Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 16. tammikuuta 2014

Tampere parempi paikkakunta kuin Pori, Happikänni......Tampere better place to stay than Pori ......Tammerfors bättre ställe att bo än Björneborg ......Tampere mejor lugar para alojarse que Pori ......Tampere lugar melhor para ficar do que Pori ......Tampere meilleur endroit pour séjourner à Pori ......Tampere besseren Ort zu bleiben als Pori ......Tampere betere plek om te verblijven dan Pori ......Tampere posto migliore dove stare a Pori ......Тампере лучшего места для отдыха, чем Пори ......ポリよりも滞在するタンペレ良い場所......坦佩雷更好的住处比波里......Τάμπερε καλύτερο μέρος για να μείνετε από Pori ......Tampere bedre sted å bo enn Pori ......Tampere bedre sted at bo end Pori ......Tampere parem koht jääda kui Pori ......

Niin se vaan täytyy myöntää että Tampere taitaa olla parempi asuinpaikkakunta kuin  Pori.  Taivaan valoilmiötkin näyttävät siellä komeammalta kuin täällä rannikolla.  Täälläkin  Aurinko kuitenkin  nousee idästä ja värjää joskus, pilvisyydestä riippuen taivaan  punaiseksi.Kuu laskee länteen Auringon noustessa kuten muuallakin mutta puiden taa se jää


Mutta ei Porissa sellaista paikaa löydy kuin Tampereelta, missä muita taivan valoilmiöitä voisi valokuvata.


Näin komeita haloja Tampereella on näkynyt – Katso lukijoiden kuvat

 Pispalanharjulta näkee pitkälle. Pyhäjärvikin tuo tilan tuntua maisemaan.  Porissa / Noormarkussa kuljetaan niin matalaalla, metsänkeskellä joten ei täällä noin komeita haloja pysty kuvamaan, ei silti  niitä tällä juuri muutenkaan näy.  Tampereella on nähty auringonpilareitakin.   Muuten täällä Porissa  / Noormarkussa menään koko ajan parempaan suuntaan.  Eilen päivän pituus oli 6 tuntia 19 minuuttia ja tänään  jo
  6 h 24 min. Tähänkään asiaan ei työelämässä mukan ollessa kiinittänyt huomiota kun pitkän aikaa talviaikana oli töihin menssä pimeää ja töistä kotiintullessakin oli pimeää. Ja Laihon teollisuushallissa oli tasaisen hämärää, valimossa jopa synkän pimeää.    Mutta nyt "vapaaherrana" ollessa tälaisetkin asiat tulee seuratua. ja havaittua.
15.1.2011 Ahlaisten köörtilässä kuu on ollut suurinpiirtein puolessa.  Tänään Porissa / Noormarkussa kuu oli kokonainen
Silloinkin aurigonvalo leikitteli maisemassa.  Siitä täm ä vuoden aika on mukava ettei tarvitse auringon laskua odotaa myöhäiseen iltaan vaan voi jo kolmen aikaan iltapäivällä lähteä etsimään sopivaa paikaa auringonlasku valokuvien ottoon. Tänään Aurinko laskee viitä vaille neljä, kello 15.55Tänään täytyy käydä Myllykoskella katsomassa olisiko Koskikara tullut Norjasta kylään.  Voi olla että vielä on liian aikaista odotella Koskikaraa kun se tulee Myllykoskelle vasta sitten kun pohjosemmat joet ovat umpijäässä eikä sieltä enää löydy ruokailupaikkaa.

VAROITUS! Vanhemmat ja lapset! Lapset rakkaat, älkää olko tyhmiä ja touhatko mitään tuollasta. HENGENVAARALLISTA!

Kopioitu Wilmasta:

Hei!
Kuulin tänään, että lasten keskuudessa on levinnyt hengenvaarallinen "villitys", - HAPPIKÄNNI
Ymmärrykseni mukaan tämä tarkoittaa sitä, että suljetaan hengitystiet, pidätetään hengitystä, joku salpaa suun ja nenän, toinen puristaa rintalastan kohdalta niin, että keuhkot eivät voi saada ilmaa ja tätä jatketaan niin kauan, että tajunta menetetään tai ollaan happikännissä eli pyörtymisen rajoilla.
Tätä tehdään kuulemma yleensä ilta-aikaan mutta tänään ja eilen tätä on tehty toisille ja pyydetty tekemään itselle myös koulun välitunnilla.
Tämän on loputtava välittömästi. 5-6 luokan oppilaat on puhutettu asiasta. noin 2/3 eli reilu 60 näiden luokkien oppilaista vastasi tietävänsä/nähneensä mistä on kysymys. Terveydenhoitajaa on konsultoitu.
Oletan, että keskustelu jatkuu jokaisessa kodissa sekä luokassa ja jokainen vanhempi ja opettaja varmistaa omalta osaltaan asian perille menon.
T. Juha Suhonen
rehtori Sote uudistuksessa on sentää yksi hyvä uudiastus tekeillä.  Kuntien liitoksissa on viidenvuoden irtisanomissuoja henkilöstöllä ja on aika vaikea uskoa ettei päälekkäisten töiden karsimatta jättäminen tuois  niitä kaivattuja säästöjä.  Soteuudistus varmaan lisää terveydenhoitoalan työttömyyttä mutta tuleepa säästöjä.  Ei sillä ole merkitystä jos vaivojaan valiteleva joutuu vähän pitempään jonottamaan terveyskeskuksen aulassa.  Eihän hän ole tuotantokykyinen niin yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta on halvempaa antaa ihmisen istua odotushuoneessa kuin vaivata hänellä kallista hoitohenkilokuntaa.

"Ottipa nyt ohraleipä",
liikut nyt vain,EIPÄ,EIPÄ.
Ampui kylkeen noita nuolen,
yöllä luulin, nytkö kuolen.
Hengen salpaa kipu moinen,
nielty pilleri, jos toinen.
Linimentit, salvat suittu,
kylki kumminkin on tuittu.


Sote-uudistus

Viiden vuoden irtisanomissuojaa ei tule

 http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/viiden-vuoden-irtisanomissuojaa-ei-tule/1752875

 

Jo tässä kuussa tapahtuu seuraava maailmanloppu asianosaisille. Sitten niitä on muille tarjona tuonnempana ainakin vuoteen 2220 asti. http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html 

 


Putkimiehen housuista pilkottavaa hymyä ei robottikaan korvaa.
#Etla: Tietotekniikka vie joka kolmannen työpaikan. yle.fi/uutiset/7026288
13. tammikuutaRekka- tai taksikuskeja ei enää ole 20 vuoden kuluttua, uskoo Elinkeinoelämän tutkimuslaitos.

 

Voi tätä epäonnen sumaa!!!Keksin imuroida tietokoneen näppäimistön....ja nyt on x ja joku toinenkin kirjain imurissa......hajotin pussin....x löytyi ja hyvät sukkahousut...yks kirjain vielä pitäis löytyä......(:

 

  Päivän paras kuvateksti

I've heard this is hot in Paris...

1 kommentti:

  1. Yes! Finally someone writes about acne foundation.


    Visit my web page skin care tips black head treatment

    VastaaPoista