Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 5. toukokuuta 2014

Mitä tänään taivaalta niskaan tulee?...What is today the sky come from? ...Vad är i dag himlen ifrån? ...Was ist heute der Himmel kommen?.空から来た今日は何ですか?......То, что сегодня небо пришли? ........Qual è oggi il cielo viene? ... ...Quel est aujourd'hui le ciel vient-il? ...

Eilen Noormarkussa / porissa koitti hieman vettä, lopulta tuli rännänsekaistä raekuuroja.  Maa ei kuitenkaan siitä kastunut.  Oik se kuitenkin aika hieno näky kun Aurinko paistoi ja satoi lunta.

Aamukävelyllä ripsotti vain vähän vettä


Taisi siinä jo seassa olla pieniä rakeita,  valokuvaan kevään ensimmäistä sdetta Noormarkussa oli  vähän vaikea saada ikuistettua.


Iltapäivällä sitten tuli vähän reipaampia sade kuuroja, vettä räntää ja rakeita ja aurinkokin paistoi
Täytyisi olla tumma tausta jotta saisi sateen hyvin näkymään kuvassa.


Nopeaan tahtiin sadekuuropilvet lipuivat Noormarkun yli.  Välillä paistoi , sitten taas satoi ja paisto.  Tämä kuva kuvastaa hyvin eilisen päivän sään.


Niin paikalisia Noormarkun saateet olivat että kun meidän kohdalla Laviantie oli märkä niin jo Alvarin kohdala paistoi ja tie oli kuiva
Tänään täytyy luoda sratekiaa  huomista kuntakokeilun toimistossa tehtävää aktivontisuunnitelmaa varten.   Täytyy kyllä ensin kysyä,  mitä minä täällä teen?  Miksi pitää aktivointisuunnitelma tehdä kun työnhaku on koko ajan päällä?.  Mikisi kukaan ei ole puuttunut siihen mistä tämä työttömyys on lähtöisin?  Miksi kukaan ei kritisoi sitä että työnantaja irtisanoo viisikympisen, parantumatomaan  pitkäaikais-sairauteen sarastuneen työntekijän joka on ollut töissä 34 vuotta.  Heitää pois kuin kuluneen työrukkasen  www.hela.fi  Onha tätä mietittävää, mutta syksyllä kaikki on toisin.

Harvalla työttömällä on yrittäjäyhditysten kanssa yhteistyötä

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/satakunnanyrittajat/noormarkku/yleista/yhteistyokumppanilinkkeja/

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/satakunnanyrittajat/merikarvia/yleista/yhteistyokumppani-linkkeja/


Suomen Diabetesliitto - Tyyppi 1

www.diabetes.fi/diabetestietoa/tyyppi_1
Tyypin 1 diabetes. Tyypin 1 (nuoruustyypin) diabeetikoita on Suomessa noin 40.000. Syy. Elintoiminnoille välttämätöntä insuliinia ei erity, sillä insuliinia tuottavat ...


Hoito


Jatkuva, elinikäinen insuliinihoito (pistoksina tai pumpulla) on elämän edellytys. Verensokerin omaseuranta ja hiilihydraattien laskeminen on tärkeää, koska insuliiniannokset sovitetaan hiilihydraattimäärien mukaisiksi.
Ensiapu

Jos insuliinihoitoinen diabeetikko tulee yllättäen huonovointiseksi tai menettää tajuntansa, kyseessä on melko varmasti liian alhaisesta verensokerista johtuva hypoglykemia, insuliinisokki. Sokin ensiapuohjeet löydät täältä.

Vuonna 2002 kuolleiden ykköstyypin diabeetikoiden sairastamisajan mediaani (  sairastamisaika) oli 26 vuotta ennen kuolemaa.


Kuntakokeilu - Pori

Pori. Porin Seudun Kuntakokeilun piiriin kuuluvat pitkäaikaistyöttömistä ensisijaisesti ne, jotka ovat saaneet työttömyyden perusteella vähintään 500 pv ...

Porin tarjoamia kursseja


Elämässä Eteenpäin - rohkaisua ja koulutusta

Pidä itsestäsi huolta -kurssit

Ihalainen AL:lle: "Lomautuksia käytetty liian vähän"

Lehtikuva/Pihla Lehmusjoki
Ihalainen AL:lle: "Lomautuksia käytetty liian vähän"
Työministeri haluaa Aamulehden haastattelussa, että yritykset lomauttaisivat enemmän ja irtisanoisivat vähemmän.
Taloussanomat
3.5.2014 10:58
56

Työministeri Lauri Ihalainen (sd.) arvostelee yrityksiä siitä, että ne irtisanovat liian helposti hakematta vaihtoehtoja. Ihalainen kertoo näkemyksistään Aamulehden haastattelussa. 


Sää näytisi alkavan kirkastumaan Noormarkussa / porissa.

eilen oli Lassilan suunnassa lumi jäänyt maahankin


Lappeenranta (Lauritsala) klo 7.30 uuden viikon maanantaina.
Tuuli pyörittää lunta kaikista ilmansuunnista. Nurmikko valkeana (oikeastaan sammal). Koiranilma, josta Ronttikaan ei tykkää. Pikkulinnut parvena ruokinta-automaatilla. Mittarissa +2. Kesäkin keikkuen tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti