Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kuinka kauan kesäaikaan siirtyminen väsyttää?...How long summer shifting tired? ...Hur lång sommar skiftande trött?..Как долго летом смещается устали? ........Quanto lunga estate spostando stanco? ........Wie lange Sommer Verschiebung müde? ...... Combien de temps l'été passer fatigué? ......¿Cuánto tiempo de verano cambiando cansado? ...

Eilen illalla jäi taas komisario Morse katsomatta kun silmät menivät väkisin kiinni ilta kymmenen maissa.  Ei tässä tietysti enää mikään nuorukainen enää olla mutta kyllä se vähän kummastuttaa että ajansiirto vaikuttaa väsyttävästi monta päivää.  Tästä kesäaikaan siirtymisetaä varmaan Jyrki Katainenkin lopulliseti väsyi.  Ei vaan henkiset voimavarat enää riitäneet valehtelemiseen ja kansan uunottamisen.  Pitää pitää välivuosi niin sitten taas jaksaa.   Mutta voi tässä tulla mielenkiintoinen kevät valtakunnanpolitiikassa.   Ei ole mitenkään varmaa että Urpilainen saa pitää SDP:n puheenjohtajan paikkansa, joten hallittus pakka menee täysin sekaisin.  Jos  sattuisi käymään niin että SAK:n johtamiseta nousut työministeri  Lauri Ihalainen valittaisiin SDP:n  puheenjohtajaksi ja sitä myötä valtionvarainministeriksi niin riiäisikö kirvesmiehen kyvyt siihen.  EK:n Jyri Häkämies ajaa aateveljeään Jan Vapaavuorta kokoomuksen  johtoon. Jos näin käy, niin sillä varmistetaan seuraavien vaalien jälkeinen porvarihallitus (Kokoomus, Keskusta ja Perussuomalaiset) Suomeen. Sitten Juha Sipilän esittämät 7 -8 miljardin leikkausesitykset  voivat hyvinkin  toteutua.   Eikö sitä sanota että rotat jättävät uppoavan laivan.  Onko Jyrki Kataisen ero moniselitteisempi kuin mitä hän antaa ymmärtää.


Valkoiset pajunkissat sinistä taivasta vastenKevät antaa vaan odottaa, Viime viikolla kuvasin pajun silmuja joissa lehti oli kehittymässä, nyt saman puun yläoksissa oli uusia pajunkissoja. 


Sepelkyyhkyt ovat jääneet Myllykoskelle  pitemäksi aikaa

 Lämpimän kivijalan vieressä kyllä voikukka voi hyvin ja kasvaa 

Kataisen hallitus kausi ei kyllä ole ollut mitenkään mairittelva  pari Turunsanomien  uutista tältä päivää


Valtiontukitoimet työllisyyden parantamiseksi eivät ole tuottaneen uusia työpaikkojaTätä asfalttiteiden muuttamista sorateiksi pidetiin pitkään vitsinä mutta nyt se on arkipäivää
Taide kuva rannaltaNoormarkun keskustassa oli lauantaina huono illmanlaatu kun tuuulo kovaa ja puuskissa vieläkin kovemmin  ja se sai katupölyn lentämään hengitysilmassa. .  Noormarkussa kävi kyllä YIT:n harjapartio kadut hiekasta puhdistamassa mutta kun harjasivat kuivana niin pöly jäi.  Nyt ei auta kuin rankka vesisade, mutta sitäkään ei kyllä ole lähiaikoina odotettavissa. Niin kova tuuli oli että variksen niskatukka pörhistyiRampa ankka
Suomen hallitus on kuin rampa ankka, pääministeri Katainen luopuu puolueensa puheenjohtajuudesta seuraavassa kesän alussa pidettävässä puoluekokouksessa ja siten myös pääministerin paikasta. Toisen johtavan hallituspuolueen puheenjohtaja käy tiukkaa kamppailua puheenjohtajuudestaan ja on ilmoittanut mahdollisen häviönsä jälkeen luovuttavansa myös valtiovarainministeriutensa. En tosin usko enkä myöskään toivo hänen tappiotaan. Kaksi muuta Kataisen puoluetoveria on pyrkimässä EU-mepiksi. Vasemmistoliitto jätti hallituksen, jota sinne ei varmaan moni kaipaakaan. Vihreiden hallituksessa jatkaminen on vaikeaa, jos Fennovoiman ydinvoimala tulee hallitukseen ja eduskuntaan uudelleen päätettäväksi.
Mikä muu pitää viisikkoa koossa kuin vaalien pelko. Oikeastaan minkään hallituspuolueen kannatusluvut eivät ainakaan ole parantuneet edellisistä eduskuntavaalilukemista. Teot ovat myös jääneet vähäisiksi suurista elkeistä huolimatta. Opposition tuella muodostettu SoTe-uudistus on vielä sisältöä vailla. Kuntauudistus on rapautunut. Työpaikat lupauksista huolimatta eivät ole lisääntyneet, vaan päinvastoin työttömyysluvut ovat jatkuvasti korkeat ja kasvusuunnassa. Kehysriihipäätökset ovat talouden tasapainottamiseksi ja valkaantumisen taittamiseksi riittämättömiä. EU:n hulttiomaiden tukipaketeille ei ole saatu rajoituksia. Rauhan vankkumattomuuskaan maamme rajoilla ei ole enää kirkossa kuulutettu. valitettavasti!
Voisiki suoraan kysyä, missä on hallituksen teot ja onnistumiset. Taitaisi vastaus jäädä yhtä lyhyeksi kuin saksalaisten huumorikirjat tai venäläisten rauhanteot.


Petri Rautiainen Suomen kova linja voi kääntyä Kataista vastaan, kun EU:n huippupaikoista keskustellaan kesäkuussa. Vastustavia maita ovat ainakin Portugali, Kreikka ja Italia, FT sanoo.

Samoilla linjoilla on Norjan yleisradioyhtiö NRK.


Kataisella on vielä pitkä matka ehdokkaaksi EU:n huippuvirkoihin. Hän on erittäin epäsuosittu Etelä-Euroopassa Suomen vedettyä kovaa linjaa euroalueen kriisimaiden suhteen, NRK:n jutussa todetaan.

Komission puheenjohtajaksi Kataisella on vielä pitkä matka myös sikäli, että komission puheenjohtajan on suunniteltu tulevan suurten europarlamenttiryhmien niin sanotuista kärkiehdokkaista. Katainen ei tällainen ole, eikä hän ole edes pyrkimässä koko europarlamenttiin.
 • Ari Mölsä Kansakunta täydellisen sekasorron vallassa. Jokaikinen merkittävä hallituksen "kärkihanke" on kaaoksessa. Ja nyt likipitäen koko valtiojohto hakee turvapaikkaa Brysselistä. Hip hei.


 • Hannu Ikonen "Upea työ", köyhien määrä kasvoi ja ruokajonot pitenivät, balttilaistuttiin? • Markku Leinonen Katainen nulikka saanut taitamattomana suomen syvälle velkoihin. Nyt karkaa eu komisaariksi swiddu.. ei mitään rajaa..

 • Pentti Nieminen Katainen ei ole syypää Suomen velkoihin eikä Urpilainenkaan. Olemme eläneet yli varojemme siinä syy. Ja mitä pitempään jatkamme asennetta missä kukaan ei luovu mistään, sitä kipeämpää tekee.

 • Markku Leinonen Niinpä.. pihtiputaan mummo ja vaari ne päätökset velkaantumisesta tietty tehneet.. ja kreikka takuut yms. katainen syytön..

 • Heikki Pihlajamäki Olisi ollut syytä hoitaa homma loppuun. Ei ole kunniakasta jättää pääministerin hommat kesken kun on kerran ennen vaaleja siihen sitoutunut. Raskasta tietysti on ollut mutta miksi sitten piti ottaa ympärilleen vihertennarikommunistit jotka pakenevat kun pitää ottaa vastuuta.


 • Pentti Nieminen Velkaantuminen on alkanut jo ennen Kataisen hallitusta ja kerääntynyt väärällä politiikalla 10-15 vuoden aikana. On turha hurskastella kun kahdeksan euron lapsilisäleikkauksesta ei edes päästä sopuun purnaamatta ja vielä tehdään moisesta pikkuasiasta välikysymys populisti-opposition toimesta. Emme ansaitse parempaa. Kesken jättämiseeen syyllistyvät kaikki kunhan vain vähäisesti verotettu jättiliksa odottaa. Näin maailma toimii.

 • Heikki Porkka Konsensuspolitiikka on Suomen suurin synti. Miettikää edes hetki sitä. Konsensus takaa aina sen, että kuka tahansa poliitikko voi mennä toisen selän taakse selittämään, että kyllähän minä, mutta kun nuo toiset eivät. Muutaman vuosikymmenen konsensuskierre on kasvattanut Suomeen byrokratian ja puolueiden vallan, jossa holhotaan ja verotetaan urakalla. Yksikään puolue tai aatesuunta ei kykene osoittamaan millaista politiikkaa se todella edustaa. Kataisen hallitus on ollut irvikuva porvarihallituksesta. Suomi asteli sosialismin suunnassa Kokoomuksen johdolla!!! Pelkästään veroaste ja julkisen sektorin jatkuva paisuminen osoittavat tämän. Suomi on vanhan läntisen Euroopan sosialistisin maa. Tämä nyt vaan on niin totta kuin olla ja voi, mutta Kokomus juhlii!! Mitä ihmettä? Kertokaa nyt hemmetissä miten tällaista menoa voidaan ylistää Kokoomuksen leirissä? Vai oletteko te piilososialisteja kaikki? Vai onko Ylen ja HS:n krooninen punavihreä uutisointi tehnyt teistä totuudelle sokeita? Katsokaa lukuja, älkää puoluekirjaa.
 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti