Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Tänään olen pois remmistä, sairastuvalla...... Today, the strength of the food out of the infirmary ....Aujourd'hui, la force de la nourriture hors de l'infirmerie ............Idag, styrkan av maten ut ur sjuk ......Heute ist die Stärke der Lebensmittel aus der Krankenstation ......

   Eilen illalla kuume nousi 38.5 asteeseen ja kurkku käheä. 600mg burana laski hien myötä kuumeen. Nyt aamulla taas nousussa 37.5 ja kurkku nielemiskipeä  Räkä ei kuitenkaan vuoda valtoimenaan.. Vähän outo olo kun en ole lastensairauksia ainaakaan 7 vuoteen sairastanut. Koko sen aikana kun 1 tyb inuliinihoitoista sokeritautia olen sairastanut en ole kuumetauteja sairastanut. Nyt pitää potemisen lisäksi tarkailla entistä tiheämmin sokeriarvoja.  Tauti on tainnut tulla normaalista päivärytmistä pokeavista työ päivistaä.  Markun talvinäyttely on Prisma Pori Mikkolassa, Prisman kauppakäytävällä pienessä kauppatilassa ja siellä on +20 astetta lämmintä sekä suuri veto kahdesta ilmastointiputkesta ja kuiva ilma..  Itseasiassa jo ensimmäisen pystytyspäivän iltana kurkku oli karhea  Onneksi näyttely on saatu hienosäätöä vaille valmiiksi ja Markku selviää tämän päivän yksinkin.  Siinä mielessä on vähän huono pitää sairuslomapäivä kun  sääkin on muutumassa mielenkiintoisemmaksi.  On luvattu vesisadetta ja kovaa tuulta.  Porissa / Noormarkussa pitäisi vesisateen alkaa iltapäiällä kahdenaikaan. Liisa Kaarina Soininen‎   Sää Suomessa nyt !
Hyvää huomenta Alvajärveltä ! mittarissa + 2.00 astetta . vettä sataa ja tuulee .

Maalari ei pääse karvoistaan taidenäyttely pystytyksessäkään.  Aiemmin seinällä oli varmaan ollut juliste ja sen irrottamisesta oli jäänyt rumat jäljet seinään.
Markku Mäkelä
Tällä kun sutii niin kyllä on hetkessä valmista. Tervetuloa lauantaina tutustumaan maalauksiini klo 12.00-16.00 Mikkolan Prismaan, Poriin (näyttelytila suutarin vieressä)  Vieläkin on tuota vatsaa joka aikoinaan kasvoi kun 1984 lopetin tupakanpolton. Silloin tuli aika nopeasti 17 kiloa lisää painoa - yht. 84 kiloa. Nyt olen kokkaillut meille kotiruoat, eli valmis ruokia ei olla nautiskeltu kuin joskus harvoin, Noormarkun Nesteeltä hampurilaisia, paino pudonnut jotain 4-5 kiloa.Kuva: Tällä kun sutii niin kyllä on hetkessä valmista. Tervetuloa lauantaina tutustumaan maalauksiini klo 12.00-16.00 Mikkolan Prismaan, Poriin (näyttelytila suutarin vieressä)

Muusani mielestä (vaimo) tämä ei ole sovelias asu taidenäyttelyn avajaisiin, pitää kuulemma olla kauluspaita solmiolla.

Kuva: Muusani mielestä (vaimo) tämä ei ole sovelias asu taidenäyttelyn avajaisiin, pitää kuulemma olla kauluspaita solmiolla.Kevään vasikkasesonki alkoi eilen. Emä on nimeltään Jojo, joten vasikasta tulee Lelu.


Kyllä taas oli pikku ruuhka puolilta päivin Söörmarkussa valtateiden 8 ja 23 risteyksessä


Raskasta liikenettä on joka suuntaanJoku oli liikellä feikki  Hiace V 8 pakettiautolla.  Täm hiace on kyllä ihan tavallinen  hiace 2.5 turbo diesel
Ulkomailla V8 Hiace virityksiä taitaa olla 

v8 lexus hiace - YouTube

www.youtube.com/watch?v=ZdsjvdfM0DA
2.9.2007 - Lataaja: clement311
Toyota Hiace V8 turbo Van by Fullboost 358,852 views; 0:58. Watch Later ... Lexus V8 Hiace Burnout ...

Tällä keskustelupalstalla on  parempia kuvia Hiace V8  autosta, moottori kuvakin. V8 Hiace? - Lextreme: Lexus-Toyota V8 Forum


www.lextreme.com/forums/showthread.php?t=11752Käännä tämä sivu
17.10.2009 - 7 viestiä - ‎6 tekijät
V8 Hiace? Swap, Conversion, Transplant, Specialty Vehicles & Project Diary (Members Only)


Porissa sataa ilemalla alkaa tuleman 
Puuskat 14-18 m/s


Matalapaineen aalto alkaa nopeasti syvetä liikkuessaan koilliseen Norjan rannikon edustalla. Suomessa etelän ja lounaan välinen tuuli voimistuu päivän mittaan. Tuuli on illasta alkaen puuskissa kovaa laajalti maan länsiosasta Meri-Lappiin. Länsirannikon tuntumassa puuskat voivat myöhään illalla olla noin 20 m/s. Yksittäisiä paikallisia tuulivahinkoja voi esiintyä.
 • Seija Takkunen Parantumista ,en ole minäkään moniin vuósiin sairastellut flunssaa ja kuumetta siitä kiitos V-sipulille  • Ritva Sinkkonen Pikaista paranemista Teuvo. Muista levätä, sillä nämä "lastentaudit" ovat aika ärhäköitä nykyisin. • Harri Sojanto Eihän tästä voi tykkää. Paranehan nyt ihan ennätysnopeasti.


 • Samuli Ketola Toipumisia 


  Facebookista löytyy sentään kevennys juttuja  "No ny selekis tämäkin arvoitus,mulla oli kyllä pari harmaata visiota kyseisestä sanonnasta.Käytätkö sanontaa 'tuhannen pillun päreenä ??? Tässä tiedoksi alkuperä:

  Pillun päreitä käytettiin vielä 1800-luvulla, ennen laudeliinojen
  keksimistä, saunoissa naisten alapään suojana. Ymmärrettävistä syistä
  olosuhteet maaseudulla olivat tuolloin hygienian kannalta erittäin
  puutteelliset, eivätkä miehet yleensä käyneet 'esipesussa' ennen
  lauteille istumista. Lauteet siis suorastan kuhisivat erilaisia mikrobeja ja
  bakteereita, varsinkin koliformisia bakteereita.

  Pillun päreet eli 'vitukkeet', kuten niitä tuolloin kutsuttiin tehtiin
  tavallisista männyistä vuolluista päreistä muotoilemalla ne naisen omien
  muotojen ja käyttötarkoituksen mukaan. Luonnollisesti ne olivat alussa
  puunvärisiä, mutta muuttivat sitten väriään mitä enemmän niitä
  käytettiin. Ihan pärekaton harmaiksi ne eivät sentään ehtineet.

  Sanonta 'Tuhannen pillun päreiksi' on syntynyt luonnollisesti siitä, kun
  miehet ovat arvioineet puun kokoa ja sen riittävyyttä erilaisiin
  käyttötarkoituksiin. Naisille varattiin tietysti oma puu vitukkeisiin
  eli pillun päreisiin. 'Tuo mänty riittää varmasti tuhannen pillun päreiksi',

  Nyt siis tiedätte...
  Vielä kun selviäisi perseen sudin arvoitus... ???"


  Ei serkkulikallakaan ole enää kuin muistot jäljellä lomamatkasta


  Riikka Mäkelä

  (34 kuvaa)  Kuva: IMG_2555

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti