Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 5. syyskuuta 2014

Kuka on päästänyt mummun yksin liikenteeseen.....Who is granny let alone traffic .....Vem är farmor tala trafiken.......谁是奶奶更不用说交通...........Сейчас бабушка не говоря уже трафик ............Chi è nonna lasciò traffico da solo ...... .......Wer ist Oma geschweige denn Verkehrs ...........Qui est mamie laisser seul trafic ...........Quem é avó e muito menos tráfego ...........¿Quién es la abuela dejó que el tráfico solo .....

Eilen käytiin Markun  kanssa miesten vaateostoksilla porissa.  Sinne oli tuonut joku Luhdan merkillä vaatekaupan vanhaan Karjalankadun vanhaan liikekiinteistöön kirpputori hinnoin.  Mennessä  näin taas sellaisen kulkupelin etten ennen Söörmarkun kevyenliikenteenväylättömällä välillä valtatie 23:lla  ole ennen bongannut.  Mummu ajeli nelipyöräisellä sähköskootterilla  valtaien vasentalaitaa.  Hyvin tuntui viivojen välissä pysyvän, mutta kuka on päästänyt mummon rekistöröimättömällä kulkupelillä  yleisenliikenteen sekaan ajelemaan sähkömopolla.




Kun hallitus kaavailee tuota ekäkeiän nostoa niin on toki hyvä että mummoilla on kulkuvälineet  työmatkan suorittamiseen itsenäisesti.  Mutta ei tämä ihan oikea välinen mielestäni vilkkaan valtatien pientareelle ole .  Söörmarkusta toki pääsee jo kevyenliikenteenväylää pitkin aivan porin keskustaan ja Mikkolaankin isoille kaupoille mutta täma Söörmarkku -Noormarkku väli on vielä ilman kevyenliikenteenväylää , vaikka rahatkin on jo kertaalleeen sen rakentamiseen myönnetty.  Poliittista tahtotilaa ei vaan ole vielä löytynyt.

Maija Halonen Tommosen mä haluun kun olen sitten tosi vanha!
Toni Vehmaa Jep, me vanhat patut sitten joskus teemme kokoontumisajoja sähkömopoilla..
Reijo Turpeinen Yks kaveri tossa rakentelee erkkoloista vähän näyttävämpiä menopelejä ehkä vanhuuden varalle kun ei enää harrikan selkään kykene.
Perttu Aho Näin se on. Väestö ikääntyy. Mutta jos vielä järki juoksee silloin kun jalat ei enää, niin tuollainen Fordin 302:lla - kiitos.





Kuvan otto hetkelä ei nyt samaan kuvaan sattunut isoa rekka-autoa mutaa kyllä valtatie 23:lla on vilkas raskasliikenne.

Tällaistakaan en ennen ole nähnyt Aholan Scania R 500 kuljetaa kahta uutta kuorma-autoa.


K-supermarket city näissä tiloissa on tainnut ennen olla, en kyllä muista, vaikka kyllä varmaan olen joskus käynyt Satakunnankadun sisäänkäynnin puoleltä



Osa sisäänheitto tuotteista oli kyllä ihan kirpputorihinnoissa, ehkäpä jopa vähän halvemalla, kuten James farkkupaitoja sai viidellä eurolla.


Miesten mustia suoria, präsillisiä housuja olisi saanut ) eurolla kappale, muttta niissä ei olut hoikalle miehelle kokoja.   Vähän paremmat vaatet sitten olivatkin normaaaleissa alennushinnoissa ja kusikin taisi olla kauvempaa kuin viimevuosilta.  Minua ei oikein nämä vaateet säväytäneet.   Tila oli iso ja paljon sinne kangasta mahtui ja ihmisiäkin oli saatu paikalle hopukuteltua.


Markku Mäkelä Kalliita, pari vitosen farkkupaitaa ostin.



Porin polisilta ei näemmä vielä ole kaikki määrärahat lopuneet.  Tavaratiellä  poliisi suoritti tukkirekan punnitustta.


Vähän oli UPM rekassa järeämmänoloisia kuusitukkeja kyydissä, se kai oli poliisien huomion  kiinittänyt


Ennen näkemätön museoajoneuvokin tuli vastaan  Itsenäisyydenkadun ja mmanmittarinkadun risteyksessaä.  


BMW 2000 CA käyttöönottovuosi 1966.




Perttu Aho Nyt on livakka kosla. Bemarin hoikinta suunnittelua ever.
Antti Autere En muista tuollaista koskaan,livenä nähneeni.
Arto Hietakangas Ei noita paljoa suomessa ole koskaan ollutkaan. Tuon seuraajaa, kuuspyttystä coupea (esim 2800 CS) oli enemmän.

Ei ollut porin karhu lähtenyt vaellukselle, tämä karhu on köyhä kopio



Poriin uusi Yrityspuisto

Juhannuslehdon Yriryspuisto Paanakedonkadulta kuvattuna 





Juhannuslehdon yrityspuisto Porin keskustan tuntumaan

Aittaluotoon, vain kilometrin päähän torista, nousee Juhannuslehdon yrityspuisto, jonka ensimmäisen rakennuksen pitäisi olla valmis ensi vuoden aikana. Gigantti-ketjulle valmistuvan rakennuksen...


http://www.satakunnankansa.fi/Lehdess%25C3%25A4+t%25C3%25A4n%25C3%25A4%25C3%25A4n/1194926506560/artikkeli/juhannuslehdon+yrityspuisto+porin+keskustan+tuntumaan.html


Kun 60-luvulla olin harjoittelijana Rosenlewin Aittaluodon tehtailla, kuljetettiin sulffaattitehtaan jäte eli meesa juuri siihen mihin nyt aletaan rakentaa. Silloin meesasta nousi kymmenien metrien korkeuteen myrkyllisiä kaasuja, eikä määrätyillä tuulen suunnilla viereistä katua voinut käyttää. Meesaa ei ole sieltä kaivettu pois ja sitä on edelleen maassa miljoonia tonneja. Rakennukset jouduttaneen paaluttamaan, jolloin paalut varmasti yltävät meesakerrokseen. Herää epäilys, että ovatko rakennusten tulevat käyttäjät noilta kaasuilta suojassa?

Pentti Ram...





Torstainen sää oli oikeastaan kesäisen lämmin, avoautollakin oltiin vielä liikenteessä  Punainen Opel corsa 1980 luvun puolestavälistä. 



Tänään on Noormarkunmarkinoiden aatto ja tänään koulujen loputtu menen pystyttämään Taiteilija Markku Mäkelän taidenäyttellyä Noormarkun yhtenäiskoulun luokaan. 


Tervetuloa Noormarkun Markkinoille 6-9. 2014


Teuvo Vehkalahti jakoi käyttäjän Markku Mäkelä kuvan.

Tervetuloa Noormarkun Markkinoille!



Noormarkun Markkinoille voi hakea mukaan mummon ja tuffankin  tuttuja tapamaan 




Pistettiin koulussa pystyyn yritys. Tykätkää meistä ja seuratkaa meidän matkaa yrittäjinä. Pelkkä tykkääminen kannustaa meitä meidän projektissa. Ostaminenkin toki sallittua, kunhan myynti kunnolla alkaa https://www.facebook.com/pipopipony

Yhteisö · 13 tykkäystä
Henkilön Pipo Pipo NY kuva.


Pipo Pipo NY

  • Islannin tulivuorikameroissa on nyt jotain nähtävääkin. Oheisen linkin takaa löytyy suht tuoretta kuvaa -MattiHuu
    How do I navigate?Use the tabs on the left to display information about the location in the feed you are currently viewing.
    livefromiceland.is


Jorma Lindqvist ei tarvitse rekisteröidä eikä vakuuttaa. Rinnastetaan jalankulkijaan.
http://www.nettimoto.com/pyrkija/luxus/935163



Nyt myynnissä Pyrkijä Luxus E 500 Sähköskootteri - KATSO VIDEO 2014 - Espoo. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.




Vuoden silakka Seppo Laine Merikarvialta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti