Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 24. toukokuuta 2014

Apinahäkin melskettä...The Monkey Cage emanating ...The Monkey Cage som kommer ......The Monkey Cage ausgeht....発せられるモンキーケージ..... -----Обезьяна Кейдж, исходящие .......La gabbia delle scimmie che emana ......La jaula de los monos que emana.....A gaiola do macaco que emana .... ...La Cage de singe émanant ...

Taas se alkaa mekastus Noormarkun yhtenäiskoulun apinahäkissä.  Viime kesänä, koulujen loputtua  koulun takapihalla oli ihneelinen vetovoima mopopojille.  Ainahäkkiä kieretiin ja keulitiin .  Nyt pojat ovat kasvaneet mopoiän ohi, mutta apinahäkki vielä kiinnostaa.  On se hyvä että kaupukin on nuoria ajatellut  vapaa-ajan voetto rakenelmilla, mutta pitikö tuo potkupallo rauta häkki pystytää juuri tuohon,  kivitalojen väliin. Kaiku  vahvistaa metelin moninkertaiseksi.  Eilen, perjantailillalla  helle sentään taltutti kovimman kilvoittelun halun.Kasvavat poikalapset katsovat haikeasti, tuonne mekin vielä joskus mennään rymistelemään..


Jostain sentään yksi mopokin löytyi


Ilman paitaa ja pelkkä nahkakypärä päässäNoormarkussa omenapuut ovat aloittaneet kukinnan


Siirsin metsästä ahomansikan  parvekelaatikkon, näyttäis siltä että se saataa pysyä hengissä
Saunaan sai kevään ensimmäisen koivuvihdan. en ole koskaan viitsinyt hienostella vastan teossa, kertakäytö vihtaan riitää kun narulla sitoo, pääsee vähemällä..Tänään taitaa tulla eilistäkin tukalampi päivä, nyt aamulla ei yhtään tuulikaan viilennä oloa.

Hyvää huomenta Pasilasta! Tänään jopa tukalaa hellettä maan etelä- ja keskiosassa, pohjoisessa viileämpää. Ilmamassojen rajapinnassa Etelä-Lapissa ja Koillismaalla ukkosluonteisia sateita. -Seija

Nyt aamulla puoli yhdeksätä ulkolämpömittari näytää jo +22.1 astetta.

Tämän aamupäivän toimiin kuuluu maitokaupassa käynti ja kameroiden kunnon tarkistus kun iltapäivällä pitää käydä Noormarkun kirkossa ja hautausmalla  kuvaamassa hautajaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti