Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 1. helmikuuta 2014

Savusauna paloi Noormarkku Kolilla. väärin sammutettu?....Smoke burned Noormarkku Koli. right off? ....Rök brann Noormarkku Koli. rätt ut? ....El humo quemado Noormarkku Koli. justo al lado? ....Fumaça queimado Noormarkku Koli. logo depois? ....Dym spalony Noormarkku Koli. tuż? ....Fumée brûlé Noormarkku Koli. juste à côté? ....Fum ars Noormarkku Koli. pe dreapta? ....Rauch verbrannt Noormarkku Koli. rechts weg? ....Rook verbrand Noormarkku Koli. rechts af? ....Fumo bruciato Noormarkku Koli. destra fuori? ....Дым сожгли Noormarkku Koli. сразу? ....煙がNoormarkkuコリを燃やした。右オフ?....烟烧Noormarkku科利。对过?......Ο καπνός καίγεται Noormarkku Koli. δεξιά μακριά; ....Røyk brent Noormarkku Koli. rett utenfor? ....Røg brændte Noormarkku Koli. ret off? ....Suitsetamine põles Noormarkku Koli. Kohe? ....Savusauna paloi Alhströmin Kolin rannassa tänään, palokunta sai hälytyksen klo 13.06   http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194871485284/artikkeli/savusauna+karahti+noormarkussa.html

Taas tuli väärin sammutettua, ainakin mikäli Satakunnan Kansan jutun kommenteja lukee.

Mutta eipä kukkan ole huommannut että Kolin savusauna sijaitsee kivenheiton päässä A.Alhströmin ruukialueen korvaamattoman arvokaasta   puutaloalueesta.  Kipinä lentää pitemmälle kuin mitä mies pystyy kiven heittämään. 


(Tuntematon)2.2.2014 13:04
Ennenvanhaan tuollainen pikkusauna sammutettiin vesiämpäreillä tai annettiin palaa. Nyt vpk.laiset tulevat porukkalla kuin johonkin maaotteluun......eiköhän yksi auto olisi riittänyt.....ymmärrän kyllä että vpk.laiset harrastavat toimintaansa ja ettei heiltä voi kaikkia vaatia.....

(Tuntematon)2.2.2014 16:56
Noormarkun Vpk oli siis liian aktiivinen, toivottavasti kirjoittaja silloin kun sattuu omalle kohdalle ilmoittaa Häkeen, ettei tarvita kuin ämpärin ja sankoruiskun, eikä niilläkään liielmati kiirettä.
Luultavasti jokainen sammutukseen osallistuneista jätti jonkun tehtävän kesken ja jättää myös silloin kun itse tarvitset apua.

(Tuntematon)2.2.2014 18:39
Kyseessä yksityisalueella matkailu- ja majoituselinkeinoa varten rakennettu tilaussauna, jonka lämmittämisestä vastaa koulutettu henkilökunta.
I
(Tuntematon)2.2.2014 19:41
kyllä te vpk laiset olette tehnyt hälytyksistä liian masiivisia kaikki kalusto paikalla jos pienikin praasu.mönkijä enään puutui.viikko sitten kun autopalstassa paloi pomarkun paloauto klo 15.00 ilman hälytys valoja kohelsi kohti söörmarkkua ja teki vaarallisia ohituksia.MIKSI


Mahtoiko kukaan huomata että kävi siellä nosolava paloautokin SA 506


Jos nyt jotain oikeasti kiinnostaa, niin seuraavasta linkistä näkee miehitetyjen paloasemien sijainnit.
http://www.satapelastus.fi/yleisesittely/toimipisteet.html

Oikeita tulipalo kuvia palokuntanuortern harjoituksista

Teuvon kuvat -Teuvo images: Tulta päin…Palokuntanuorten 24H ...

ttvehkalahti.blogspot.com/2012/.../tulta-painfire-up-brand-upp-arranca.h...
30.9.2012 - Tulta päin…Palokuntanuorten 24H palomiehenä tapahtuma…Fire up


http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2012/09/tulta-painfire-up-brand-upp-arranca.html

Syttyi kynttilöistä: Hämeenkyrössä paloi saunarakennus maan tasalle

 http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194871625907/artikkeli/syttyi+kynttiloista+hameenkyrossa+paloi+saunarakennus+maan+tasalle.html

 

  Aamulehden saunapalo jutuun on tullut maltillisemmat kommnetit

2.2.2014 19:40
Jeps,patterikynttilät käyttöön. Tuli on paha isäntä,varsinkin,jos "isäntä tai emäntä" ei valvo tulta...Lapsille ei vastuuta kannata jättää :)

2.2.2014 11:09
Suomalaisen nykykäsitys romantiikasta: kynttilät palamaan ja poltetaan kaikki maan tasalle. Toivoisin, että sisustusohjelmissakin kiinnitettäisiin hiukan huomiota palovaaraan eikä pantaisi niitä hiton tuikkuja paljaaltaan puisille hyllyille ja niiden alle.

Mihin on kadonnut tolkku siitä, että pienikin tulenlähde sytyttää valvomattomana muutamassa minuutissa palon, jonka lämpötila on +600 astetta ja joka tappaa ja tuhoaa?
2.2.2014 09:29
Miten ihmiset voi olla näin huolimattomia, että jätetään kynttilät yöksi palamaan ulkosaunaan!!??
Kaukajärven tuhopoltoista runsaasti vihjeitä poliisille


               


1 kommentti:

  1. oei als de brandweer er aan te pas moet komen is het meestal niet goed.

    VastaaPoista