Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kävin vetämässä kellon...I was drawn to the clock ...Jag drogs till klockan ...Me sentí atraído por el reloj ...Eu fui atraído para o relógio ...Ich wurde in die Uhr gezogen ...Am fost atras de ceas ...J'ai été attirée par l'horloge ...Ciągnęło mnie Ich wurde in die Uhr gezogen ...do zegara ...

En saanut kultakelloa täyttäessäni viisikymmentävuottaa, mutta sentään työnantaja duunarilleen / työmiehelleen ruostumattoman teräskuorisen kellon antoi. Hopean värisen  Certina ds podium automatic joka painaa 126 gramaa.  Automaattinen mekaaninen koneisto sekä Sapphire naarmuuntumaton lasi.  Oikea työmiehen kello on tämä, ei käy täydellä vedolla kuin pari päivää. 
Kello saa voimansa heiluriliikeestä ja toki sitä voi televisiota katsellessa heilutella, mutta huomaamatta se  saa täyden käynti vedon kun käy ripeällä  kävelylenkillä kellokäsi reipaasti heiluen.  Viiden kilometrin kävelylenkki riittää hyvin siihen että että Certina käy ainakin vuorokauden.OKN-BC22451  C1633712916   Takakansikin on Sapphiere lasia jonka läpi voi tiirailla / katsella kellon koneiston toimintaa  Sadanmetrin syvyteen voi sukeltaa, se on kyllä teoreettinen ominaisuus kun en kuitenkaan vesisadetta märemmissä olosuhteissa kelloa käytä. Certina 1888 DS PODIUM AUTOMATIG

On minulla toinenkin  Certiina rannekello  1970 luvun Certina DS-2  Chronolympic.  Ostin sen ensimmäisetä tilistä Kello-Heikiltä. . Chronolympic onn hieno mekaaninkello mutta se ei kestänyt sauvakävelyä ja korjaus maksoi maltaita / paljon, joten se saa olla pyhäkellona. Siitä varmaan täytyy tehdä jossain välissä ihan oma blogijuttu http://www.vintagecertinas.ch/en/chronolympiceng.html

Nyt meni kyllä kulta oikeille pojille! Sit pitääki vissiin keskittyy tähän jääkiekkoon. Huhhuh. Onkohan Suomi saanu jo tarpeeks iloa tälle päivälle?


Tiistain 18. Helmikuuta säävalokuva Noormarkunjoen Myllykoskelta.  Tätä menoa jos kevät edistyy niin jäätkin lähtevät pian.


Voi olla että pellot ei kevällä maatalouskoneita kanna


Eilen Porissa / Noormarkussa näkyi hetken aikaa vanhataivas / sininen taivas. Tänään keskiviikona 19 helmikuuta valutaan pikkupakaselle  perjantai iltapäivään asti eikä sininen taivas näy

Vaihdoin selaimen Chromeen kun Firefox ei ollut tämän blogin päivityksen  kanssa yhteistyökykyinen.  Firefoxilla ei OP:n verkkopankkikaan toimi.  Outo tätä Chromea on käyttää mutta kai siihen tottuu.


Vielä ehdit käydä äänestämässä valokuvaani Fortumin Kuvan voimaa kuvakilpailussa.  Äänestämällä voit voittaa itsellesi polardoid kameran.Ei heikkohermoisille rajut kolarikuvat

Rekkakuskille voimaa kestää, onneton kamikaze kuljettaja henkilöautolla. Pitääkö se pilata toistenkin elämä jos itsellä tökkii niin että ottaa henkensä?
·Venäjän johto masentui, saattaa venäläisille  tulla tiukat oltavat. "Putin:  Mun täytyy siis lähettää koko joukkue Siperiaan. Suomalaisetkin ovat sanoneet, että se opettaa". Raskinko sanoa niille. Raskin: Rask.Kerrankin voi olla tutkimuksen kanssa samaa mieltä! Meillä ei ole sitten tinkimaidon ohella muuta maitoa ostettu yli kymmeneen vuoteen kuin täysmaitoa, ja lasten terveydenhoitajille se on aiheutanut jo vuosia rytmihäiriöitä!


Kaksi porilaista kilpailee The Voice of Finlandin Kaksintaistelu-lavalla perjantaina 21. helmikuuta. Porilaisista lavalle nousevat Kide Leppäpohja ja 16-vuotias Hulda Jokinen.

Toivon mukaan tämä hanke ei liity joukkoon suurin toivein kuulutettuja hankkeita, joista on tullut pettymyksiä; tämäkin on jo myöhässä. Kunta on antanut anteeksi jo yhden myöhästymissakon. Valmistusaikataulu on lykätty jo kaksi kertaa. Kun olen asunut vapaa-ajat Kaakonkulmalla yli 30 vuotta, olen oppinut suhtautumaan itäisiin hankkeisiin varauksin.

1 kommentti: