Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 9. lokakuuta 2014

Taas on pakarat kipeänä....Again, it's sore buttocks ...Återigen, det är ömma skinkor ...De nuevo, es el dolor de nalgas......再次,这是屁股痛.........Опять же, это боль ягодицы ..........Anche in questo caso, si tratta di natiche doloranti .........Wieder ist es wunden Po ..........Encore une fois, c'est douloureux fesses ..... ...Novamente, é nádegas doloridos ...

Voinmailuliikunta on jäänyt vähemälle sen jälkeen kun sain potkut töistä eikä sen myötä ole tarvinnut muutamaan vuoteen mitään raksaampa tehdä.  Äidin perintönä mulle on tullut  2kg punnukset ja nyt olen innosttunut illalla  televisoita katselessa kahdenkilon punttia nostelemaan ilman sen parempaa treeni suunitelmaa.  En koskaankaan ole mikään leveäperseinen ukonrähjä ollut, mutta kyllä on ylättävää kuinka moneen lihasryhmään pienen punnuksen nostelu istualtaan vaikuttaa.  Vielä aamullakin on pakarat tiukemmat ja vähän arat.   Pytylläkään ei aamulla tarvitse niin kovasti ponnistaa.  Vatsalihaksista ei ole näköhavaintoa, mutta kyllä housut saa paremmin napitettua.  Ei tarvitse mihinkään kuntosalille lähteä, kotioloissa  kunnonkohentaminen onnistuu vallan mainiosti.




Kahdenkilon puntti on vähän kevyempi kuin kamera lintuputkella varustettuna, useammat toistot kevyelläkin punnuksella tuo kameran käsittelyyn varmeman ja  vakaaman otteen.

Tänään en vielä tiedä kuinka paljon ruska putosi puista maaruskaksi kun pihalla opn melko lämmin, +9.3 astetta ja kastepiste  on + 9,2 °C  lännenpuolen ikkunat ovat taas niin huuruiset ei niistä pihalle näe. Ulkolämpötilan noustessa ne kyllä vielä kuivuvat päivänmittaan.



Eilen ikkunasta näkyi pihalle ja koko päivä oli märkä ja tuulenpuuskat riepottelivat ruskaa


Lähdin eilen ajankuluksi Pomarkussa Markun mukana käymään.  Hän haki sieltä sähkökaluste liikeestä lissä LED valoja liiketunnistimella.
http://www.sahkokaluste.fi/  Matkalla sade vähän yltyi ja ajatelin kuvata rekka-autoja lokakuun sateessa

R Sandell Volvo FM  Pomarkun rajalla   Keulamerkin kirjan ”L” tulee saksan kielen sanoista ”Leiser Lastkraftwagen” eli ”hiljaisempi kuorma-auto


Scania R 500 turverekka   Rinta-Kouhijärvi


Volvo jakeluauto


Tämä näytää etäisesti sisulta mutta lienee joku renault viritelmä soravarustukseslla


Pohjois-Satakunnassa valokuituverkon suunnittelee ja rakennuttaa Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV). Se on Jämijärven, Kankaanpään, Kiikoisten, Lavian ja Pomarkun omistama yhtiö, jonka päätoimipaikka sijaitsee Kankaanpäässä.  Nyt  kaapelityö on tulossa Noormarkuunpäin isonnevan soidensuojelualueen tuntunmmassa.    http://www.pssv.fi/


Tie 23 välillä Pori - Jyväskylä.
Paikka: Pomarkku. Tarkempi paikka: Pomarkku.
Kaapelityö. Yksi ajokaista on suljettu liikenteeltä.
Haitta-aste : Haittaa liikenteelle
Nopeusrajoitus : 50 km/h
Kesto: 22.08. - 30.11.2014. Työaika: 07-22

http://www2.liikennevirasto.fi/alk/tietyot/

Voisi kaapelityökoneessa vähän paremmat huomiovalot olla lokakuun hämärässä ja sateisessa säässä


Sateinen hämärä sää olisi hieno kaupungissa jossa olisi neonvaloja ja niiden heijatumia katuun, Niitä nyt ei vaan länsiranikolla enää ole. Porikin säätää katuvaloissa, keskikaupugille on aivan turha lähteä tunnelmaisia sadekuvi ottamaan.   MST:n tummanpuhuva  Volvo jakeluauto


Keltavalkoinen Scania R 430 polttoainerekka.  Paljon on liikenettä valtatie  23:ll arkipäivänä  ja monenmoista tavaraa kulkee vaikka maa on jo parivuotta ollut taantumassa.


Taktoreita on myös tullut matkkoilla kuvattua.



Neliveto Valmet 903 tukkikouralla 1979 - 1983  4400 cm3 vuosimallistta riippuen 94 hv - 97 hv  vaihterita eteen 16 ja taakse 4



Turverekka Porista Kankaanpäähän  nämä taitavat ajaa paluumatkan tyhjänä.  Kankaanpään ympäristössä on useampikin turve suo johon tämä voi ajaa uutta kuormaa hakemaan.

Hirvikeidas - Kankaanpää,


Työkoneitakin  siretään, taxejakin parittain liikella Keskisjoella


Vilä on ruskaa  vt 23 pientareella vaikka tuulenpuuskat koettava sitä alas riipiä


Joku on ostanut rekka-autollisen puutavaraa suuntana pomarkku kankanpää karvia...


Ikkuna on kuivunut tätä kirjoiteaessa ja päivittäessä, melkein on yhtä märkää kuin eilenkin eikä ulos ole mitään välitöntä kiirettä joten päivä jatkuu siitä mihin eilen jäätiin.  Työn alla on Markku Ropnen  Kuhala ja tuomitut rikosromaani.  Vähän on hidas luettava mutta eiköhän se tänään edisty.  Jossain välissä pitää sen verran ulkona käydä että näkee mitä ruskasta on jäljellä Noormarkussa / porissa.



Lopuuko perinteinen  valokuvaajan ammatti:

Iltalehti on vähentämässä puolet kuvahenkilöstöstä


 Meillä ei tämän jälkeen ole enää perinteisiä lehtikuvaajia, vaan on kuvaajia joilla on vahva videopainopiste toimenkuvassa. Kuvaosasto nykymuodossaan lakkaa, Kivelä sanoo.

http://www.satakunnankansa.fi/Talous/1194932080091/artikkeli/iltalehti+on+vahentamassa+puolet+kuvahenkilostosta.html


Ps.  en silti  56 vuootiana tuonkaan näköinen halua olla





Maailman helpoin treeniohjelma naistenmiehille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti