Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Pitää käydä verikokeella.....Contact to have blood tests .....Kontakta att ta blodprov .....Kontaktieren, um Bluttests haben ..........Póngase en contacto con un análisis de sangre .....

Tänään pitää heti aamutuimaan mennä käymään  laboratoriossa, vuositarkastusta varten verikokella.  Pitkäaikais sokerit ovat varmaan lämpötilan kohotessa kohoneet samaa tahtia.  No parin viikon päästä sen sitten kuulee kun käy lääkäriä tapaamassa kesussairaalassa.

Saapa n tuntea pistääkö laborannti yhtä ärhäkäästi kuin ampiaiset.  Ei varmaankaan kun ei kimalaisetkaan häiriinnyt päälle käymään kun helteellä ovat ahkerassa työn touhussa.

.
Sitruunaperhosetkin ovat saapuneet Noormarkkun.  Tänään kun verikokeesta on toipunit niin pitäis jatkaa harjoituksia sen lentokuvien ssamiseski.  Vaikka sitruunaperhonen onkin kellertävä niin se palaa helposti puhki valokuvassa.  Pitää sitä kuvatessa muistaa alivalottaa aika reilusti.


Nyt ei muuta kuin menokkksi. aika laborotorioon on varattu klo 8.55

Tehtävä suoritettu.  Yhtään ei sattunut ja veri virtasi purkiin ripeästi ja ajanvaraus netin kautta toimii hyvin, yhtään ei ollut jona odotushuoneessa.











Taitaa tulla koululaisilekkin kuumat oltavat vaikka helle vähän ensiviikolla helpottaisikin.  Noormarkun yhtenäiskoulun kivikolossi ei hetkessä jähdy


Mukava oli pulahtaa viilentymässä Yyterin lempeässä rantavedessä. Tarpeen se olikin, koska takana jo kaksi työntäyteistä päivää Finpyyn kivikoulussa, jossa ulko- ja sisälämpötila suurin piirtein sama 30 asteen kieppeillä. Mitenkähän lapset pärjäävät ensi viikolla?



Liikenne valvonta paranee valtatie 23:lla



Yle Satakunta



Jorma Lindqvist olipa terveydenhoitajalla hurjat suonet  

Maija-Liisa Malinen Oisit varottanut! ....mä inhoon neuloja!




Lämpöä riitää tänäänkin

Punkaharju klo 13.40 varjossa +29. Onneksi nämä helteet on sattunut kesäloman aikaan


Taas teollisuuspäästö Kokemäenjokeen – tällä kertaa kuparia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti