Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ei tullut Poriin hiihtokelejä....Kom inte till Björneborg skidåkning väder ....Did not come to Pori skiing weather...ポリスキー天候に来ていない...........Не прийти к Пори лыжах погоду ............Ne sont pas venus à Pori ski météo ..........Non è venuto a Pori meteo sci ..... ....Haben Sie nicht nach Pori Ski-Wetter kommen .....

Odotukset oli korkealla siihen että sää muttuisi vähän talvisemmaksi kun meterologit hehkuttivat melkein myrskytuulen voimalla etenevästä lumisateesta joa kattaisi maankamaran  usean sentin lumikerroksella. Mutta paskat, nössöksi tämä taas jäi.  Se pieni etu on että tiet kaastuivat eikä katupöly lennä niin kovasti kuin aiempina päivinä.  Pori on jo muualla harjannut kevyenliikenteen väyliä  mutta Noormarkku on unohdettu. Kevyenliikenteen väylien huonosta hoidosta tuli meillekin vaurioita kun Max lähti kavereiden kanssa  Skuuttaamaan  ja takaisin kotiin tultiin polvi veressä.  Tällä kertaa päästiin taas säikähdyksellä, mutta syytä tuli tarkistaa lääkekaapin sisältö.


Kaikki yöllä satanut lumi saataa jo tänään sulaa pois, nurmikoille lunta ei Noormarkussa oikein edes kertynyt.Skuutti on purjehduksen termi mutta jostain syystä se on tullut potkulaudan nimeksi.  Potkulaudassa on pient pyörät ja kevyenliikenteenväylän hiekka ja pienet kivet saavat  menon tuntumaan huteralta.  Ja kaatumine saa helposti aikaan asfalttiihottumaa.

Skuuttauksen kehittäjän Helmeri Pirisen mukaan lajin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Hän arvioi, että harrastajia on tällä hetkellä jopa 50 000. Useimmat heistä ovat teini-ikäisiä poikia, Pirinen sanoo.


Team Skuutti Pojat #1 - YouTube

www.youtube.com/watch?v=G4ru0Z883CI
15.10.2012 - Lataaja: TeamSkuuttiPojat
You need Adobe Flash Player to watch this video. Download it from ... Team Skuutti Pojat #1 ... Stats have ...


Vaimo antoi minulle täksipäviäksi tehtäväksi tarkistaa lääkekaapin sisällön kunto ja päiväykset.   Mutta pikeminkin lääkekaappi pitäisi tuunata ensiapukaapiksi  kun  Kevät ja kesä tuo varmaan tarvetta sidetarpeille kun nuoret miehet hakevat rajojaan niin siinä ihovauriot ovat jokapäiväisiä.  Varsinkin kun säät lämpeävät ja vaatetus ohenee.  Polvi ynnämuuta suojausta kyllä löytyy mutta eihän sankarit sellaisia tarvitse kun vielä ollaan kuolemattomia.Markku Mäkelälle tuli ensimmäinen viikko täyteen  talvinäyttelyä

Markku myi heti näyttelyn alussa kaski talvista metsäaihetta ja pohdimme että vaikutaako ihmisten taidemakkuun ja mielitekoon se ettei tänä talvena ole ollut talvea.  Mutta ei lumetomalla talvella taida paljon merkitystä olla taidemakkun kuun viiden eniten tykätyn aiheen joukossa on vain yksi talviaihe.

Markku Mäkelä
Perjantai on yleensä näyttelyssä viikon hiljaisin päivä, kun ihmisillä on kiire ruokaostosten kanssa kotiin. Myin kortteja ja pari taulua poistomyynnistä. Olen kuunnellut vieraiden kommentteja maalauksista mistä he pitävät. Luetteloin mielessäni tauluja tykkäysten perusteella ja laitoin tänne viisi pidetyintä aihetta. Ykkösen ja kakkosen paikka vaihtelee päivittäin. Tuo ykkösenä oleva akvarelli on maalattu Ahlströmin puistosta ja näyttelyn loputtua se pääsee hyvään kotiin Noormarkussa.

Kuva: Perjantai on yleensä näyttelyssä viikon hiljaisin päivä, kun ihmisillä on kiire ruokaostosten kanssa kotiin. Myin kortteja ja pari taulua poistomyynnistä. Olen kuunnellut vieraiden kommentteja maalauksista mistä he pitävät. Luetteloin mielessäni tauluja tykkäysten perusteella ja laitoin tänne viisi pidetyintä aihetta. Ykkösen ja kakkosen paikka vaihtelee päivittäin. Tuo ykkösenä oleva akvarelli on maalattu Ahlströmin puistosta ja näyttelyn loputtua se pääsee hyvään kotiin Noormarkussa.


 • Ritva Uuskartano Ykkönen on kyllä ehdoton, ihailin sitä jo aiemmin täällä seinällä !! kauniita kaikki

 • Sirkka Niemelä Kakkosesta tykkään eniten Ei päästä sinne Mikkolaan, kun auto on toisten käytössä.

 • Tenho Leuanniemi Kolmonen muistuttaa minun kotiseudun metsiä Iin Olhavan Maunulasta...

 • Kaarina Talola Itse asiassa kaikki muut ensin ja kolmonen viimeiseksi


 • Markku Mäkelän 27. Talvinäyttely on nyt viikonloppuna auki Prisma Pori Mikkolassa lauantaina kello 10-16 ja sunnuntaina kelllo 12-17

  Toki nettikauppakin toimii vaivattomasti viikonlopunaikana  www.taidemaalari.net/kauppa

   Noormarkun keskustan vähäinen lumi suli tätä blogipäivitysta kirjotettaessa.  Ulkolämpömittari näytää nyt kymmeneltä aamupäivällä +1.4 asterra.  Nyt hiekoitus sora näkyy hyvin kevyenteenväylällä, se olisi syytä saada pois..


  Kommentoi: Vaivaako sinua katupöly?

  Säätiloja pitkin suomenmaata
  Hyvää huomenta kaiki kamut ja on lauantai ja arska näkyy -1c vähän tuulee ei lunta!!

  Kärsämäellä Ojalehdossa 15.3 Klo 6.00 - 5.5 huomenta kaikille ja pirtsakkaa lauantaita.

  Huomenta Sallasta klo 7.10 -3 näytää mittari ja pikkasen sataa luntakin taas vaihteeksii 

  Huomenta Kemijärveltä!
  Tuulikin on tyyntynyt, ei enää hönkäile nurkkiin.
  Asteita juuri pakkasen puolella, -3.
  Lumihiutaleet vain hiljalleen leijailee maahan päivänkajon jo valaistessa.
  Mukavaa lauantaipäivää kaikille!

  Helsingissä klo9:10 +0,8,ja sataa räntää


  Voivittusaatanaperkele! LUNTA!
  Ja kahvit loiskahti kalenterin päälle

  Valoisaa Huomenta teillekin oi sauvakävelyn semifinaalistit.


  Martti Rokka  paikassa  Helsinki
  Saijonaarasta!
  ♫♪♬ Talvi tuli palellutti ♠♠♠♠♠♠ pään, lumikinos ♥♥♥♥♥ peitti... ♫♪♬♩

  Itse tukimuksen loppu tulema


  huomasin tuossa peiliin katsoessa,että lujaa on mennyt ? oli nimittäin kaksi reikää nenässä,ja keskellä vatsaakin oli yksi umpeutunut ? selän puolella(alempana) epäilen myös jonkinlaista vakoa??


  ‪#‎FerrariAUSGP‬ ‪#‎ForzaFerrari‬

  Ferrari in terza e sesta fila http://bit.ly/1gz1dn0

  Ferrari on third and sixth rows http://bit.ly/1hlmVN9

  Ferrari en tercera y sexta fila http://bit.ly/1iMzSVr  Lewis Hamilton scored the 100th pole position for Mercedes-Benz power in Formula One, a record dating back to 1954.

  It was also the 32nd pole of Lewis' career, putting him equal with Nigel Mansell and one behind Jim Clark.

  Nico Rosberg qualified in third place, just five-hundredths behind the second placed car of Daniel Ricciardo

  ‪#‎Unlea


  It's all to play for. Bring on the first quali of 2014.

  Follow the action from Oz on McLaren LIVE: www.mclaren.com/formula1/live

  Kevättä rinnassa mobilisti ryhmässä  Tämä Toyotan malli tuli mieleen, kun muistelin minkälaisia vehkeitä pyöri -90 luvulla Sotkamon pillurallissa. Oliko nämä miten harvinaisi? Millä tekniikalla?

  Liikenneitsemurhako jälleen ?????? meillä on historiamme huonoin ja verisin hallitus mikäli liikenneitsemurhat lasketaan, tosin ne harkitun tarkoituksellisesti hukutetaan onnettomuus tilastoihin jotta totuus ei paljastu, suomi olisi itsemurhatilastojen kärjessä mikäli liikenneitsemuhat tilastoitaisiin, henkilöauto törmäsi rekkaan suoralla tieosuudella huomattavalla nopeudella ja murskaantui täysin kuullostaako tutulta uutiselta ????????

  1 kommentti: