Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 19. kesäkuuta 2014

Oikein hyvää ja turvallista juhannusta kaikille lukijoilleni!!...Ha en mycket glad och säker midsommar till alla mina läsare! ...Have a very merry and safe midsummer to all my readers! ...

Pohjois-Karjalan poliisin  juhannuksen selviytymisopas 
Noormarkun Vanhansahan Juhannus 1959
Kipa Koskela Tuollahan sitä tuli monena juhannuksena oltua hyttysten syöttinä

Teuvo Vehkalahti pitäisikö noormarkunn juhannus tapahtuma  elvyttää?

Raimo Kulola Pitäisi, elvytetään sitä huononpiakin tapahtumiakin.


Sauli Mansikka Ikävä kyllä pelkään että yhteisöllisyys on jo sananakin kokenut sellaisen inflaation, ettei onnistu. Nykyään nuo ihmiset juttelevat keskenään juhannuksena naamakirjassa, mikä on hyvä asia. Ei tule puukotettua kuin korkeintaan sanallisesti, eikä saa vietyä toiselta tyttöystävää kuin korkeintaan virtuaalisesti.

Anna Maarit Lipsanen-Rogers voisit yllättyä Sauli, luulen että ihmiset pikkuhiljaa kaipaavat nähdä toisiaan ' elävältä '....pitkän päälle virtuaali ei tyydytä!

Sauli Mansikka Olen ollut järjestämässä niin montaa tapahtumaa, joiden tarjonta ja järjestelyt olisivat ansainneet enemmänkin osanottajia. Mutta ei. Ihmisiä on vaikea saada kotoaan lähtemään mihinkään jollei ole kysymyksessä jokin Jazzeihin verratava tapahuma. Myönteisin yllätys on ollut Lapsi/Vanhempi Koiton järjestämänä. Mukana on ollut yli 20 paria. Siinä on laatuajan viettämistä lapsen ja muiden immeisten seurassa.

Osmo Laine Tulee mieleen mukavat muistot soittokunnan juhannuskeikoista ja siitä Koivu-valssista

  • Lea Solla Voi sitä juhannuksen tunnelmaa! Sitä ei hyttysparvetkaan saaneet pilalle. Koko kansan juhla se oli, satoi, tai paistoi. Väki tanssi ja Martat(?) piti puffettia. Omia eväitäkin tetysti oli osalla mukana. Niiden nauttimisen seurauksena juhlaan sisältyi aina pieni yllätysmomenttikin. Lapset liehuivat joukon jatkona, eikä aikuiset patistelleet nukkumaan. Koivu- valssista olen siitä asti tykännyt. Nytkin kuuntelin sen nostalgiatunnelmissa youtubesta.

  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti