Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 8. elokuuta 2014

Ei ole ihme että Suomi menee konkurssiin.....It is no wonder that Finland will go bankrupt .....Det är inte konstigt att Finland kommer att gå i konkurs .....

On se vaikeeta tehdä yhteistyötä. Ei ole ihme että valitetaan rahan puutetta. Tämäkin tulee varmaan kaliimmaksi  kun tuodaan, sikäli mikäli tuodaan asfaltti koneet uudeleen kevyenliikenne väylän päälystykseen. Noormarkun Finpyyntielle.  Ei ole ihme että Suomi menee konkursiin kun ei käytettä järkeä töiden tekemisessä,  organisointi kyky puutuu.   Pienelläkin yhteistyöllä  säästettäisiin vero euroja.. 

Alle kilometrin pätkä olisi ollut Porin Energian repimää kevyenliikentietä päälystettävänä.Tieasioden pätöksenteko on liian hajalaan samon rahat.  Näihin asioihin pitäisi hakea kustnnustehokuutta.  Eri hallinonalojen  jotomiesten pitäisi pitää yhteisiä palaverja silloin tällöin että voitaisiin kartoittaa toisia sivuvia työ kohteita.  Turha byrogatia pitää purkaa ja antaa suoritusportaalle löyhemmät suitset toteutaa työt tehokaammin ja taloudellisemmin. 

Helena Granö Lerbacka Täällä Pietarsaaressa laitetaan asfaltti kadulle ja muutaman viikon päästä tulee joko puhelinyhtiö tai vesilaitos kaivamaan katu ylös ja asentaa netti- tai tv-kaapelit tai sitten uudet vesijohdot. Välillä se järki on kadonnut täältäkin.

1 kommentti:

  1. Ylenmääräinen veronmaksajien rahan tuhlaus kunnissa on jokapäiväistä.
    Eräs Tamperelainen asumisyksikkö kunnostettiin verorahoilla ja kolmen vuoden kuluttua purettiin ja nyt samaa taloa rakennetaan palvelutaloksi.

    VastaaPoista