Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kansa on veroilla kyykytettävä.näännyttävä....The people have throttled the consumption tax ...Folket har strypt den konsumtionsskatt ...

Kyllä suomalaien virkamies on viisas ja fiksu. Valtiovarainministeriön virkamiehet valmistelevat esitystä ostohyvitysten eli bonusten sekä osuuspääoman koron verokohtelusta.  Boonukset olisi verolle pantava virkamiesten mielestä.  Suomen orastava talouskasvu on yksityisen kulutuksen varassa ja aina sitä kuitenkin koetetaan kaikin mahdollisin keinoin tapaa ja pieni kuluttaja saada polvileen. Tavallinen ruokakaupan asiakas ei tuotto-osuuksia mieti kun ruokaostoksilla käy.  Kaikki nämä jo säädetyt ja mietinnässä olevat kulutustarajoittavat  verot eivät  varakkaita kosketa.  Köyhät ja köyhyysrajan tuntumassa elävät näistä veroista kärsivät.  S-boonuksetkin palautuvat suurimalata osaltaan takaisin kiertoon.   Ja jos keta verotamaan aletaan niin kyllä  lähes ammattimainen pullon- ja tölkinpalautus pitää myös verolle panna.  Uesin näkee kun jätesäkkikaupalla palautetaan pulloja ja tölkejä eikä pienasiakas pääse omia vähiä tölkkejään palauttamaan.
http://www.hs.fi/talous/S-+ja+OP-bonukset+ehk%C3%A4+verotettaviksi/a1393308705786
  Se tässä on vielä kumma juttu että tässä verojutussa osuuskaupan asiakaat on otettu verokarhunhampaisiin.
Me maksamme veroa jo ruuasta ja  kaikesta mitä ostetaan.  Pitääkö tuloveron ja arvonlisäveron lisäksi verotaa  sama raha kolmeenkertaan? Sataa olla kuitenkin niin ettei Boonusvero toteudu aivan yhdessä yössä. pitää  muistaa,että kansaedustajista noin 130 on jotenkin sidoksissa S-ryhmään.  Mutta jos boonuksia aletaan verottamaan niin pitää asiakaalle antaa toinen vaihtoehto ja palautaa  ostohyvitys heti kassalla alennuksena.  Irvinin sanoin. Haistakaa paska koko valtiovalta, ette osaa muuta kuin verottaa.  Suomen vientiteollisuuden keskeiset vientimarkkinat potevat talousanemiaa ja yrittävät itsekin saada aikaan vientivetoista kasvua, joten vetoapua ei hevin ole odotettavissa suomelle  ulkomailtakaan.  Joten annettaisiin ihmisten nyt vaan kuluttaa ilman verotuksenkirstämisen pelkoa joka aiheiutaa yksityisen kulutuksen kutisumista ja talouskasvun hiipumistta.

Eläkeläis ministeri Iiro Viinasen mukaan olemme eläneet yli varojemme.  Nyt haluaisin tarkennusta siitä ketkä ovat eläneet yli varojensa.  Minä en ainakaan mielestäni ole ylivarojeni elänyt kun Heikki Laiho OY:ssä  sai niin pientä palkaa ettei pankinjohtajat myöntäneet edes asuntolainaa, mikä näin jälkikäteen ajatellen on hyvä asia.  Auto oli mutta kun vanhinnpoika sai ajokortin ja osti oman auton niin myimme oman sitikan pois tarpeettomana. Tili on pieni mutta ei ole velkaakaan, niin kerroppa elänkö yli varojeni?  "Pitää tunnistaa se tosiasia, että me elämme yli varojemme, meille ei tällainen elintaso kuulu yksinkertaisesti. Sitä elintasoa ei voida velan varassa ylläpitää, ei millään", Viinanen sanoo.

Studio55.fi -lähetyksessä vierailleen politiikan konkarin Iiro Viinasen mielestä hallituksen pitäisi pian viedä läpi säästötoimenpiteet, joilla Suomen velkataakkaa saataisiin pienennettyä.


http://www.studio55.fi/kokemuksella/article/iiro-viinanen-ammattiyhdistysliikkeesta--ei-tulisi-ikava/2999852
Irwin Goodman - Haistakaa paska koko valtiovalta - YouTube

www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ


Ei ollut tiistai enää helmikuinen hellepäivä.  Pilvi ei väistynyt Porin / Noormarkun taivaalta ja lämpötila jäi alle neljänasteen.  Noormarkunjoen jäät ovat  jo paikoin sulaneet eikä varmaan enää kauan mene kun jäät lähtevät.  Nyt olaan käännytty keväälle eikä virtapaikkoihin enää pitäisi uuttajäätä syntyä.


Eilen oli taas kuntoilupäivä eiäkä uusia valokuvia tullut otettua sääkuvaa enempää.  Aurinko ei päässyt pilven läpi paistamaan mutta jäät kuulsivat hienosti
 • Seppo Ruokolainen Ja kun tuosta rahasta millä olet ostokset ostanut niin olet jo verot maksanut ennen kuin saat ne itelles... ja sitte jos jotain saat takasin niin maksat verot uudestaan... Eikö noita verosenttejä voi pikkuhiljaa alkaa repimään Nallen ja muiden miljonäärien omaisuudesta joilla on selvästi parempi maksukyky? Jos tilillä lepää jo ennestään miljoonia niin ne alemmat tukehtuu sinne niiden muiden rahojen painosta. Ottas niitä pois lojumasta jos ei muuta keksi.

 • Jussi Lähdekorpi Sitäpä juuri. En oikein keksi enään, jos autolla tai julkisilla menee, yhtään ajankohtaa kodin ja kaupan välillä, mistä et maksaisi veroa. Tää oli se ainoa bonus, mikä meidänkin perheessä on ollut aina mukava lisä kuukaudessa tai ainakin pidemmän päälle. Ja ne henkilöt olkoon hiljaa, jotka sanoo et kaikki kortit turhanpäiväsiä ja mä en ainakaan sellasia tarvi blaa blaa. Melkeinpä ainoaa verotonta (kaupan tuotteista jo maksettua) rahaa tämäkin etu on ollut. Mut hyvä se vaan tietysti on valtiolle, niin Paavo saa vihdoinkin kalliimman kellon kuin tsiikki. • Holmedahl Henrik Risto, VVM:ssä mietitään niitä kohteita joista vielä voidaan verottaa ( rokottaa ) suuria kansanryhmiä ja vähä-väkisiä. Suomessa vallitsevan laajan korruption ja hyvä-veli järtjestelmien myötä ei VVM eikä sisäministeriö halua eikä kykene puuttua suuriin bonuksiin ja piilopalkkioihin sekä maassa rehoittavaan harmaaseen talouteen!

   • Reino Repe Pasanen Menisivät kerrankin niitten kukkarolle, josta riittää otettavaa!   • taitaa VVM:ssä olla "pullat" sekaisin kun alennuksia ( bonuksia ) suunnitellaan verotettavaksi; sama koskee osuuskuntien maksamien vähäisten tai olemattomien korkojen verotusta; onko harmaan talouden verottaminen VVM:lle liian vaikeaa, kun tälläisten asioiden parissa askarrellaan ?   Iiro Viinanen ja Kokoomus... ei tulis ikävä. Kumpikin osaa tosi hyvin suosia rikkaita ja laittaa tavan kansa kyykkyyn.
   Ja mitä tulee tuohon sopimiseen niin minusta se oli Käteinen joka ensimmäisenä uhkaili veronkorotuksilla yms. jos ei tule maltillista tuloratkaisua. Mikä se on tuollainen pojankloppi joka menee sotkemaan työehtosopimusneuvottelut.


  • Suht huono se tilanne on nytkin kun Katainen ja kumppanit yrittävät pelastaa maailmaa lupaamalla rahaa ulkomaisille sijoittajille ja hämärämiehille.
    Nämä dinosaurukset eivät vaan tajua koska olisi syytä jättää lausunnot antamatta. Olihan se hieno hetki kun hallitus antoi vuosi sitten keväällä EK:lle 100 miljoonaa ja Tupo loppui siihen, syksyllä jatkettiin ja saatiin 20€. konsensus on jatkunut jo niin kauan että veronmaksajien tulojen kasvu suhteessa elintasoindeksiin on ollut negatiivinen.
   • Lauri Aro Pitänee muuten kai kohta leikeillä bonuskortit poikki, Za Sovetskaja Rodinu uutisoi, että esim. S-ryhmän bonukset ja osuusmaksujen korot ovat menossa verolle.

   • Kun vähän ponnistaa niin helposti löytyy uusia verotuksen kohteita valtion talouden ylläpitämiseen:

   • Martti Rokka Jalankulkijoille askelmittari ja askelvero. Polkupyöriin rek.kilpi ja pakollinen liikennevakuutus. Rullaluistelijat, lautailijat sun muut, päivämaksu pakolliseksi.   • Mahtaako tämäkin kääntyä niin että jalankulkijan pitää otaa oma liikennevakuutus?http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288658759431.html


   • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti