Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 20. helmikuuta 2014

Päivää päivää itse kullekkin...Days days in each product for yourself ... Dagar dagar i varje produkt för dig själv ... Días días en cada producto Jours jours dans chaque produit pour vous-même ... ......Jours jours dans chaqo ...

Eipä tässä tänään sen kummempaa, hiihtoloma viikko on puolenvälin paremmalla puolella ja lapsetkin pääsi käymään kanta Porin puolella  ja minä sain puolikaan vapaapäivän.  Se on harvinaista herkkua kun saa suurperheen isänä joskus olla kotona yksin.  Yöllä lämpötila on laskenut pakkasen puolelle ja nyt aamupäivällä lämpömittari näytää Porissa / Noormarkussa -2.4 asteen pakkasta ja ulkoa kuulu kun joku skrapaa auton laseja.  Hyvä vaan jos pitäisi jonkin aikaa pikkupakkasta niin ei olisi kurainen keli  jos lähtee pienelle kunto kävely lenkille.  Olen vaihtanut herrasmiehen vaateet  normaaleihin suomen miesten talvikamppeisiin, oikein pipo päässä painelen Noormarkunjoen rantoja kuntolenkilläni. Nämä on vähän sellaiset rentun rensselit.


Mieli on muutenkin vähän parempi kun Chrome selaimella onnistuu tämä blogin päivittäminen  vähän paremmin.

Keskiviikon 19.2. 2014 säävalokuva.  Koivukujaa kävellessä näytti taivaanranassa siltä että olisi voinut vaikka lumisade tulla , mutta ei kuitenkaan tullut.  Vähän vaan malliksi taivas synkitteli

Markku on hyvässä vireessä maaliskuun talvinäytelynsä valmistelussa, ei ole paljon ehtinyt soittelemaan
Kehystelin jälleen vanhempia akvarellimaalauksia tulevaan näyttelyyni. Tämä aihe on maalattu muistaakseni 1980 luvulla, näkymä Pomarkun kylältä, joenvarrelta. Taulun koko 48 cm x 60 cm, happovapaa kehystys kirkkaalla taidelasilla ja aiheen sävyihin sopiva puukehys. Tämän kokoisen taulun normaali hinta on jotain 330 euron luokkaa, näyttelystäni tämän saa nyt 95 €. Helsingin seudulla tämän kokoisen akvarellityön kehystäminen maksaa pelkästään jo tuon saman hinnan.
Kuva: Kehystelin jälleen vanhempia akvarellimaalauksia tulevaan näyttelyyni. Tämä aihe on maalattu muistaakseni 1980 luvulla, näkymä Pomarkun kylältä, joenvarrelta. Taulun koko 48 cm x 60 cm, happovapaa kehystys kirkkaalla taidelasilla ja aiheen sävyihin sopiva puukehys. Tämän kokoisen taulun normaali hinta on jotain 330 euron luokkaa, näyttelystäni tämän saa nyt 95 €. Helsingin seudulla tämän kokoisen akvarellityön kehystäminen maksaa pelkästään jo tuon saman hinnan.

Markku Mäkelän 27. Talvinäyttely on 8.3.-23.3.2014 Prisma Pori Mikkolassa  Itäkeskuksenkaari 6 Prisman kauppakäytävä  suutarin vieressä.

Windous Live Witer ei toimi Chrome selaimelakaan mutta saapa ainakin jonkintasoisia valokuvia nyt blogerin omalla päivitysohjelmalla blogiin ladattua kun Firefox ei siihen kyennyt / pystynyt .

Nyt vaan pitää odotella että kelit paranee niin saisi otettu parempia valokuvia.  Sekin auttaisi kun saisi sen verraqn ääniä että voittaisi Forttumin kuvakilpailussa uuden kameran kun vanha Nikon alkaa vedellä viimeisiään.  Jeesusteipillä / ilmastointiteipillä on pitänyt paterikotelon kanikin sulkea muovi häristin ei ole käyttöä kestänyt.

Vielä ehdit käydä äänestämässä valokuvaani Fortumin Kuvan voimaa kuvakilpailussa.  Äänestämällä voit voittaa itsellesi polardoid kameran.netapps.fi


Markku-teos Noormarkkuun?Isoveli aikoo lisätä valvontaa

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/608'
www.kansalaisaloite.fi
Satelliittipaikannusta on esitetty yhdeksi keinoksi auto- ja ajoneuvoverotuksen uudistamisessa. Verot ovat mahdollista kerätä ilman että luovuttaisimme pois vapauden liikkua ilman seurantaa. Ihmisten liikkumisen seuranta satelliittipaikannuksen avulla ei kuulu avoimeen yhteiskuntaan eikä oikeusvalti...


Koiran paskojen lisäksi BMW autoilijoiden ajo käytös on noussut puheen aiheeksi

BMWpöhlöys iski jälleen. Tulin Porin urheilukeskuksen parkkipaikalta ja ajoin tielle. Näin kyllä, että oikealta lähestyy auto, mutta alueella on 40 km/h rajoitus ja ajattelin ehtiväni hyvin. Kun sain auton kaistalle, tajusin että 500 sarjan Bemu tulee ainakin 80 lasissa ja painaa jarrua. Sitten mun takaa alkoi kuulua torven törinää ja penkan kautta mentiin ohi. Leikkas vielä ihan kunnolla eteen ja kiilasi. "Rauhallisena" miehenä lähdin perään ja ajattelin josko pysäis ja menisin sanomaan so so soo. Pysäshän se kilsan päähän. Yllätys oli suuri, kun sivuikkunan avasi noin 70 vuotias patu. Totesin, että siellä on nopeusrajoitus, mutta en viitti enää tuon ikääiselle sen enempää. Ei ole tämä asia iästä kiinni. Autosta on
 • Tomi Lehti Pikkasen olis olis pitänyt lätkiä..ihan vaikka sillee homosti poskille.

 • Asko Hahto Eipä se auto aja itseään vaan se törttö kuski.

 • Jyrki Lepistö Mutta miksi ne on niin usein liikkeellä just noilla vehkeillä?? Alueella on paljon pikkumuksuja ja muuta porukkaa lenkkeilemässä ja pelaamassa kaikenlaista.

 • Tomi Lehti Jaa a.. Mahtaa tulla joku ohjekirja kaupan mukana?

 • Sari Mäkinen Bemareista ei kuulemma löydy jarrupoljinta, kaasu vaan.....

 • Taneli Kaakinen Tultiin Rokua MTB:stä viimesyksynä kaverin juuri hankkimalla 500-sarjan farkkubemarilla. Lähestyttiin Oulua ja oltiin siinä jo aika hiljaista poikaa väsyneinä. kuski laittoi vilkkua päälle kääntyäkseen seuraavasta risteyksestä. Hiljaisuuden katkaisi takapenkiltä toisen kaverin lohkaisu: "Ai. bemarissa saa vilkun oikeasti ajoissa päälle"

 • Henrik Itkonen Kyllä siellä on nyt koko kylän nuoriso hurjastellut...

 • Jyrki Lepistö No mä olin ihan sata, että autossa istuu joku 20 v pipo päässä, mutta se olikin joku may be pakistanilais/Intilaistaustainen 70 v

 • Veijo Kaikula Ei ikä tapoja paranna, kuin viimeistä päivää mennään. Yrittänyt tyyneysrukouksella pitää itseni 67v ruodussa mutta ei aina onnaa. Yks tuttu kaveri piti kirvestä etupenkin alla ja heilutti sitä tarvittaessa. Vei takas liiteriin, kun vanha mummo oli saada sydärin.

 • Tuomas Turunen Kerrankin joku ajaa bemulla kuten pitää! Luiskaotsaiset lippalakkikaravaanarit voivat polkea mersujen ja volvojensa jarruja onnesta soikeana, kun bemarilla painetaan kaasua!

 • Veijo Kaikula Taidan hakea sen kirveen penkin alle!

 • Marko Saha Ei aina voi olla se penaalin terävin kynä... tolla ajoasenteella sen paskan maineen saa... Huhu kertoo että toisinaan sitä on pakko kiskasta käsijarrusta ettei valot vilku.. ^^

 • Jari Nismox Peltomaa Ei tää oo autostakaa kiinni. Tää on normi porilainen autoilu perinne. Näin muuallakin ajaneena voin sanoa että liikenne kulttuuri paikallisessa kylässä on kuin suoraan sudanista..

 • Jyrki Lepistö Jep. Vaikka en nyt itsekään aina nopeusrajoituskia osaa noudattaa, on joku urheilukeskus, tai keskusta paikka, jossa en kyllä rajoitusta ylitä .

 • Teuvo Vehkalahti http://www.satakunnankansa.fi/.../bmw+tormasi+auton...

  www.satakunnankansa.fi
  Peltikolariin osallinen kuljettaja pakeni tapahtumapaikalta keskiviikkona Porissa. Hieman puoli neljän aikaan sattuneessa kolarissa Säveltäjänkadun ja Maanmittarinkadun...

 • Suomessa 40 km/h on käytössä taajamissa. Noormarkussakin Laviantiellä  ajetaan lujempaa.  Jos Noormarkun klubin kohdalla Laviantiellä mäenpäällä olisi  molempiin suuntiin nopeutta mittaava peltipolisi  Tien korkeimmalla kohtaa niin  Liikennevalvontakamera  alta viikon  tienaisi / ansaitsisi  hintansa/ kustanuksensa takaisin. 

 • Vielä Noormrkussa on lunta aurauskarheissa muuten on lumetonta ja tämä torstai näyttäisi olevan tämän talven viimeinen pakkaspäivä mikäli meteorolgeihin on luottaminen. 
 • Hyvää huomenta. Saarijärven mustikkakorpi -5,6c ja pilvistä, ei sada

 • Huomenta Hyvinkäältä! Klo 7.55 -1,5, pilvistä. Mukavaa päivää kaikille

 • Huomentii Aurinkosesta Sallasta Klo 8,50 -12.1 on mittarissa 

 • Toinen puheen aihe on kun Donner havahtui huomaamaan kuinka hyvin kansanedustajat kuvastavatkaan kansalaisia ja äänestäjäneitään 
 • Donner hermostui kansanedustajien uudesta tavasta: "Hieman loukkavaa"

 • Jörn Dönner palasi eduskuntatyöhön viime vuonna yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Hän kiinnitti heti huomiota kansanedustajien käyttäytymiseen. 


 • Eikö kansanedustajien pitäisi kuvastaa koko kansaa joten mitä kummaa tuossa nyt on, joka paikassa ihmiset seurustelee älylaitteittensa kanssa ja fyysiset ihmissuhteet jäävät toisarvoisiksi...


 • Ois kyl über-huikeet käydä moikkaan Antsku-tsubua Imatral sit joskus, mut jotenkin tosi raskas ajatus lähtee Jopolla Imatralle asti..


 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti