Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Voi paska, taas unohdin, ajan kulun...Oh shit, jag glömde igen, flödet av tid ...Oh shit, I forgot again, the flow of time ...Oh merde, j'ai oublié de nouveau..くそああ、私は再び忘れてしまった.......Вот дерьмо, я забыл еще раз ...... Oh merda, ho dimenticato di nuovo .....Oh shit, ich vergaß, wieder ...

Viikko on ollut niin hektinen  etten taas ollenkaan  muistanut ottaa huomioon että kesäaiaan siirytään 30. maaliskuuta.  Aina ennen kun kelloja on siirretty talvi tai kesäaikaa olen ottanut sen huomioon perusinsuliinin pistämisessä.  Neljä päivää aiemmin olen alkanut siirtää Levemir insuliinin pistosta vartin päivässä eteenpäin kesäaikaan siiryttäessä.  Silloin pisto aika on sama kuin talviaikana.  Saisi jo pikkuhiljaa tulla päättäjille järki tässäkin asiasssa, aivan turha ja kallis operaatio on täm kellojen siirtely.  Ollaan Venäjästä mitämieltä tahansa niin siinä  heillä on järki päässä ettei Venäjällä turhaan kelloja siirellä.


Fortumin sähkönsiirto Oy lähetti ystävällisiä terveisiä: Jakeluverkon parannustöiden vuoksi joudumme keskeyttämään sähkönjakelun  aluellanne Laviantiellä Noormarkussa 03.04.2014 klo 04.00 - 07.00

Fortum on ollut viisas kun on ajatellut että ketään ei häiritse kun sähköt on posaa aamuyöllä.   Nutta mitenkäs tässä nyt sokeritautinen pääsee töihin seitsämäksi lähteä.  Ammupala on kaikille, terveillekin päivän tärkein  ateria.  Rokulipäivä taitaa tulla tiistaista.

Kellon viisarit taipuu kun joutuu käyntiä kiihdytämään luonnottomaan  kesäaikaan  siirytäessä


 Kellonaikaa pitäisi siirtää lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä kello kolme tunnilla eteenpäin, kesäaikaan.  Minä protestoin ja siirrän kellojen ajat jo lauantaiiltana ennen nukkumaan menoa.


http://aiheet.domnik.net/ai-2014/03/kesaaika-argumentit

Huomenia arvoisat lukijat!
Tällekin päivälle 29. maaliskuuta on sattunut yhtä ja toista, kuten Suomi siirtyi kesäaikaan 1981. Suomessa kesäaikaa kokeiltiin ensimmäisen kerran muiden maiden mukana toisen maailmansodan aikaan vuonna 1942. 2 x vuodessa ihmiset pitää armotonta ölämölöä kellojen siirtelystä, mutta voin kertoa, että turhaan. Homma loppuu, kun koko Eurooppa luopuu tavasta, ei ennen, vaikka kuinka haroisi harvenevia hiuksiaan.
Meillä himan kellot hoitaa pannuhuoneen päällikkö, joten mulle jää vain auton tietokone ja navi.
Tänään tuli kuluneeksi 10 vuotta, kun Bulgaria, Latvia, Liettua, Romania, Slovakia, Slovenia ja Viro liittyivät sotilasliitto NATO:on.
Hirmuisesta juupas, eipäs väittelystä päätellen totean lakoonisesti: Suomi suomettuu edelleen ja saks. Finnlandisierung sanonta on ja pysyy maailman poliitikkojen huulilla.
Aurinkoisen päivän jatkoa!


 • Anna-Leena Punnu Hartiala Koko kesa/talviajan edestakainen muuttaminen on ihan jarjetonta minun mielestani. Ja sitten viela etta se muuttuu eri maissa eri aikaan on jarjettomyyden huippu
 • Pirjo Haapaharju · 12 yhteistä kaveria
  Mikä aika?....ok..siirrän kelloa, koska menen unettomuusterapiaan......pitää olla paikalla oikeaan aikaan..


 • Vaikka talvi oli lämmin ja kevät on tuntunut tulevan aikasin niin taitaa luonto silti edetä kesää kohti ihan normaaliin tahtiin


  Sinisorsa pariskunta on ollut Noormarkunjoella jo jonkin aikaa, eilen ruokailtiin ja kuherreltiin Myllykoskella.  Sinisorsa uros vahtii mustasukkaisesti naarasta.


  Täytyy mistaa että sorsat ovat villieläimiä vaikka kylille ovatkin tuleet.  Kanataa katsella niitä vähän kauempaa etteivät säikähdä ja jätä kokonaan kultuurimaisemaa.


  Jos haluaa lintuja valokuvata niin 400mm objektiivi on riittävä, sillä saa etäisyyttä lintuihin ja rauha säilyy.   Me lennetään yhdessä ja rakenetaan yhteinen pesä
  Marjut Niemenmaa Luontokuvat ihania aina   Eilen avasin terassikauden, parvekeella oli varmaan kaksikymmentäastetta lämmintä eikä tuulut.  Oikein paidan otin pois päältä ja ja kaasin tuopiin pitkä oluen ja nautiskelin aurigonlämmöstä.  Parvekeen kaiteella  käy kärpäsiä lämmitelemässä ja yksi perhonekin lensi, jostain kauempaa se tuli ilmavirran mukana kun se lensi kerrostalon kattoakin korkeammalla.  Kyllä se västäräkkin jo voisi Poriin / Noormarkkuun tulla kun ruokaa on jo saatavilla.

  Ainoa asia mistä näkee että Noormarkusta on tullut porinkaupugin osa.  Kadut on  aukijoka kesä
  Pori Energia Oy aloitti kaukolämmön rakennustyön Museotiellä Noormarkun yhtenäiskoulun läheisyydessä ja finpyyntiellä .  Tällä kertaa katu pitäisi olla  auki 4 viikkoa  NYT PÄÄTIN,ETTÄ TÄNÄÄN en anna hallitusten päätösten,enkä Jyrkin pilata tätä päivää,vaan unohdan tuon koko paskan anteeksi ruma sana,mutta näin tunnen..EPÄOIKEUDENMUKAISUUTTA ON TOI KOKO PAKETTI...JA HALLITUS..NE luulevat,että saavat meidät KYYKKYYN,mutta LUULEVAT väärin..PERIKSI EI ME ANNETA VAI MITÄ...???

  Koulun kesäloma ei ala ilman suvivirttä  Suvivirretä ei luovuta  Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuoristyönohjaajat, diakonit ja kanttorit laulavat sinulle. Kiitos Espoon Tuomiokirkkoseurakunta
  Espoon tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaajat,diakonit, sekä kanttorit laulavat sinulle!

  Suvivirsikeskustelu on kiintoisaa. Sen lisäksi meillä on alkuperäänsä merkittävämmiksi sävelmiksi nousseet Porilaisten marssi ja Mendelsson-Bartholdyn häämarssi Shakespearen näytelmästä Kesäyön unelma. Kaikki kolme liikuttavat isoja tunteita aivan tietyssä yhteydessä soitettuina ja laulettuina. Sävelmissä on niiden pääasiallinen käyttöarvo ja viehättävyys.
  Onni on että Porilaisten marssia ei yleensä lauleta. Sanat kuullostaisivat aika erikoisilta kultamitalipallilla ollessa. - Suvivirressä tarkalleen ottaen uskonnollisuus on esillä kaikissa säkeistöissä, ekassa heikoimmin. Toisessa jo selvästi. Uskovaiselle virren laulaminen on uskonnon harjoittamista. Outoa olisi muu tulkinta.
  Nettisivujemme Kysy säästä ja sääilmiöstä -osuudessa jatketaan aurinkoteemalla. -Toni


  Timo Soini on käynyt vierraissa...
  Timo Soini ja Minä vain ... Aivan mahtava Karismaattinen persoona ja ihan huikee tyyppi ..
  Keskusta poliitikot pullikoi Kataista vastaan

  Lapsilisiä ei pidä leikata. Vastaava ja vieläpä suurempi säästö veronmaksajille saadaan, kun oppivelvollisuusiän pidentämisestä luovutaan ja hallitus peruuttaa kotihoidon tuen pakkokiintiöinnin, josta seuraa vain hurja tunku kunnalliseen päivähoitoon.


 • Eija Hassinen Ärsyttää niin paljon että en tiedä mitä sanosin...Olen sitä mieltä että palkkakatto suomeen. Kenenkään ei tarvitsisi hankkia 10 000 euroa enempää kk. Kaikki johtajat nyt satsaamaan ennen siihen työllistämiseen kuin ahneeksi rahankerääkäksi.


 • Hannu Lappalainen eduskunnassa täytyy sanoa että johan  on perkele! ja sitä rataa liikaa luetaan raamattua ja herätkää lehtiä se on perussuomalaista tuo kiroilu niin johan menee jakeluun tai sitten kuulossa vikaa


  • Siemenperunoista tuli mieleen, että ellei siemeniä idätä ja kylvä ajoissa, jää kasvu näkemättä. Kataisen ja Urpilaisen hallitukselle tuli siemenperunat mieleen vasta hallitustaipaleensa marraskuussa. Ei tullut kasvua, mutta tulipa leikkauksia.
  Juhani Saarinen On se kummajuttu, kun maalla menee huonosti, niin maksajiksi nousee aina yhteiskunnan vähäosaiset, suuresti ihmettelen sitä,valtaa pitävät hölmöilevät maan talouden hunnigolle, ja selitellään että Suomalaisten velkaisuus on vain Euroopan keskitasoa, aivan käsittämättömiä selityksiä, kysyn miksi pitää elää velaksi.?
 • Markku Temonen On muuten hieno taktinen veto poistua hallituksesta "räksyttämään" oppositioon juuri ennen vaaleja. Toivon, että tämä muistetaan kun kopissa numeroa lippuun väännetään seuraavaksi.

 • Tuula Kiljunen Eikös Amerikassa laman pohjalla laskettu veroja, että saatiin ostovoima nousuun ja niin päästiin lamastakin pois....

 • Ilkka Vainio Perunoitte idätyus on tuttua hommaa jo Paasikiven ajoilta. Mistä muuten johtuu, että nykymaailman aikaan peruntt ovat kaikissa kaupoissa niin mahdottoman hyvänmakuisia ja -laatuisia? Tässä suhteessa - ja on niitä tietenkin muitakin esimerkkejä löydettä'vissä - Kekkosen ajoista on tapahtunut valtaisa kehitys.
 • Touko Lisko Olenko ymmärtänyt oikein, valtio aikoo myydä omaisuutta 1900 miljoonalla. Onhan 100 miljoonaa lapsilisästä paljon pois, perhettä kohden 200 €. Lasteni vuoksi olen kuitenkin huolestuneempi 1900 miljoonasta.


 • kävin kaupassa; maitopurkin hinta on noussut +15 %, ( 0,99 - 1,14 ) syynä kuulemma purkkiin laitettu muovikorkki, tyhmä turhake; joka maksaa meidän perheessä yli 100,-/ vuodessa ( maitoa ka 2 purkkia päivässä ) vähintään pitäisi saada ostaa vaihtoehtona maitoa korkittomissa purkeissa 15 % halvemmalla;tämäkö kestävää kehitystä ?, Purkissa myös huuhaa tekstiä GM - vapaasta maidosto !!

 • Ennustetta viikonvaihteen säästä. Pohjoisesta alkaen kylmenevää. Sateet jäävät kuitenkin vähiin ja monin paikoin on aurinkoistakin.
  -MattiHuu
 • Sinikka Plusisaari Itsekin aikoinani emäntänä ollessa suivaannuin maitokiintiön ylityssakkoihin. Tein kaiken mitä maidosta voipi. Hankin separaattorin, kirnun,tein voin, rahkan, jogurtin, leipäjuustot, jäätelön, ym.ym.Hikiurakka vastustaa hulluja lakipykäliä..Ukkeli nauroi ja sanoi,"kiusa se on pienikin kiusa". • Oi 

 • Hi alle,
  ich habe mich auf den Regenreifen am Ende von Q3 nicht ganz wohl gefühlt, besonders beim Bremsen. Trotzdem konnte ich mich ausreichend steigern, um Fernando den dritten Platz abzunehmen. Das war gut für mich. Wir haben unsere Herangehensweise seit Australien eindeutig verbessert. Ich fuhr als letztes Auto über die Linie, aber leider wurden die Streckenbedingungen nicht besser. Die Wettervorhersage für morgen ist die gleiche, demnach erwartet uns auf jeden Fall ein schwieriges und ereignisreiches Rennen. Das könnte mir aber auch die Gelegenheit geben, ein paar Positionen gutzumachen. Ich freue mich jedenfalls auf das Rennen und möchte das Beste daraus machen. Das ist uns ja in Melbourne schon gut gelungen.
  Hei kaikki, olen märkä renkaiden Q3 lopussa ei hyvin tuntenut, erityisesti jarrutettaessa. Silti olen voinut lisätä minua tarpeeksi, tehdä kolmannelle sijalle pois Fernando. Se oli hyvä minulle. On selvää olemme parantaneet lähestymistapamme vuodesta Australia. Kävin viime auto rivillä, mutta radan olosuhteet eivät valitettavasti ole parempi. Huomisen ennuste on sama, siis menoluokissa rodun odottaa meitä joka tapauksessa. Että voisi antaa minulle, mutta myös tilaisuus korvata joitakin kantoja. Varmasti innolla rotu ja haluaisin tehdä parhaansa. Se on okei, olemme onnistuneet Melbournessa. (Kääntänyt Bing) • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti