Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Taitaa tulla aikainen kesä... I think it's time to become a summer.....Je pense qu'il est temps de devenir un été....Я думаю, пришло время, чтобы стать лето ... ...Penso che sia il momento di diventare un estate ... ...Jag tycker det är dags att bli en sommar.... Ich denke, es ist Zeit, ein Sommer werden ......Creo que es tiempo para convertirse en un verano ...

Eileinenpäivä meni työnteossa kun olin pystyttämässä Markun  Talvitaide näyttelyä.  Näyttelytilan takaoven lasin näki kun aurinko paistoi miltei pilvettömältä taivaalta ja innokkaimmat kantoivat jo kukkamultia. Porissa oli kovin keväinen lauantai päivä ja työpäivän päätytyä ajelimme kotiin päin niin tuli moottoripyörä vastaan  valtatie 23. maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Se jo mikä on kevään merkki kun kaksipyöräiset otetaan talvisäilöstä liikenteeseen.Kotipihan syreenin silmut ovat pulleat ja  muutama aurinkoinen päivä saa ne varmaan aukeamaan.
Petri Rautiainen Luonnon tasapaino on sekaisin, koska ei ole ollut kunnon talvea. Arktisen alueen kasvusto, johon mekin kuulumme, vaatii muutaman kuukauden kylmän lepokauden, jolloin lämpötila on selvästi nollan alapuolella. jos tämä jää puuttumaan tai liian lyhyeksi, seuraavaa kunnollista kasvukautta ei tule, koska lepokausi on jäänyt liian lyhyeksi. Usein lämmintä, vähälumista tai lumetonta talvea on seurannut kolea, kylmähkö ja tavanomaista runsassateisempi kesä.Aamulla varhain kello yhdentoista maissa olimme Prisma Pori Mikkolassa.  Prismassa on ajateltu järkevasti pikkukauppojen tavaran kuljetus. Takaovelta on pääsee suoraaan liiketeilaan.Markun veli Pekka tuli rakentamaan sermejä

Kun uutta kauppapaikaa perustetaan kauppakäytävälle niin se herätää heti kiinostusta ja  on hyvä laitaa heti ensimmäisenä mainos siitä mitä tilassa aletaan myymään.

Markku Mäkelän 27. Talvinäyttely 8.3. - 23.3.2014 Prisma Pori Mikkola  Prisman kauppakäytävällä Suutarin vieressä.  Arkisin kello 11-17 Lauantina 10-16 sunnuntaina 12-17 tiistai 18.3 suljettu.
Fyysisesti raaskain työ taidenäyttelyn pystyttämisessä on sermin kokoaminen


Tarvitaan shaa porakonetta ja vasaraa

Sermin sisälle jää kätevä, pieni miehen mentävä

Taulujen ripustaminen ei ole ruumiilisesti kovin raskasta mutta henkisiä voimavaroja siihen tarvitaan että saadaan silmää ja katsojia miellyttävä ripustus..
Markulla pysyy siveltimen lisäksi vasara hyvin kädessä


Omakin dokumentointi on tärkeä

On hyvä merkki kun jo ensimmäisenä pystytyspäivänä tulee keskeneräistä näytelyä  asiakkaita tutustumaan
Rouva oli tullut Reopsaaresta asti Mikkolan Prismaan


Onnistuneen tauluostoksen hymyMarkun nettitaide kaupaan pääsee tutustumaan alla olevasta linkistä


Tarjouksia sivulla paljon öljyvärimaalauksia ja
akvarelleja tarjoushintaan alennukset 30-80%
-katso tarjoukset täältä
Markku Mäkelä lisäsi 4 uutta kuvaa.
27. Talvinäyttelyn pystytyksen eka päivä Prisma Mikkolassa. Kyllä on hienoa kun velipoikani ja kaverini Teuvo jaksavat vuodesta toiseen auttaa minua näiden näyttelyitten pystytyksessä. Ilman heidän apuaan olisin varmaan jo lopettanut koko homman. Kiitos teille molemmille avusta! Koko ensi viikko menee näyttelyn pystytyksessä. Teuvo jakoi tänään näyttelypystytyksen lomassa kutsuja kiinnostuneille katselijoille. • Riitta Laine Ja mie tykkään

 • Markku Varjonen Teuvo saa mopoista kroonisen migreenin, niin minäkin @

 • Jyrki Penna näköjään

 • Sirkka Jalava Tuliskin vaan!

 • Tarja Reitto Kesää odotellessa.

 • Kaija Vuorela näi tänää minäkin moottoripyöräilijän tänään...

 • Sofia Nyholm kyllä -- ihana härligt .om tidigt

 • Lauri Hämäläinen ohO en oo yhtään nähny motskareita

 • Jouko Mäkiranta Joopa - teen tänään Hondaani keväthuollon ja pistän sen näytille tohon pihaan. Ajelemaan en kylläkään vielä lähde.


 • Laskiaissunnuntaita ! Lumisia mäkiä ei täällä kyllä ole lasketteluun vaikka nyt sattumalta sataakin märkää lunta. Lämpötila +0,2 eli loskaksihan tuo menee. Kaakosta tuulee heikosti 3m/s.

  Ennusteissa on lämpenevää, etelä-Suomeen seuraavaksi viikonlopuksi jo +5 - +6 asteen lukemia. Terminen kevät taitaa olla jo lähellä toteutumistaan.

  Talvinäyttelyä varjostaa Venäjän aggressiivisuus


  Venäjän aggressiivisuus Ukrainan suhteen yllätti. Toivottavasti suomessa nyt viimein ymmärretään oman puolustuksen merkitys. Perustelut maamme puolustuksen tarpeellisuudesta ovat lähempänä kuin uskommekaan, nimittäin itärajan takana. Näkemykseni viisumivapaudesta EU:n ja Venäjän välille sai vahvistusta. Ei, kunnes sitoutuvat kansainvälisesti sovittuihin pelisääntöihin.
  Ukrainan kriisi Ukrainassa on julistettu liikekannallepano, kertoo Venäjän hallituksen Voice of Russia -kanava.
  Kanavan mukaan Ukrainassa olisi tänään julistettu täydellinen liikekannallepano. Maan puolustusministeriö on kanavan saamien tietojen mukaan kutsunut kaikki armeijan reservijoukot palvelukseen, ja joukkojen on ilmoittauduttava tämän päivän aikana.

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288660303669.html?pos=navnow

  Украина,Это неприкрытая военная агрессия России,Крым,захват,Симферополь,Аэропорт,БТР YouTube 72

  Ukraine, is a blatant military aggression of Russia, Crimea, capture, Simferopol Airport, BTR

  Ukraina on räikeän sotilaallisen hyökkäyksen Venäjän kohteena, Krimillä, Simferopol, lentokenttä, BTR YouTube 72 (Kääntänyt Bing)  Российские военные двигаются по Крыму
  Russian military move in Crimea
  Venäjän sotilaat liikkuvat Krimin (Kääntänyt Bing)  youtube.com

  Новости Украина в Крым вводят российские войска смотреть онлайн
  News in Ukraine Crimea Russian troops watch online

  Ukrainan Krimillä uutiset Venäjän joukot voi katsella verkossa (Kääntänyt Bing)

  28.02.2014 "Бельбек" находится под контролем вооруженных солдат, приехавших на объект на "УРАЛах"
  28.02.2014 "Belbek" is controlled by armed soldiers arrived at the object on the "Ural"


  28.02.2014 "Belbek" on hallinnassa aseistettuja sotilaita, saapui objekti "Ural autot" (Kääntänyt Bing)

  201402285143WD UKRAINE SEVASTOPOL AIRPORT BLOCKED 0
  youtube.com
  Subscribe to our feed to not miss the new video! ...


  Ukrainaan senverran mennäkseni, ettei varmaan kaikkea kannata uskoa, mitä "tuuteista" tulee. Jossain mainitaan Ukrainan olevan täysin Venäjän energian varassa. "Kun Venäjä katkaiseelämmön tuottamisen presidentin vaimo pesee tukkansa seuraavana aamuna kylmällä vedellä".
  Toisaalla taas mainitaan Ukrainan varmistaneen ydinvoimalaitostensa turvallisuutta.
  Jossain kerrotaan äärioikeiston ottaneen vallan jo viikkoja sitten ja ammuskelleen ihmisiä katoilta. Jossain epäillään taas näiden olevan venäläisiä sotilaita.
  Kuinka vaikeata on muuten napata yksi näistä "tunnuksettomista" sotilaista kiinni ja kysäistä "mitäs miehiä ollaan"?. Ei luulisi olevan vaikeata.
  Krimille on kuulemma palautunut myös entinen tataariväestö, joista suurin osa uskonnoltaan muslimeja. Ei ainakaan auta tilannetta kun ortodoksit ja katolliset jo napit vastakkain.
  Millekkähän ryhmälle Krim on kaikkein tärkein?


  Ennen oli Neuvostoliitto ja Stalin, nyt Venäjä ja Putin; eikä meno taida olla parantunut ?

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti