  Kaikki kilpailuluonteinen urheilu luo stressiä  joka nostaa sokeritasapainoa joten on turha ihmetellä miksi on ns. aamunkoitto ilmiö.   Sen minkä raskas liikunta sokereita laskee niin stresaantunut keho nostaa niitä.
Mistä nuo rakentajat luulee  poriin asukkaita löytävänsä, niin monta asuinkerrostalotyömaata on nytkin porissa menossa ja viel uutta kaavaillaan.

Porin oluttehtaan tontille kerrostaloja – Sinebrychoff myi osan alueesta

Satakuntalainen rakennusliike MVR-yhtymä osti osan Karhukorttelin tontista ja alkaa rakentaa alueelle kerrostaloja ensi kesänä.

http://yle.fi/uutiset/porin_oluttehtaan_tontille_kerrostaloja__sinebrychoff_myi_osan_alueesta/7640691

Nyt se alkaa. Tavoite ensi vuonna 1904. Vaalisivuni avattu osoitteessa http://www.tapiohuhtanen.com/
Tutustu ja tule mukaan tavoittelemaan tulosta 1904!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti