Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Päivän onni oli puhdas auto...Today's fortune was clean car ...Dagens förmögenhet var ren bil....La fortuna di oggi era auto pulita ...Сегодняшнее состояние было чистый автомобиль ........La fortune d'aujourd'hui était la voiture propre ... ...Frase del día era el coche limpio ...Das heutige Vermögen war sauber Auto ...

Eilen pisti pikassen hymyilyttämään kun muisteli lauantain aurinkoisen sään aiheuttamaa ruuhkaa Porin autonpesupaikoissa.  Pesulöinjan läpiajo maksaa halvimmilaan 17.90 euroa ja jos haluaa vhän kiiltoakin niin hinta kohoaa ja kolmeenkymmeneen euroon.  Ei ole halpaa pitää autoa puhtaana näillä keleillä.  Ehkä satakunnan teillä on jo tänään vähän kuivempaa.

Markun talvitaidenäyttelyn pystystyöhön lähtiessä Noormarkussa oli näin harmaa keli / sääVähän seksikäämpi rättikattoinen mersu postin pihassa.  Voiko kangaskatolle antaa vesipesun?


Tätä suuniitelin / ajattelin säävalokuvaksi  mutta keväiset säät muuttuvat niin äkkiä että valokuva on vaha viimeistään seuraavana aamuna


Pohjoisen suuntaan oli yllättävän paljon rekka liikenettä.  Tavara kulkee vaikkei talouskasvu ole kehuttava.  Scania


hienot katto valot  DAF XF


Vähän vanhempi sorasisukin oli liikenteessä


Ei tarvitse kuin yksi isompi auto tulla vastaan niin voi unohtaa puhtaan henkilöauton
Kaupunkin sisu


Mitä sitä turhaan auton päältä lumia harjaa pois, sulaa ne kuitenkin


Markku Mäkelä Espanjalaisen Lopez listatehtaan edustaja Pertti Nyman kävi pikipäin tutustumassa näyttelyyni ja samalla esitteli markkinoille tulevan uuden listasarjan.
Vuosien kokemus auttaa raulujen ripustuksessa .  Mutta ei se silti helppoa ole


Akvarelli seinä tuotti eniten päänvaivaa, eikä taida vieläkään aivan hyvä olla.Taidenäyttelyn ripustus valmistuu, noin 30% tauluista on vielä ripustamatta.
Kaaduin A&A:n ulkopuolella ostoskasseineni ja koirineni suoraan pläsilleni vesilätäkköön, kassi lensi kaarella katuun ja nilkka nyrjähti ja, ja....melkein itkua väänsin, mutta porukka vaan käveli ohi.

Onneksi yksi nainen sentään pysähtyi kysymään, sattuiko pahasti.

Jos näette ihmisen kaatuvan, ojentakaa ihmeessä auttava käsi. Pikku lohdutuskaan ei olisi pahitteeksi.

Huomenta Sallasta klo8.20 -2,7 on pakkasella ja illallinen lumisade on loppunut ☆

Petri Rautiainen Teillä on paska ajokeli. Suuri rekka pöllyttää sitä satojen metrien päähän, kun hieno kuravesi jää leijumaan ilmaan. Takaa tulevien autoilijoiden on parasta pysyä riittävän kaukana tai mennä ohi.

Laskiaista Kuhmoisista! +1½ mittarissa. Pulkkamäkeen ei pääse ainakaan täällä...jollei halua laskea mullan ja soran päällä.
Sirpa Keto
Olin luullut, että linnut eivät juurikaan kastu. Muut pihan linnut näyttivätkin koko päivän suht kuivilta vesisateesta huolimatta, mutta näillä pyrstötiaisilla oli joka kerran paikalle tullessa tukka sekaisin ja jakaus vinossa.

2 kommenttia:

 1. Bonjour,
  Je suis très heureuse de vous retrouver après mes longues semaines d'absence éloignée de France... et de vous !
  De très belles photos enneigées... Brrrr ! je rentre tout juste de l'Île Maurice alors cela refroidit !
  Gros bisous

  VastaaPoista
 2. I've never seen the snow personally, because I live in a tropical country, but I think it's magic, despite all the problems it brings. Wonderful images!

  VastaaPoista